hari Objavljeno Junij 12, 2018 Opozori Objavljeno Junij 12, 2018 Pozdravljeni...pred kratkim sem nabavil skuter skuter sachs lj50Qt k 00..exactly 50 speedforce 2008 letnik prevozenih ima 1500 km ..trenutno se iscem akumulator ..12v 6ah ..enega majo na brncicevi takega ki tekocino sam vlijes v akumulator 30 eu ..drugi je v siski ..je pa tak z gelom 42 eu...kateri je boljsi ?...zanima me tudi glede msanice... motor sicer dela mesanico sam... samo nevem koliko so kaj zanesljive te pumpe..ali bi bilo smiselno doliti se kaj olja direktno v gorivo .. in pa ce ve kdo za kaksnega dobrega mehanika v okolici ..siska..bezigrad..sentvid..hvala za vse info...pa lp
sesir Objavljeno Junij 12, 2018 Opozori Objavljeno Junij 12, 2018 (popravljeno) Jz kupim v skuter najcenejšega...tankam 2% mešanco plus olje imam v rezervarčku,da sam meša...enkrat zaribal ko sem tanku sam bencin... Popravljeno Junij 12, 2018. Popravil sesir
smasher Objavljeno Junij 12, 2018 Opozori Objavljeno Junij 12, 2018 Toso pa pol res nek brezvezni skuter, piaggio že 20+let zna narest pumpico da dela, Tomos pa še eni očitno tega ne znajo.
compaq Objavljeno Junij 13, 2018 Opozori Objavljeno Junij 13, 2018 Po akumulator pejt v Ciak (Celovška cesta 492). btw: Prodajalec tam, ima tocno tak skuter
sesir Objavljeno Junij 13, 2018 Opozori Objavljeno Junij 13, 2018 pred 9 urami, smasher pravi: Toso pa pol res nek brezvezni skuter, piaggio že 20+let zna narest pumpico da dela, Tomos pa še eni očitno tega ne znajo. Men zaribala gilera stalker 01... Itak je treba non stop tankat in imam kr 10l kanto bencina,not vlijem 2dcl olja in iz te kante tankam...pač ko prazno greš z njo na pumpo...Olje pa tudi nalivam tam ko sam dela mešanco zakaj pa ne... Vsaka stvar gre lepše mastna.... smasher 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se