Ella Objavljeno Junij 25, 2018 Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 Ku dobra ideja! Evo, dodala eno malenkost DAMI34 in tomaz69 2
tomash Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 Idealno! Sem jih prflikal ene par. To rabimo. DAMI34 1
alen1 Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 Enkrat je nekdo tu iz foruma razvijal svojo zadevo. Mislim, da se je klicalo motolokacije.si. Drugače pa bi se morali zmeniti za nek okvir objavljana. (ime, naslov - če ga ne pobere iz zemljevida, malo opisa, in slika po možnosti). Samo moje mnenje.
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 41 minutami, alen1 pravi: Enkrat je nekdo tu iz foruma razvijal svojo zadevo. Mislim, da se je klicalo motolokacije.si. Drugače pa bi se morali zmeniti za nek okvir objavljana. (ime, naslov - če ga ne pobere iz zemljevida, malo opisa, in slika po možnosti). Samo moje mnenje. internetna stran je že dovolj, pa vtis obiskovalca tomash in MiNa 2
nemo Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 54 minutes ago, DAMI34 said: internetna stran je že dovolj, pa vtis obiskovalca Jaz bi dodal še nick, za eventualna dodatna pojasnila in informacije. Nenazadnje tudi zaradi večje kredibilnosti tomash, DAMI34 in Joker 3
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 27 minutami, nemo pravi: Jaz bi dodal še nick, za eventualna dodatna pojasnila in informacije. Nenazadnje tudi zaradi večje kredibilnosti se strinjam Naj popravi vsak za seboj.
Snečer Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 Ja, zadnji vnosi po Romuniji pa Srbija nimajo opisa Je zaželjen opis vsaj glede varnosti motorja ipd.
Snečer Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 2 urami, DAMI34 pravi: internetna stran je že dovolj, pa vtis obiskovalca Nekemu obiskovalcu se je stran tako vtisnila, da je en hotel prestavil na Švedsko...hja DAMI34 1
J.a.m.e.s Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 (popravljeno) Super ideja, sem dodal prenočišče v Sarajevu, Budvi in Podgorici, edino dobro bi bilo, da bi se poleg dodajale še fotografije prenoćišča. V opisu pa obvezno napisati ali ima varovan parking (ravno to pogrešam pri Bookingu, ker ni opcije v iskalniku, kjer bi določil zahtevo po varovanem/zaklenjenem parkirišču): Popravljeno Junij 26, 2018. Popravil JamesTheMan
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 12 minutami, JamesTheMan pravi: Super ideja, sem dodal prenočišče v Sarajevu, Budvi in Podgorici, edino dobro bi bilo, da bi se poleg dodajale še fotografije prenoćišča. V opisu pa obvezno napisati ali ima varovan parking (ravno to pogrešam pri Bookingu, ker ni opcije v iskalniku, kjer bi določil zahtevo po varovanem/zaklenjenem parkirišču): saj pravim, daš link do www strani. V opisu pa seveda, kak je parking, pa še kaj kar se ti je vtisnilo v spomin in tvoj nick. pred 42 minutami, Snecer pravi: Nekemu obiskovalcu se je stran tako vtisnila, da je en hotel prestavil na Švedsko...hja ti lahko daš tudi prenočišča na otoku Mann
nemo Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 2 hours ago, DAMI34 said: se strinjam Naj popravi vsak za seboj. Dogovorimo se, da pišemo nick v naslovu, pred imenom lokacije
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 9 minutami, nemo pravi: Dogovorimo se, da pišemo nick v naslovu, pred imenom lokacije ok Uredim prvo stran: nick člana, lokacija, www stran, foun, opis,
Snečer Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 14 minutami, nemo pravi: Dogovorimo se, da pišemo nick v naslovu, pred imenom lokacije ni prvo lokacija bitna?, nick pa na koncu kot podpis, vsaj tako sem jaz dal oziroma je čisto vseeno na koncu, ker itak gledaš mapo kjer boš dremal dr.looney 1
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 47 minutami, Snecer pravi: ni prvo lokacija bitna?, nick pa na koncu kot podpis, vsaj tako sem jaz dal oziroma je čisto vseeno na koncu, ker itak gledaš mapo kjer boš dremal saj je vseeno, važno da je. Še bolj pomembno pa je da se mapa čimbolj izpolni. Nisem pa prepričan a naj šeram mapo tudi v FB grupo motoristi, oziroma objavi kar post s prošnjo po izpolnjevanju. Sigurno bo kup novih informacij. Kaj menite? Snečer 1
Snečer Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: saj je vseeno, važno da je. Še bolj pomembno pa je da se mapa čimbolj izpolni. Nisem pa prepričan a naj šeram mapo tudi v FB grupo motoristi, oziroma objavi kar post s prošnjo po izpolnjevanju. Sigurno bo kup novih informacij. Kaj menite? meni je vseeno glavno da je lepa baza in koristna zarad mene lahko komot šeraš na FB en problem imamo potencialni...sedaj lahko prav vsak dodaja, ureja če kakšen pameten vleti, je lahko štala...
