Ice Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Damian Novinec Član od: petek, 15.11.2002 14:50 Objav: 19 Kraj: N.mesto Objavljeno: 04 mar 2003 17:45 Zadeva: YAMAHA XT600E -------------------------------------------------------------------------------- Nasel sem samo eno temo o tem motorju. Zanima me, ce mi lahko kaksen lastnik tega motorja pove svoje izkusnje z njim. Razmisljam sicer o močnejšem in drugačnem, vendar se mi v primeru minusa pri financah zdi to sprejemljiva prehodna rešitev za kakšno leto. Sicer pa bo do konca marca jasno vse, tudi okoli money,money... LP damjan
Damian Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Bo najbolš, da kar neham u ta forum pisat.Ne vem, kako glih men rata take teme dajat not, da sem pri 19-ih objavah že drugič zaklenjen. Sicer pa ne vem, če je še o kakšnem motorju na forumu manj napisano, kot o XT 600. Vsaj jaz nisem našel nič pametnega. LP Damjan
Ice Objavljeno Marec 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 in kaj naj jaz zdaj naredim? naj si kupim rabljeno XT 600,da bom lahko kaj povedal o tem motorju?! glede iskanja je pa vec iskalnih kriterijev moznih (npr. yamaha,XT,XT 600 itd.).
Damian Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 in kaj naj jaz zdaj naredim? naj si kupim rabljeno XT 600,da bom lahko kaj povedal o tem motorju?! glede iskanja je pa vec iskalnih kriterijev moznih (npr. yamaha,XT,XT 600 itd.). Ice, tega odgovora ne bom komentiral, si pa svoje mislim. 1. Nisem poslal teme na forum zato, da bi obremenjeval tebe (sploh pa ne z nakupom rabljenih motorjev) 2. Ne zanimam se za rabljen, ampak nov motor . Na poti do Bandita,XjR Buldoga ali pa Guzzijabi bil, ce ne zvrtam se tistih 500k sit tole prehodni motor do druge pomladi.(akcija 1.060.000 sit) 3. Nismo se vsi rodili pametni, pa nekateri rabimo tudi kakšen nasvet. Zal o tem motorju nisem dobil niti testov, ni ti o njem razen te teme ne pise kaj dosti na tem forumu. 4. Pa lep pozdrav. Damjan
Ice Objavljeno Marec 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 1 in 2 sploh niso relevantni v tej debati (ne v temi in ne zakaj sem kaj zaklenil). ad 3. imas s prvim delom prav,glede drugega ti nisem jaz kriv,ce skoraj nihce nima izkusenj z XT (katerokoli) in zaradi tega ne najdes veliko napisanega.pomisli mogoce ZAKAJ je temu tako. in za konec si lahko jaz tudi svoje mislim (predvsem,da je treba za druge misliti in jim pokazati kje se kaj nahaja ali kako se do tega pride; pri prvih dvajsetih je bilo to se mogoce smesno,zdaj je ze zalostno).
Damian Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Se ne mislim po forumu pregovarjat, mam druzga dela dost. Tud to, da člankov o XT-ju ni, mi daje mislit. Sicer pa , če bi blo člankov dost, ne bi teme načenjal. LP damjan
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Se ne mislim po forumu pregovarjat, mam druzga dela dost. Tud to, da člankov o XT-ju ni, mi daje mislit. Sicer pa , če bi blo člankov dost, ne bi teme načenjal. LP damjan ce ne razumes lepo ti povem direktno: lahko poisces po forumu,ce je ze bilo kaj napisanega; in ker si povrsno iskal nisi nasel.ne vem kaj se sedaj delas umetno uzaljenega in isces napake pri drugih.
lojzi Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Se ne mislim po forumu pregovarjat, mam druzga dela dost. Tud to, da člankov o XT-ju ni, mi daje mislit. Sicer pa , če bi blo člankov dost, ne bi teme načenjal. LP damjan ce ne razumes lepo ti povem direktno: lahko poisces po forumu,ce je ze bilo kaj napisanega; in ker si povrsno iskal nisi nasel.ne vem kaj se sedaj delas umetno uzaljenega in isces napake pri drugih. A se lahko vključim v debato in rizikiram, da bom takoj izbrisan? To, da o XT 600ni veliko napisanega (glavna dejstva pa so) pomeni, da XT vozijo normalni ljudje in ne nabijači. Samo poglej teme o Transalpi in Banditu. Ali je tam kaj več pametnega napisanega? same neumnosti, prepucavanja in hvaljenje kovačeve kobile brez kakršnih pametnih argumentov. ICE, sam zbriš, če upaš :wink: :lol: 8)
lojzi Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 hmmmmmm....... A te prsti srbijo? Nej ti jih Lady mal zmasira :cry: :lol: 8)
BRANE Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 [quote="lojzi A se lahko vključim v debato in rizikiram, da bom takoj izbrisan? To, da o XT 600ni veliko napisanega (glavna dejstva pa so) pomeni, da XT vozijo normalni ljudje in ne nabijači. Samo poglej teme o Transalpi in Banditu. Ali je tam kaj več pametnega napisanega? same neumnosti, prepucavanja in hvaljenje kovačeve kobile brez kakršnih pametnih argumentov. ICE, sam zbriš, če upaš :wink: :lol: 8)
Damian Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 ce ne razumes lepo ti povem direktno: lahko poisces po forumu,ce je ze bilo kaj napisanega; in ker si povrsno iskal nisi nasel.ne vem kaj se sedaj delas umetno uzaljenega in isces napake pri drugih.
