Skoči na vsebino

Na kakšnem motorju in kdaj ste delali izpit za A

Priporočene objave

Objavljeno

Ne vem, če je že bilo (če pa že, je dobro skrito, ker nisem našel). Tema bi bila lahko zanimiva. Pa da začnem - sam sem ga delal leta na 1991 na MZ125ETZ.

5acdca881782f_MZ125ETZ.JPG.32c5a5cd1d4902187b22fd4b44adb7b7.JPG

Objavljeno

Tomos elektronik 90

leta 1980

Objavljeno

Yamaha Viagro 250... davnega leta Gospodovega... 1999 ?

Objavljeno

Ali ima kdo kupljenega?

Npr. moja tašča ima A do 125ccm pa tudi bicikla ne zna vozit ;)

Objavljeno

Yamaha sr 125 l.1995

images (2).jpeg

Objavljeno

S tem premajhnim mopedom. Sem prvo mislil da se inštruktor heca in da ima tega za kako deklico pripravljenega. :eek:

Fotografija osebe Jure Kerin.

Objavljeno

Izpit opravljen z mojim MZ 250, 8.12.82. Dan je bil sončen in lep, vendar precej hladen. Voženj z inštruktorjem ni bilo, ker sem isti dan  opravil tudi izpit za auto. Še danes vesel.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

2016, CBF600, še fičo luč. 4x uspela položit na bok, enkrat mi je (celo ne po moji krivdi) sredi Nm (t.j. 35km do doma) odpadu levi špegu, enkrat ni blo 2. prestave celo uro, pa pri julijskih 35+ sm dobila za darilo po dveh urah poligona krvave žulje. Prvih nekaj ur na poganjavčku 125, še nekaj na enduri 500 (od takrat naprej mam odpor do takega tipa motorjev ker mi je bla čist previsoka in preveč pokončna poza..).

Objavljeno

2014, Kawasaki er6n, rumene barve, ves razbit.

Kar je na njem še ostalo celega, sem razbila jaz, ker sem trikrat z njim letela po tleh. Dvakrat na mestu, enkrat v ovinku, drsala skupaj z motorjem do robnika.

Da ne bi avtošoli uničila še druge motorje, sem vedno želela samo tega, ker mi je kar prirasel k srcu. 

Objavljeno

yamaha tw 125

yamaha ybr 250

kawasaki er?

Objavljeno

Prvo, drugo, tretje opravljanje izpita? :hmm::D ... Povratnikov ni med nami? To je že vprašanje za drugo temo... 

Davnega leta 1999 z Yamaho SR125 . 

Objavljeno
Pravkar, XTR pravi:

Prvo, drugo, tretje opravljanje izpita? :hmm::D ...

Nismo vsi kršitelji predpisov...sam še točke nisem zbral,kaj šele odvzem...

Objavljeno (popravljeno)

Mz 150 TS, sej ne vem več točno kdaj, 1984 ali 1985

mz-ts-150.jpg

Popravljeno . Popravil nofla
Objavljeno
pred 2 minutami, Quest pravi:

Tomos elektronik 90

leta 1984

xl_tomos-e90-4fd8fbacb6b66_999292.jpg.65e698be45299a3c7f59873dbc6f0962.jpg

hud stroj za tiste čase (in razmere ...) sam kaj ko je bil kar preveč "navit" pa je blo treba kar naprej nekaj šraufat, ... pa ne da je blo odveč, ampak rajši bi se vozil ... (sem imel takrat tomos cross junior, vilice v menjalniku doma na zalogi, znal zamenjat na pamet z zaprtimi očmi ...:blush:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

JAWA 350 , davnega 1985 :P

jawa-350-type-6385-with-sidecar-1985-3.thumb.jpg.b93a938d0fd51aa28daeeca4e8d97e5a.jpg

kmalu po opravljenem izpitu je dobila 2x resonančni izpuh, MF power oklepe, kvadratno luč od zastave 101 in je bila pravi peršing na cesti. 

Objavljeno

Tomos BT 50, leta 1988. Raketa za tiste čase. Po Ljubljani ga ni bilo junaka, da bi me pre....

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Kawasaki ER6n in Yamaha xj6 leta 2014. Izpit naredil v prvem poizkusu :ras:

Popravljeno . Popravil Rey

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!