lojzi Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Ej, ena pripomba moderatorju, ki je spremenil naziv te teme. Tu skozi govorimo o Evroligi, ne pa o Goodyear (jadranski) ligi. Me zanima, ker moderator je tok pameten, da se more vtknit v vsako stvar, tisto na katero se spozna ali ne! Ne verjamem, da je to zakrivil avtor teme. Počasi postajam že alergičen na moderatorje, in to resno. Pri Bushu se je tud tako začelo z Irakom.... 8)
kekec III Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Ej, ena pripomba moderatorju, ki je spremenil naziv te teme. Tu skozi govorimo o Evroligi, ne pa o Goodyear (jadranski) ligi. Me zanima, ker moderator je tok pameten, da se more vtknit v vsako stvar, tisto na katero se spozna ali ne! Ne verjamem, da je to zakrivil avtor teme. Počasi postajam že alergičen na moderatorje, in to resno. Pri Bushu se je tud tako začelo z Irakom.... 8) Bravo,Lojzi !
lojzi Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 pol je bla pa vojna NE VOJNA, :evil: DJIHAD
Ice Objavljeno Marec 20, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Ej, ena pripomba moderatorju, ki je spremenil naziv te teme. Tu skozi govorimo o Evroligi, ne pa o Goodyear (jadranski) ligi. Me zanima, ker moderator je tok pameten, da se more vtknit v vsako stvar, tisto na katero se spozna ali ne! Ne verjamem, da je to zakrivil avtor teme. Počasi postajam že alergičen na moderatorje, in to resno. Pri Bushu se je tud tako začelo z Irakom.... 8) ok ok,shoot me. :roll: . . . . . bols?! :?
5ER Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 8) Še bolj noro je bilo na tekmi 8) ......smo navijal... :arrow: me še zdaj uhli bolijo :P ....sudija je pa car :splat: pa ja nisi bil tist k je zraven mene uhle z rokam pokrivov :D :D :D
5ER Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 je kdo gledal asvel : olimpija vceraj? ......ehehehehehehe....se ena "napeta" tekma..... olimpija dobila z 78 : 77 v zadnji minuti,s tem da je prvic prevzela vodstvo sele 4 minute pred koncem tekme. hitchkock je "smrkavec" proti tomu. :lol: hrabri zmagujejo v končnicah :D , še tri zmage pa bo :D
Brihta Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Letos bo pa vse skup bolj bogo :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se