Popularna objava Ella Objavljeno April 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2018 (popravljeno) Honda Hornet 600, l.2011, kar zdelana...nisva se najbolje razumeli Enkrat je ona mene po tleh vrgla, drugič jaz njo...zgodilo se mi je celo to, da, ko sem jo po padcu pobirala, sem jo s tako ihto dvignila, da mi jo je uspelo še na drugo stran vržt Na koncu sva le v prvo naredili izpit.... Popravljeno April 11, 2018. Popravil Ella Mia, SuNa, KARMEN1 in 8 others 7 4
Quest Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 Izpit delal pri g. Alojz Pavliču. Mislim, da je takrat še dirkal. Naredil nekaj osmic in nato direkt na cesto. Po eni uri opravljen izpit. Me je pa vprašal kdo mi je pripeljal motor v Novo mesto. Ja fotr sem odgovoril na prikolici. Ja pa jade. V tistih časih sem bil jaz in fotr kar redni obiskovalec sodnice za prekrške v Nm. Brez registracije, brez izpita, prek njive krompirja itd... Ma sem se skuliral. Prek njive krompirja več ne divjam. bosa, Ella, lucif3rka in 6 others 6 3
Bostjan L Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 7 hours ago, sesir said: Yamaha sr 125 l.1995 Delal na Yamahi 125 ccm. Na prvi vožnji je bila tako vrtoglavo hitra, da sem komaj prestavil iz prve v drugo. Celotno prvo uro na cesti sem vozil v drugi prestavi verjetno je bilo slišati, kot Krujzova Kawa iz Topgana. Akito, sesir, Quest in 4 others 4 3
sesir Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 pred 2 minutami, Bostjan L pravi: Delal na Yamahi 125 ccm. Na prvi vožnji je bila tako vrtoglavo hitra, da sem komaj prestavil iz prve v drugo. Celotno prvo uro na cesti sem vozil v drugi prestavi verjetno je bilo slišati, kot Krujzova Kawa iz Topgana. Reci,da se hecas? Še elektronik je bolj šel... Bostjan L 1
vandrovec Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 (popravljeno) Se ne spomnim več kdaj in s kakšnim motorjem, bilo je istočasno kot izpit za avto. Nekoga sem prosil, če mi posodi še motor, Tomos 4 al 5, se prijavil, odpeljal in opravil. Peljala sva se hkrati dva, vsak na svojem motorju, zadaj pa inštruktor in izpitna komisija z avtom. Prej je inštruktor povedal pot in smo šli. Drugemu je nekje crknil motor, z avtom so ostali za njim, jaz sem šel sam naprej ter jih počakal na cilju. Sam sem opravil, drugi je padel Popravljeno April 11, 2018. Popravil vandrovec sesir in C eagle 1 1
mirc Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 Letos bo okroglih 30 let, vozil pa MZ250 v Novi Gorici, 10.5.88. Quest, Joker, Erik99 in 2 others 5
Popularna objava C eagle Objavljeno April 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2018 Tomos elektronic 90 2x osmica, 2x zaviranje na polno in 15 minutna vožnja po Kopru... 18.5.1984 me je policaj ustavil par dni nazaj... je moral dvakrat pogledat vozniško, pol pa je reku: "vi ste pa motor vozu še preden sem se jaz rodil..." XTR, izibajker, dr.looney in 10 others 3 10
Roger G. Jagger Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 Avtosola 3D, Na tocno temu, Yamaha Xj 6 lp C eagle, Ella in Akito 3
Igi Pop Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 Vespa P 200 e, leta 1986, za avto 1983. Ni šlo sočasno, ker nisem imel motorja. Ogromno delal preko študenta, prodal Tomosa, stara mama nekaj prispevala, foter nekaj posodil. Plačal v dinarjih, denar predal v napol polni Mercatorjevi vrečki. Protivrednost 3000 dem, kar bi bilo sedaj 1500 eur, takrat pa je bilo to verjetno ene 10 povprečnih plač. Vedno sem se že takrat vozil z integralno čelado, ker mi je bilo nerodno, da imam Vespo. To je bil takrat orto šminkerski motor, jaz pa zaprisežen roker. Kupil sem jo, ker si jo takrat z lahkoto prodal, jaz pa sem fantaziral o pravem motorju. Z njo sem prevozil veliko km po jugi, Italji in Avstriji. Vespa je še vedno v garaži ni pa v najboljšem stanju zaradi testnih voženj na prijateljevi fantovščini (prekleta pijača) in eksperimentov mojih sinov. Bostjan L, Quest, Lunatic in 4 others 7
SF Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 MZ 150 (se mi zdi)... Precej zdelan, po dolenjki nisem uspel prekoračit omejitve...
