Snečer Objavljeno Januar 10, 2018 Deli Objavljeno Januar 10, 2018 Celotna Afrika, topo rutabilen zemljevid (se redno osvežuje). OSM izvor, inštalacija za PC, brezplačno. http://www.gmaptool.eu/en/content/africa-osm-topo-routable Citiraj Africa OSM Topo Routable Detailed map of Africa for Garmin GPS, based on OpenStreetMap data. Map is divided into 8 parts, menu on left contains maps for download. Maps can be installed under Windows or Mac OSX. Map properties: full range of OSM data 25m contours lines (SRTM and Viewfinder Panoramas) Elevation data DEM, 3 arc second resolution (created with BuildDemFile) marine objects geographical names in English or transliteration address search routable Africa OSM Topo Routable series of maps include 8 regions. DAMI34, CINDAPP, Bostjan L in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mirc Objavljeno Januar 21, 2018 Deli Objavljeno Januar 21, 2018 A je kdo probal to namestiti, Africa_North_OSM_Topo.gmap sem skopiral v Garmin maps, kot imam tudi ostale, vendar v BaseCampu tega zemljevida ne vidim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 24, 2018 Avtor Deli Objavljeno Januar 24, 2018 Ob 21. 1. 2018 ob 16:21, mirc pravi: A je kdo probal to namestiti, Africa_North_OSM_Topo.gmap sem skopiral v Garmin maps, kot imam tudi ostale, vendar v BaseCampu tega zemljevida ne vidim? deluje normalno v Basecamp, če samo skopiraš gmap, evo probal na tem notebooku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mirc Objavljeno Marec 23, 2018 Deli Objavljeno Marec 23, 2018 Se počasi približuje čas, ko bo treba zrihtat tudi Garmina za Maroko, Snecer a je to OK razpakirano in pozicionirano v Garmin maps, ker jaz Africa_North_OSM_Topo.gmap v BaseCamp še vedno ne uspem dobiti? Probal sem namestiti tudi Africa_East, pa prav tako ni uspelo. Tnx. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Marec 24, 2018 Deli Objavljeno Marec 24, 2018 Mislm, da moraš prepisat v C:/ProgramData/Garmin/xxxOSM.gmap Vsaj tako delajo ostale GMAP mape Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 24, 2018 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2018 Kot je napisal Whiskey, vendar z dodatkom, da mape "Program data" ne boš videl, če nimaš vklopljenega prikaza skritih in sistemskih datotek na PCju. tak moraš imet pa bo delalo Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mirc Objavljeno Marec 24, 2018 Deli Objavljeno Marec 24, 2018 Ko zna-zna, ko ne zna, neka vežba. Mojstri, najlepša hvala, sem se jeb**l kar nekaj časa, pa mi ni ratalo, sedaj dela 100%. Častim , če se kje srečamo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se