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 4 minutami, Snecer pravi: meni je vseeno glavno da je lepa baza in koristna zarad mene lahko komot šeraš na FB en problem imamo potencialni...sedaj lahko prav vsak dodaja, ureja če kakšen pameten vleti, je lahko štala... no saj tega se bojim. Da kdo po nesreči ali pa celo nalašč vse skupaj zradira. Fajn bi bilo kako "back up" kopijo da nekdo naredi, pa seveda sinhronizira občasno.
Snečer Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 Pravkar, DAMI34 pravi: no saj tega se bojim. Da kdo po nesreči ali pa celo nalašč vse skupaj zradira. Fajn bi bilo kako "back up" kopijo da nekdo naredi, pa seveda sinhronizira občasno. z lahkoto se izvozi fajl in uvozi nazaj Evo .kml datoteke Hoteli, moteli, prenočišča bajkfrendli.kml DAMI34 1
Snečer Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: no saj tega se bojim. Da kdo po nesreči ali pa celo nalašč vse skupaj zradira. Fajn bi bilo kako "back up" kopijo da nekdo naredi, pa seveda sinhronizira občasno. pa FB je malo tak, tam je novica na časovnici, precej nepregledno, naslednji dan je že mimo, al pa jaz ne znam s FB
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 1 uro, Snecer pravi: pa FB je malo tak, tam je novica na časovnici, precej nepregledno, naslednji dan je že mimo, al pa jaz ne znam s FB seveda, to je glavni problem FBja, neurejenost, nepopredalčkanost. Ampak še vedno bi dosegla kakega uporabnika. Kar se tiče varnosti, naredi 1x tedensko 1 back up, pa je
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 vse člane naprošam, da svoje informacije posodobijo še z "nickom" pred imenom prenočišča. Hvala Sem se odločil, da zadevo šeram na FB v grupo "motoristi" pa da vidim odziv in ažurnost.
tomash Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 Jaz sem zaenkrat zaključil. Za vsa vprašanja in pripombe sem na voljo. Če je treba še popravim. Za kampe po moje ni potrebno pisat, kako je z motorjem. Je ob šotoru in to je to. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 5 minutami, tomash pravi: Jaz sem zaenkrat zaključil. Za vsa vprašanja in pripombe sem na voljo. Če je treba še popravim. Za kampe po moje ni potrebno pisat, kako je z motorjem. Je ob šotoru in to je to. že laufa zadeva, predvsem za ugodno in varno varianto je bistvo. Kampi so varni a moraš imet kamp opremo s seboj, čeprav mene nič ne moti če nekdo tudi kak restoran označi. tomash 1
Roger G. Jagger Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 Bravo za tole...... lp DAMI34 1
dr.looney Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 midva nimava slabih izkušenj iz Avstrije..... ne glede na to kje je bil motor parkiran je bilo vedno vse ok..... se pa na žalost ne spomim vseh lokacij .... za Italijo sem jih tudi pozabila..... za Grčijo imam pa samo otoke, pa rentan motor...pa tut ni nikjer bilo problema, če želite vnesem še Grčijo Joker 1
Snečer Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 49 minutami, dr.looney pravi: midva nimava slabih izkušenj iz Avstrije..... ne glede na to kje je bil motor parkiran je bilo vedno vse ok..... se pa na žalost ne spomim vseh lokacij .... za Italijo sem jih tudi pozabila..... za Grčijo imam pa samo otoke, pa rentan motor...pa tut ni nikjer bilo problema, če želite vnesem še Grčijo Se lepo ravija, "delajmo" pa raje na kvaliteti, na bajkerfrendli zadevah Tu pa tam moram pogledat, ker so umetniki, ki vnašajo DAMI34 in dr.looney 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se