Ice Objavljeno Marec 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 A. Bo najbolš, da kar neham u ta forum pisat.Ne vem, kako glih men rata take teme dajat not, da sem pri 19-ih objavah že drugič zaklenjen. Sicer pa ne vem, če je še o kakšnem motorju na forumu manj napisano, kot o XT 600. Vsaj jaz nisem našel nič pametnega. LP Damjan --------------------------- B. Ice, tega odgovora ne bom komentiral, si pa svoje mislim. 1. Nisem poslal teme na forum zato, da bi obremenjeval tebe (sploh pa ne z nakupom rabljenih motorjev) 2. Ne zanimam se za rabljen, ampak nov motor . Na poti do Bandita,XjR Buldoga ali pa Guzzijabi bil, ce ne zvrtam se tistih 500k sit tole prehodni motor do druge pomladi.(akcija 1.060.000 sit) 3. Nismo se vsi rodili pametni, pa nekateri rabimo tudi kakšen nasvet. Zal o tem motorju nisem dobil niti testov, ni ti o njem razen te teme ne pise kaj dosti na tem forumu. 4. Pa lep pozdrav. --------------------------- C. Se ne mislim po forumu pregovarjat, mam druzga dela dost. Tud to, da člankov o XT-ju ni, mi daje mislit. Sicer pa , če bi blo člankov dost, ne bi teme načenjal. in kaksen odgovor pricakujes na tvoj prvi post (A)? mogoce samo zate prevod/prepis/whatever iz kaksne tuje revije? ali govoriva sedaj eden mimo drugega ali se jaz ne znam artikulirati.... kaj naj po tvoje naredim,ce: 1. tema ze obstaja 2. ti odpres se eno,ceprav lahko "osvezis" staro 3. jaz tvojo na "novo" odprto zaklenem in ti potem "odgovarjas" v stillu B & C. kdo ti je kriv,ce odpiras teme,ki ze obstajajo in kaj naj jaz naredim,ce nobeden noce/ne more/se mu ne da napisati tega,kar bi ti rad slisal. upam,da opazas fakt,da te se vedno tikam (upam tudi,da ves kaj to pomeni)...... .....seveda ce gospoda damian inzistirajo na onikanju lahko temu tudi ustrezemo.inu bomo gospoda damianu na ljubo in sladko posebej zeljo poizkusili poiskati,najdti in prevesti clanke o yamaha XT 600,da gospoda damian ne bodo uzaljeni nad tonom,kateri vije napram godpoda damianu. se ponizujoce gospoda damianu oproscam za vse dodejane psihicne bolecine,saj starost in doba solanja nadvse pa dobra domaca vzgoja napram meni nevrednemu gospoda damianovega pogleda vzbuja spostovanje in vzhicenje nad tako vzviseno prezenco gospoda damiana na tem forumu,kjer imam cast biti najnizje in usluzno bitje predvsem gospoda damianu in ostalim zvelicastnim udelezencem....... .........saj je pomen mojega manjvredenga zivljenja sluzenje gospoda damianu na tem tukaj forumu. z vsem gospoda damianu dolznim respektom.
