vandrovec Objavljeno Februar 16, 2018 Opozori Objavljeno Februar 16, 2018 Nisem zasledil te teme, če je kje, naj se prispevek premakne ali prestavi pod računalništvo, če bolj tja paše. Kakorkoli, sedaj je prepozno za spraševat, kaj je bolje. Odločal sem se med Garminom in Samsungom, na koncu izbral Samsung Gear fit2. Bomo videli, kako se obnese za začetek. Predvsem bi rabil merilec srčnega utripa na sami uri, doslej sem imel navadno uro z pasom za merjenje srčnega utripa, kar je nerodno pa še založil sem ga nekje, ker sem ga redkokdaj uporabljal. Sedaj moram najprej dobiti uro po pošti, potem bom morda še kaj povprašal za posamezne funkcije. V igri je bila še Garmin vivosmart hr plus, katero bi za enako ceno naročil iz Nemčije vendar brez navodil v Slovenščini. Malo se bo potrebno začet spet z rekreacijo ukvarjat
gasperX Objavljeno Februar 16, 2018 Opozori Objavljeno Februar 16, 2018 jest sem na koncu vzel Sunto spartan sport sicer s pasom ... baterija zdrzi neke 10+ dni vandrovec 1
vandrovec Objavljeno Februar 16, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2018 Suunto imam staro s pasom...X3. Problem pri teh pametnih je vzdržljivost baterije, pri Samsungu naj bi le od 3-4 dni. Bomo videli, kaj rabimo in kaj ne, potem se bo, če se bo, za naslednjo lažje odločit.
gasperX Objavljeno Februar 17, 2018 Opozori Objavljeno Februar 17, 2018 Sicer je ta sunto spartan sport se zmeri bolj kot ne sportna ura... dobis samo obvestila preko telefona in jih lahko preberes takoj dokler ne izginejo iz zaslona. Baterija pa zdrzi min 10 dni. Je samo klinac ko baterije zmanka pol mal smesn zgleda ker ma poseben polnilc. vandrovec 1
vandrovec Objavljeno Februar 18, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Februar 18, 2018 Me že mika, da bo šel kar po eno navadno s pasom za merjenje pulza, še preden dobim to "svetlikajoče jajce" Ninč. 1
Bmflar Objavljeno Februar 18, 2018 Opozori Objavljeno Februar 18, 2018 Imam Garmin Fenix 3 s pasom in sem več kot zadovoljen z njo ... vandrovec, dr.looney, VS800 in 1 other 4
maus Objavljeno Februar 18, 2018 Opozori Objavljeno Februar 18, 2018 pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Imam Garmin Fenix 3 s pasom in sem več kot zadovoljen z njo ... tis športnik Bmflar, dr.looney in VS800 3
Bmflar Objavljeno Februar 19, 2018 Opozori Objavljeno Februar 19, 2018 pred 22 urami, maus pravi: tis športnik Dobr, usaj nasmeju si me, lep začetek tedna VS800, maus in dr.looney 3
dr.looney Objavljeno Februar 19, 2018 Opozori Objavljeno Februar 19, 2018 pred 23 urami, maus pravi: tis športnik Je prvak v črnogorskem fitnesu..... VS800 in maus 2
maus Objavljeno Februar 19, 2018 Opozori Objavljeno Februar 19, 2018 Pravkar, dr.looney pravi: Je prvak v črnogorskem fitnesu..... športno uro rabš, da gledaš kdaj je pečenka pečena dr.looney in VS800 2
dr.looney Objavljeno Februar 19, 2018 Opozori Objavljeno Februar 19, 2018 pred 1 minuto, maus pravi: športno uro rabš, da gledaš kdaj je pečenka pečena ....ne.... tista je na pecici..... rabi jo zato....da se v enakomernih intervalih obraca, da ne dobi preležanin..... SF, VS800 in maus 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se