motomanijak Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 Za vse tiste ki bi radi večno živeli NEW INVENTION ALLOWS HUMANS TO LIVE FOREVER http://www.alexchiu.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 En bo spet dobr zaslužu..........men bol liči na srednjeveške mučilne naprave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 Me zanima, kaj bi pri nas rekla Zveza za zaščito potrošnikov....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 ROTFL :roll: :wink: :idea: :arrow: YYSSW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 svasta.no ja,cez 50 let bom vedel,ali sem ga "usral". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
airy Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 Pravijo da ima vsaka roba svojega kupca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 If you are not satisfied with the products, you have 90 days to refund them. In v 90 dneh mi bo jasno, al bom od tega večno živu, al ne! :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 Jest bom pa naroču! Me zanima če bi še kdo z Motosveta-več k nas je bol bo-bom popust probal zrihtat!!!!! Bruhahahahihihihihihohohoho!!!!!! :D :roll: :D :D :o :shock: :lol: :wink: Da me nau kdo zares uzel!!!!!!!!!! :idea: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 Zanimivo :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 Zelo zanimivo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 men ne dela ... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 6, 2003 Deli Objavljeno Marec 6, 2003 a ti to ze imas doma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 ja :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 jst sem že naroču....že v prejšnjem življenju...pa očitno ni delalo... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 blah blah blah še eno nategovanje folka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 :roll: Za tiste, ki v to verjamete: http://www.4positivechange.net/wellspring/...is/network/zao/ No, pa srecno :idea: :arrow: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 8) jaz pa pravim: Jack je, ker obvlada marketing - seveda v USA tuki bi pa crknu ud lakute :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno April 14, 2003 Deli Objavljeno April 14, 2003 No, če to nosiš..potem se ti sigurno zdi da živiš večno... :? :lol: :twisted: lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno April 15, 2003 Deli Objavljeno April 15, 2003 c c c c c ..amerika... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 kva pa sex - če maš tist punoč na nogah - fuj raj živim normalnoseksualnopress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 WHO WANTS TO LIVE FOREVER!! ............................................... ................................................ ............................... ................................ ............................... ............................ I DO!!!!!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 16, 2003 Deli Objavljeno April 16, 2003 I DON'T I'D GET BORED- 100% SURE! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se