Hanzi Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Damian! NIhče ti noče nič žalega samo vsaj motocikle in mogoče on the road skušamo ohraniti kolikor toliko pregledne s čimmanj topici! Naj ti dam nekaj v razmislek! Recimo da bi o XT 600 obstajalo že pet tem(ti si napisal da je samo ena OK) in bi ti že v vseh petih temah pisal različnim ljudem iste stvari! Bi jo tudi šestič ali bi mu rekel da si to pisal že 5x in ne boš še šestič razen če$$ ker se mu pač ne ljubi iskati v iskalniku! Se zavedam da imaš ti problem kateri še ni bil omenjen na forumu samo pa je bil že tvoj motor! Lepo bi tam nadaljeval če pa bi bil topic zaklenjen pa bi recimo poslal moderatorju PM pa bi ti jo rade volje odklenil! Tko pa ti jo je pač zaklenil in ti (predvidevam) dal link do stare teme! Ne vidim kje bi bil tu razlike razen v tem da ne bi pisalo avtorja damian ampak nekaj drugega! Bi pa bilo večina problemov zbranih na enem mestu, ne pa recimo v 20 topic pod naslednjimi imeni! xt help, pomagajte xt?? :?, xt ??? :shock: guma za xt, itd! Me prav zanima če bi obstajalo 20 tem o xt če bi vse bral! Bi si rekel odprem še 21 pa bo! Mi bomo pa še 21 isto pisali! mogoče ti, jaz ne, hvala lepa! Napišem max 3x pol pa dam linke pa si naj tam berejo in tam nadaljujejo, če jim še kaj ni jasno! Saj vem da pluvam po tebi in da so drugi forumi drugačni ampak mi pač poskušamo biti drugačni od njih! Nihče te ne podi s foruma si zelo dobrodošel sploh zato ker imaš 16 let šole in marsikaj veš predvidevam da predvsem s strojniškega področja!! vedi da si veliko bolj dobrodošel kot pa ... ne bom našteval nekaj imen ki so se v zadnjih mescih pojavili na forumu z namenom predvsem da provocirajo, in ki imajo po vrtcu prosto popoldne pa se tule igrajo z nami in nas pošiljajo vsepovsod :evil: Kar udari po meni predvsem raje vidim da po PM ti bom tam probal razložit vso zadevo lahko pa se predstaviš vsak teden na dveh lokacijah:MB in trzin, pa ti bomo tam probal razložit naše pisanje in obnašanje do tebe! Sem 99% da boš potem spremenil mnenje o nas! LP od Hanzija :wink:
Damian Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 A. .....seveda ce gospoda damian inzistirajo na onikanju lahko temu tudi ustrezemo.inu bomo gospoda damianu na ljubo in sladko posebej zeljo poizkusili poiskati,najdti in prevesti clanke o yamaha XT 600,da gospoda damian ne bodo uzaljeni nad tonom,kateri vije napram godpoda damianu. se ponizujoce gospoda damianu oproscam za vse dodejane psihicne bolecine,saj starost in doba solanja nadvse pa dobra domaca vzgoja napram meni nevrednemu gospoda damianovega pogleda vzbuja spostovanje in vzhicenje nad tako vzviseno prezenco gospoda damiana na tem forumu,kjer imam cast biti najnizje in usluzno bitje predvsem gospoda damianu in ostalim zvelicastnim udelezencem....... .........saj je pomen mojega manjvredenga zivljenja sluzenje gospoda damianu na tem tukaj forumu. z vsem gospoda damianu dolznim respektom. Ice, s tem pa malo pretiravaš. Šola sploh ni bila omenjena v tem kontekstu, niti starost, da bi se zdej rabil norca delat. Je..eš šolo, če človek ni, kot je treba. Tudi jaz bi lahko tako užaljeno reagiral na tvojo potrditev (sicer moje) izjave, da se res nismo vsi rodili pametni... Nisem nič hudega mislil ter se ti, če sem te užalil, opravičujem. Bi pa lahko stvar povedal, kot jo je Hanzi pa tudi jaz potem ne bi tako reagiral (kot mi sicer ni v navadi). Verjetno je škoda tudi prostora na forumu, ter tudi privoščljivcem dajati temo, da se sedaj "prepucavava" na teh , sicer zelo zanimivih straneh. Mislim, da bi bilo bolje, dobiti se na pivcu ter reči kakšno o tem. Dejansko hitra jeza in reakcija nista najboljši (še se bo treba truditi, da ne bom prehitro podlegel temu sindromu), vendar sva na ostro reagirala oba. Določene stvari iz te debate sem vzel v zakup ter jih bom v bodoče upošteval. Hvala Hanziju za zelo prijeten komentar. Ice, povedala sta iste stvari, vendar na precej drugačen način. Ice, lep pozdrav tebi, pa tudi hanziju in vsem motoristom na tem forumu. Upam, da bom kmalu prišel do novega motorja, saj sem že ves živčen in siten... LP Damjan P.S. Ice, Damian sem napisal samo zato, ker je bil Damjan že zaseden. LP
