elbarto Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Če pa Horjota srečaš, se pa lohk zgodi da ti crkne... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 ....bogi pujs.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Ko ti pa odsluži, ga pa lahko poješ. Eden redkih užitnih modelov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Ko ti pa odsluži, ga pa lahko poješ. Eden redkih užitnih modelov. Ja 100% uporaben za recikliranje. V direkten organski odpadek! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 mi je ljubek v ponvi in s česnom pa kumino pa restan krompir pa majska solata :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Ko ti pa odsluži, ga pa lahko poješ. Eden redkih užitnih modelov. Ja 100% uporaben za recikliranje. V direkten organski odpadek! caki caki...... govoris sedaj o "podvozju" ali o "posadki" ?! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 mi je ljubek v ponvi in s česnom pa kumino pa restan krompir pa majska solata :D :D Ne mi lušt delat :P Pa hrenov zos si še pozabil :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 ojoj ojoj sem lačen, moram hitro malo reberc pojest :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 ....bogi pujs.... no ja, saj mu ni hudo ko ga prašič okoli nosi. ne rabi hodit. :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 ....bogi pujs.... no ja, saj mu ni hudo ko ga prašič okoli nosi. ne rabi hodit. :wink: :twisted: ok......bogi prasic. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Kaki avspuh. Sam hitrost je vprašljiva :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Hitrost je vprašljiva, ampak navora pa ma ziher dovolj. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 sej bi ga mel, samo nimaš nobene zaščite pred vetrom :roll: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 He he! Ga ni blata da ne bi čeznjega prišel! Se vse krose skrijejo pred njim! :twisted: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 A noben ne opaz kake dobre kufre ma za daljsa potepanja :wink: :idea: :arrow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 ma kaki kufri za potepanja...... tam notri ima vse,kar rabi za zapisnik in ogloblanje civilnega prebivalstva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 vi se kar zajebavajte.......ampak model ima pogon na vse štiri.....dobesedno.....pa da ne govorimo o porabi.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 vi se kar zajebavajte.... ...pa da ne govorimo o porabi.... :wink: Gre na koruzo in pomije :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Me zanimam kako "štimo" kej ma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Me zanimam kako "štimo" kej ma. " svinjsko" dobro....dobesedno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Akrapovič komaj čaka da nareri ene ta prave rore :lol: ne pa te k jih ma zdaj gor :? :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Marec 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2003 Me zanimam kako "štimo" kej ma. Po moje odvisno, kak ga španaš... Na štandgasu in nizkih obratih samo nežno prege in momlja, ko pa ga poženeš, pa se mora deret ko svinja... ElB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Marec 9, 2003 Deli Objavljeno Marec 9, 2003 Samo na zadnje ga verjetno pa bolj težko spraviš :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 dobra fotomontaža Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se