Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 21, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2018 Ker se velikokrat pojavljajo in ponavljajo podobna vprašanja s tematiko: "kje mi priporočate spanje na poti" predlagam, da v spodnji ZEMLJEVID (kdor hoče seveda) vpišete predloge, torej v imenu: nick člana, lokacija-naslov, v opisu pa: www stran, foun, opis, (garaža, ograjeno, hrana, karkoli pomembnega), kjer svetujete spanje. Mislim, da je zadeva zanimiva, saj ne rabiš v takem primeru nič drugega, kot pobrskat po MSju in odpreti zemljevid, kjer koli že si in dobiš takoj predloge. Hkrati je možen izvoz lokacij. Kot primer sem že vpisal 3 naslove. Če bo vsak od nas samo 3 vpisal bo hitro preko 200 naslovov. pa še link do zemljevida: Zemljevid prenočišč Še kratka navodila, če komu ravno ne leži delo v guglovih mapah: 1. klikneš na link in odpre se zemljevid 2. na zemljevidu poiščeš lokacijo hotela, če je hotel že označen na zemljevidu, klikneš z levim gumbom na ikono in dodaj na zemljevid (nato urediš, dopolniš podatke, opis) če lokacije še ni v googlovih zemljevidih pa gori klikneš na ikono "dodaj oznako" in sam vneseš vse podatke (ime, opis, itd) 3. če pa kdo želi zadevo izvoziti pa je na vrhu opcija = izvozi v .kml datoteko, ki se lahko odpre potem v Igo/primo, garmin basecamp itd. in v končni fazi naloži na navigacijo. Miha1985, hitrii, Fazer03 in 12 others 13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 Odlična ideja! Predlagam, da bi bile lokacije prenočišč ločene po državah (zavihkih). Hitrejše iskanje SPANJE.xls SPANJE_ločeno po državah.xls MiNa in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 Dodal Bihać SPANJE.xls Miha1985 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 pred eno uro, nemo pravi: Odlična ideja! Predlagam, da bi bile lokacije prenočišč ločene po državah (zavihkih). Hitrejše iskanje SPANJE.xls SPANJE_ločeno po državah.xls Mislim, da ni potrebno ločevati po državah ampak vstaviš filter in iščeš po državah (ali po mestih, če jih je več v enem mestu). DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 pred 20 minutami, Darko3g pravi: Mislim, da ni potrebno ločevati po državah ampak vstaviš filter in iščeš po državah (ali po mestih, če jih je več v enem mestu). eh, pol naredim raje google maps vnos zemljevid, se lahko kar tja vnaša, niti ti potrebna excel datoteka, saj lahko tam vneseš v opis link itd? Kugelschreiber, siks in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 Evo, sem naredil zemljevid, da lahko vsi dodajate. In vnesem 2 hotela, prva iz seznama, ostalo kasneje. Se mi zdi to boljša rešitev, da kar na zemljevid flikaš te hotele, pa še izvozijo se nato lahko, lokacija pa točna. https://drive.google.com/open?id=1NMP4DQ7APgP76jHjCjDO6kGtnGq4_yaA&usp=sharing MiNa, hitrii, Sorty in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 pred 28 minutami, Snecer pravi: Evo, sem naredil zemljevid, da lahko vsi dodajate. In vnesem 2 hotela, prva iz seznama, ostalo kasneje. Se mi zdi to boljša rešitev, da kar na zemljevid flikaš te hotele, pa še izvozijo se nato lahko, lokacija pa točna. https://drive.google.com/open?id=1NMP4DQ7APgP76jHjCjDO6kGtnGq4_yaA&usp=sharing Malenkost sem dopolnil DAMI34 in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 odlično Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 tut jest sem nekaj dodala..... Snečer, VS800, Grut in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 pred 2 minutami, dr.looney pravi: tut jest sem nekaj dodala..... malo še opiši, varovanje, itd., zakaj je prijazno denarnici in motorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 pred 1 minuto, Snecer pravi: malo še opiši, varovanje, itd., zakaj je prijazno denarnici in motorju sej sem napisala Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 pred 15 urami, DAMI34 pravi: Ker se velikokrat pojavljajo in ponavljajo podobna vprašanja s tematiko: "kje mi priporočate spanje na poti" predlagam, da v spodnji Excelov dokument (kdor hoče seveda) vpišete predloge, torej Lokacija, Int. link in osnovne opombe, kje svetujete spanje. Najprej si prenesite dokument, vpišite vaš predlog, razvrstite po abecedi in dokument ponovno pripnite v post. Tako se bo sprotno seznam dopolnjeval in bo vsem na razpolago. Mislim, da je zadeva zanimiva, saj ne rabiš v takem primeru nič drugega, kot pobrskat po MSju in odpreti dokument, kjer koli že si in dobiš takoj predloge. Kot primer sem že vpisal 3 naslove. Če bo vsak od nas samo 3 vpisal bo hitro preko 200 