motomanijak Objavljeno Marec 5, 2003 Objavljeno Marec 5, 2003 Za vse tiste ki bi radi večno živeli NEW INVENTION ALLOWS HUMANS TO LIVE FOREVER http://www.alexchiu.com/
klimbra Objavljeno Marec 5, 2003 Objavljeno Marec 5, 2003 En bo spet dobr zaslužu..........men bol liči na srednjeveške mučilne naprave.
YZFgeorge Objavljeno Marec 5, 2003 Objavljeno Marec 5, 2003 Me zanima, kaj bi pri nas rekla Zveza za zaščito potrošnikov.......
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Objavljeno Marec 5, 2003 svasta.no ja,cez 50 let bom vedel,ali sem ga "usral".
premza Objavljeno Marec 5, 2003 Objavljeno Marec 5, 2003 If you are not satisfied with the products, you have 90 days to refund them. In v 90 dneh mi bo jasno, al bom od tega večno živu, al ne! :D :D :D :D :D
pero Objavljeno Marec 5, 2003 Objavljeno Marec 5, 2003 Jest bom pa naroču! Me zanima če bi še kdo z Motosveta-več k nas je bol bo-bom popust probal zrihtat!!!!! Bruhahahahihihihihihohohoho!!!!!! :D :roll: :D :D :o :shock: :lol: :wink: Da me nau kdo zares uzel!!!!!!!!!! :idea: Ciao,by Pero
Thundercat Objavljeno Marec 7, 2003 Objavljeno Marec 7, 2003 jst sem že naroču....že v prejšnjem življenju...pa očitno ni delalo... :(
Max Objavljeno Marec 7, 2003 Objavljeno Marec 7, 2003 :roll: Za tiste, ki v to verjamete: http://www.4positivechange.net/wellspring/...is/network/zao/ No, pa srecno :idea: :arrow: :D
Guest 1 Objavljeno April 14, 2003 Objavljeno April 14, 2003 8) jaz pa pravim: Jack je, ker obvlada marketing - seveda v USA tuki bi pa crknu ud lakute :(
alena_bmw Objavljeno April 14, 2003 Objavljeno April 14, 2003 No, če to nosiš..potem se ti sigurno zdi da živiš večno... :? :lol: :twisted: lp alena
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 kva pa sex - če maš tist punoč na nogah - fuj raj živim normalnoseksualnopress
Thundercat Objavljeno April 16, 2003 Objavljeno April 16, 2003 WHO WANTS TO LIVE FOREVER!! ............................................... ................................................ ............................... ................................ ............................... ............................ I DO!!!!!!! :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se