Hanzi Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Očitno mi je uspelo spremeniti mnenje o "našem" forumu! :D 8) :wink: Damian! Ice ima cel kup drugih stvari še za delat trenutno pa precej tebi podobnih začetnikov je bilo ki so se obrnili čisto v drugo smer kot ti! Mislim da ti ne bo žal! Motosvet je moja najboljša družba 8) v mojih 25 letih kar se pozna sploh zadnjih 8 mescev! :cry: Zakaj? Boš že zvedel :cry: , v kratkem ker vem da boš kar veliko sedaj tule! 8)
Damian Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Hanzi, res je tako. Motor sem si kupil, da se odmaknem od vsakodnevnih sr..j, pa mi razne ostre debate niso najljubše. Tudi svojih let Iceu nisem metal naprej, ampak sem hotel povedati, da v mojih letih poskušaš stvari jemati bolj umirjeno, ne pa na horuk. Verjamem , da ima ogromno dela ter tudi en kup novincev, kot sem jaz. Prepričal pa si prepričanega, saj tudi meni motor pomeni veliko, čeprav sem začel bolj pozno. V mladosti mi niso pustili starši (zanimivo, da na letališče sem pa lahko hodil letet), potem je bil posel, družina pa spet posel, no , za 40 let pa sem si kupil XVS 250 (prekleti blesav zakon). Sedaj sem jo prodal in sem ves nesrečen, ko ne vem, kaj kupiti. Imel sem že zbranih 2mio pa se mi je nekaj ponesrečilo, tako da sem v manjku za 0,7 mio. Zato sedaj kar malo panično iščem podatke o "rezervnih"variantah za eno leto, saj ne bi rad bil celo sezono brez motorja, da bi nekaj brez veze kupoval za eno leto, pa spet ni. No mogoče mi tudi še tistih 0.7 mio pride. Imam tudi rabljenega Guzzija na vidiku, če bo le za 100 jurjev spustil... No, pa da počasi končam. Hanzi, hvala za dobro voljo!!! Ice, vabim te enkrat v Krškem na pir. (Večkrat grem službeno v Brežice, sedaj, ko bo lepo vreme, pa bom šel včkrat k Resmanu na Žadovinek letet). prvo rundo ja častim. za premirje in dobro voljo. Pa brez zanmere in lep pozdrav. Damjan Še en P.S. Ko dobim nov motor bom manj živčen in siten ter bom deloval bolj umirjeno.....
Damian Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Pa še ena stvar. Še malo se bomo"kregali" pa bom dobil zvezdico in ne bom več novinec.... LP vsem Damjan
Ice Objavljeno Marec 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 damian,kot sem napisal,pri prvih dvajsetih novincih je bilo se smesno oz. je obstajal nek efekt "biti dobronameren in jim pomagati".... ce se pa to ponavlja iz tedna v teden vsaj 2x postane mucno,da ne recem casa potratno.delamo na tem,da spisemo neka "pravila" za rookije.
bobek Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 Da še jaz opišem isti problem, ki ga je imel Damjan! Čisto po naklučju spoznam G.Noisa in ta mi da svojo vizitko, na kateri piše www.motosvet.com ! jaz veselo prečakiram spletno stran in seveda najdem forum- jupiii pisal bomo. Seveda kot začetnik začnem pisati najprej na spodnjih 4 temah kot veliki strokovnjak seveda in tam sem lahko razne teme odpiral in bil prov ponosen kolk folka je odgovarjalo na moje teme. Po kakih 2 mesc. se pa jaz odpravim na motoristične Topice in odprem temo kako čistiti motorje - vendar sem pozabu napisat da se bo motor raztavriral in na kaj moram biti pozoren pri tem , seveda je ICE topic čez noč zaklenil, češ da je o tem že veliko napisanga - jaz seveda jezen mu pošljem PM v katerem mu vse razložim in magično je bil topik spet odprt. Druga tema ki je bla z moje strani odprta so bile predelave motorjev - street fighterji - kar se na temu forumu zeeeeellllloo malo piše, spet dva linka in zaklenjen, pa čeprav so na unih linkih pisali same traparije. IN žal dokler te nisem poznal ICE sem imel isto mnenje kot damjan - saj veš vsakmu je všeč da kaj vpraša in pol se mu odgovarja. Sem pa odkril tudi dobr način kako o tem kaj več zveš in to je da najdeš kak topic, ki podobno opisuje in ga samo nadaljuješ :wink: :wink: Tko da dalj časa kot sem na forumu bolje te razumem! Damjan a se za kako vožnjo da zment v akrobatskem letalu :twisted: :twisted: :twisted: Jaz bi mal želodec obraču :wink:
Mačica Objavljeno Marec 8, 2003 Opozori Objavljeno Marec 8, 2003 Sem pa odkril tudi dobr način kako o tem kaj več zveš in to je da najdeš kak topic, ki podobno opisuje in ga samo nadaljuješ :wink: :wink: Evo vidiš. To je magična formula
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se