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno April 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2018 Nikoli ne bom pozabil. Pripeljal sem izpitno komisijo na občinski parking - stisnili so mi roko in "naredili ste izpit za avto" Inštruktor je šel urediti papirje v pisarno. Ob prihodu mi stisne roko in pove, da me je prijavil za izpit za motor. Saj sploh nimam motorja. Znajdi se. Imaš ga čez 2 dni - mogoče 3 dni. Nimam pojma kje bi dobil motor. Ne vem od koga je bil, spomnem pa se, da je bil Tomos 15 SLC. Ta hudič je zelo rad vgašal in je potreboval visoke vrtljaje, da se je kam premaknil - dušilo ga je. Izpit: Komisija mi pove pot, vmes se zgubimo, ni jih bilo na dogovorjenem mestu. Motor sem držal v visokih obratih - nič ni ugasnil, malo sem švical in prišel pred izpitno komisijo na cilj. Samo štartali smo skupaj do prvega semaforja. Ko se komisija pripelje na cilj - stisk roke in postal sem ponosen lastnik vozniškega izpita za motor. Aja, kdaj, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu daljnega 1983. In potem sem čakal in čakal in čakal in .............na svoj prvi motor, ki pa ni bil motor, vsaj tako pravijo - skuter. Svoj prvi motor sem vbodel leta 2008. Scarabeo VS800, vandrovec, C eagle in 8 others 9 2
Greencaj Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 2016 - ER6. Nikoli ne bom pozabu feelinga, ko sem se prvič usedu na težji motor Jako lep feeling Akito, Quest in C eagle 3
schwantz Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 pred 10 urami, JamesTheMan pravi: S tem premajhnim mopedom. Sem prvo mislil da se inštruktor heca in da ima tega za kako deklico pripravljenega. Gladius... Jest tudi, l. 2015 C eagle 1
Popularna objava Fadil Objavljeno April 11, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 11, 2018 pred eno uro, Scarabeo 500 pravi: Nikoli ne bom pozabil. Pripeljal sem izpitno komisijo na občinski parking - stisnili so mi roko in "naredili ste izpit za avto" Inštruktor je šel urediti papirje v pisarno. Ob prihodu mi stisne roko in pove, da me je prijavil za izpit za motor. Saj sploh nimam motorja. Znajdi se. Imaš ga čez 2 dni - mogoče 3 dni. Nimam pojma kje bi dobil motor. Ne vem od koga je bil, spomnem pa se, da je bil Tomos 15 SLC. Ta hudič je zelo rad vgašal in je potreboval visoke vrtljaje, da se je kam premaknil - dušilo ga je. Izpit: Komisija mi pove pot, vmes se zgubimo, ni jih bilo na dogovorjenem mestu. Motor sem držal v visokih obratih - nič ni ugasnil, malo sem švical in prišel pred izpitno komisijo na cilj. Samo štartali smo skupaj do prvega semaforja. Ko se komisija pripelje na cilj - stisk roke in postal sem ponosen lastnik vozniškega izpita za motor. Aja, kdaj, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu daljnega 1983. In potem sem čakal in čakal in čakal in .............na svoj prvi motor, ki pa ni bil motor, vsaj tako pravijo - skuter. Svoj prvi motor sem vbodel leta 2008. Scarabeo Lahko bi skrajšal in povedal, da so ti ga šenkal. pred eno uro, Scarabeo 500 pravi: sesir, Scarabeo 500, .... in 8 others 11
Kawalir Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 Leta 2012 na Kaweljnu Er6n in BMW F 800 R. Slednji mi nekako ni potegnil, prvi pa sicer malo majhen, ampak vseeno prvega ne pozabiš nikoli .
.... Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Prvo vozil malo YBR125, potem hornetko mislim da 08, zdaj na koncu pa čistotanovo hornetko. Žal sem očitno izbrisal slikco s tastaro hornetko. C eagle in Akito 2
IF7 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Jawa 350, leta 1981 C eagle in Akito 2
tomaz69 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 MZ 250 leta 1989 - tako zgonjen motor, da je na izpitni vožnji "zaribal" in ni šlo dalje - ponovi vajo čez teden dni, ista znamka, samo malo bolj "frišn" sesir in C eagle 1 1
Popularna objava raza Objavljeno April 12, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno April 12, 2018 Takrat so veljali zakoni, da si izpit za motor lahko opravljal v letu, ko si dopolnil 16 let, dobil pa si ga, ko si jih res dopolnil. Prijavil si se na CPP in ko si jih uspešno opravil, si na UE lahko dvignil "L" tablico za na motor in potem si se do izpitne vožnje lahko legalno usposabljal v vožnji na cestah. Seveda brez inštruktorja. Izpitno vožnjo sem uspešno opravljal 18. 10. 1976, čeprav sem teden pred tem pogrnil zaradi spregledanega stop znaka v živi meji (nastavljena past s strani izpitne komisije!). Vozil sem svoj predelan moped TOMOS 14V, ki še vedno registriran krasi mojo garažo. dr.looney, Gonca, VS800 in 9 others 10 2
Scarabeo 500 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 2 urami, Arzen pravi: Prvo vozil malo YBR125, potem hornetko mislim da 08, zdaj na koncu pa čistotanovo hornetko. Žal sem očitno izbrisal slikco s tastaro hornetko. Arzen, ta hornetka je bila last moje hčerke. .... in sesir 2
Ella Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 @Arzen @Roger G. Jagger a smo bli vsi na barju, al kako? .... in Roger G. Jagger 1 1
Roger G. Jagger Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 @Ella vrjetno. LJ in okolica itak vsi tam zacnemo. Jaz sem imel prvo uro tocno 11.04.2016 lp Ella 1
Ella Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 (popravljeno) pred 13 minutami, Roger G. Jagger pravi: @Ella vrjetno. LJ in okolica itak vsi tam zacnemo. Jaz sem imel prvo uro tocno 11.04.2016 lp Aaa, tako, no nisem vedela Na tvoji sliki, je zadaj za rumeno Yamaho, "moja" modra Hornetka, in od inštruktorja avto Popravljeno April 12, 2018. Popravil Ella Roger G. Jagger, sesir in .... 3
Scarabeo 500 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 pred 13 urami, Fadil pravi: Lahko bi skrajšal in povedal, da so ti ga šenkal. Tako je bilo nekoč. Pač naraven talent . Quest, sesir, .... in 1 other 2 2
sebar Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Delal A2 na er5, kupil KLE, dve leti kasneje delal A na er6, kupil Versača C eagle, Scarabeo 500 in sesir 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se