naslovov. SPANJE.xls daj ta link v prvi post https://drive.google.com/open?id=1NMP4DQ7APgP76jHjCjDO6kGtnGq4_yaA&usp=sharing DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 22, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2018 pred 3 urami, nemo pravi: Odlična ideja! Predlagam, da bi bile lokacije prenočišč ločene po državah (zavihkih). Hitrejše iskanje SPANJE.xls SPANJE_ločeno po državah.xls saj v bistvu lahko ločiš že v prvem dokumentu, pač urediš po abecedi države pred eno uro, Snecer pravi: Evo, sem naredil zemljevid, da lahko vsi dodajate. In vnesem 2 hotela, prva iz seznama, ostalo kasneje. Se mi zdi to boljša rešitev, da kar na zemljevid flikaš te hotele, pa še izvozijo se nato lahko, lokacija pa točna. https://drive.google.com/open?id=1NMP4DQ7APgP76jHjCjDO6kGtnGq4_yaA&usp=sharing Super ideja, ostajamo na tem, bom predrugačil prvo stran. Vendar rabimo nekateri hitra navodila, kako se nove lokacije označi oziroma vnese v zemljevid Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 Hm. 1. klikneš na link in odpre se zemljevid https://drive.google.com/open?id=1NMP4DQ7APgP76jHjCjDO6kGtnGq4_yaA&usp=sharing 2. na zemljevidu poiščeš lokacijo hotela, če je hotel že označen na zemljevidu, klikneš z levim gumbom na ikono in dodaj na zemljevid (nato urediš, dopolniš podatke, opis) če lokacije še ni v googlovih zemljevidih pa gori klikneš na ikono "dodaj oznako" in sam vneseš vse podatke (ime, opis, itd) 3. se mi zdi dokaj preprosto? dr.looney, Akito, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 22, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2018 Pravkar, Snecer pravi: Hm. 1. klikneš na link in odpre se zemljevid https://drive.google.com/open?id=1NMP4DQ7APgP76jHjCjDO6kGtnGq4_yaA&usp=sharing 2. na zemljevidu poiščeš lokacijo hotela, če je hotel že označen na zemljevidu, klikneš z levim gumbom na ikono in dodaj na zemljevid (nato urediš, dopolniš podatke, opis) če lokacije še ni v googlovih zemljevidih pa gori klikneš na ikono "dodaj oznako" in sam vneseš vse podatke (ime, opis, itd) 3. se mi zdi dokaj preprosto? da, ni panike, sem že vnesel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: da, ni panike, sem že vnesel. vidim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 22, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2018 Hvala vsem ki ste do sedaj vnašali podatke, ker je bila Snecerjeva ideja boljša sem temo nadgradil. Predlagam, da se link do teme čim več šera tudi po drugih temah, da čimbolje dopolnimo mapo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 Aja, če pa kdo želi zadevo izvoziti pa je gori opcija = izvozi v .kml datoteko, ki se lahko odpre potem v Igo/primo, garmin basecamp itd. in v končni fazi naloži na navigacijo. @DAMI34 daj še tam za Mileno kak telefon ker je vsi nimamo v imeniku. Ni uradno nekak apartmaji Luka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 22, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2018 Pravkar, Snecer pravi: Aja, če pa kdo želi zadevo izvoziti pa je gori opcija = izvozi v .kml datoteko, ki se lahko odpre potem v Igo/primo, garmin basecamp itd. in v končni fazi naloži na navigacijo. @DAMI34 daj še tam za Mileno kak telefon ker je vsi nimamo v imeniku. Ni uradno nekak apartmaji Luka? urejeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: urejeno to je to DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 Dej popravi mikro lokacijo v Bihaču. Hiša ni tam, kjer je un plavi krogec (tako pravi tudi Booking, ma ne drži), ampak tu, k sm označil. MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 super! lajkam DRIVE in dodajam DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 22, 2018 Deli Objavljeno Junij 22, 2018 (popravljeno) pred 5 minutami, GO_Tomi pravi: Dej popravi mikro lokacijo v Bihaču. Hiša ni tam, kjer je un plavi krogec (tako pravi tudi Booking, ma ne drži), ampak tu, k sm označil. rešeno, samo z miško ikono neseš...vsak lahko popravlja, jaz bi sicer rekel da se pišejo Čehić Popravljeno Junij 22, 2018. Popravil Snecer GO_Tomi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Junij 23, 2018 Deli Objavljeno Junij 23, 2018 Kva pa, če bi temu zemljevidu dodali še kje ste dobr jedl? Good Eat&sleep dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 23, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2018 pred 12 minutami, mladench pravi: Kva pa, če bi temu zemljevidu dodali še kje ste dobr jedl? Good Eat&sleep teoretično lahko dodaš karkoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se