Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 28, 2018 Torej brez šale. Nekateri se pač trudimo, da mogoče ustvarimo neko enostavno pomoč za tiste, ki ne želijo raznih bukingov in nam je recimo všeč prespat nekje, kjer je kdo že bil, predvsem pa je bil s prenočiščem in gostoljubnostjo zadovoljen. Verjamem, da tema svetovnim popotnikom ni zanimiva, lahko je pa nam zaćetnikom in turistom v pomoč, saj ne rabiš nič kot odpret naslednji link zemljevid prenočišč odpre se ti zemljevid, pogledaš, kje so v tem kraju kjer se nahajaš že motoristi spali, s pritiskom na označeno mesto izveš detajlne informacije, v EU lahko vklopiš celo vodenje do točke, v nasprotnem pa prepišeš naslov in wala...nobenega dela. Seveda, je potrebno najprej zgraditi bazo, potem bo potrebno presortirati slabo opisane in označene pozicije, nepomembne pozicije, ampak nekoč bo morda karta špilala in bomo imeli za vsak malce večji kraj eno ali dve poziciji za prespat. Žalostno pa je, da se nekaterim, ki se trudijo narediti nekaj koristnega za širše množice, ali za tiste, ki se ne znajdejo, takoj napiše da so invalidni, itd... Ne vem, ne razumem, a koga mogoče ta tema sili, da jo prebira? Je ni sposoben preskočiti? Ne more zaradi nje spati? Je slučajno obvezan kak opis ali link vmestiti v zemljevid? Mislim, da ne, če je nekaj nepomembno za nekoga, je lahko za drugega zanimivo in koristno. AK84, GO_Tomi, RobiRoberto in 13 others 12 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 28, 2018 Deli Objavljeno Junij 28, 2018 Dejansko motoristi oziroma vozniki motorjev (da bo lažje nekaterim) največ sprašujejo prav o moto nočitvah. Za tiste prave, ki jih je največ na MS itak pride v poštev samo šotorka in spijo po potrebi, kjer pride, npr. s tovornjakari ob orodju Za take se lahko odpre tema o nakupu kvalitetne šotorke. Someone12, Joker, maxxa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 28, 2018 Deli Objavljeno Junij 28, 2018 preveč se sekirate kje boste spali ... bolj se sekirite, po kakšnih cestah se boste vozili, čeprav moja ninđa vse prepreke preskoći ... k Gajser dr.looney in Roman AT 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Junij 28, 2018 Deli Objavljeno Junij 28, 2018 Ne vem kako se ne morete navaditi, da se v vsaki temi najde nekdo, ki ga ravno nekam tišči in jo poserje. Zato pa imamo moderatorje. Tudi tole se lahko mirno izbriše! Sem pa svojih 5 centov že prispeval v zemljevid... Pa bom še. In mi je popolnoma vseeno, kam me zaradi tega nek virtualec razvrsti.... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2018 Avtor Deli Objavljeno Junij 28, 2018 pred 33 minutami, Joker pravi: Ne vem kako se ne morete navaditi, da se v vsaki temi najde nekdo, ki ga ravno nekam tišči in jo poserje. Zato pa imamo moderatorje. Tudi tole se lahko mirno izbriše! Sem pa svojih 5 centov že prispeval v zemljevid... Pa bom še. In mi je popolnoma vseeno, kam me zaradi tega nek virtualec razvrsti.... Nalašč ni pobrisano, ker potem se bo spet najdu drugi virtualec. Povedal sem svoje, ostali, ki jih tema boli, naj gredo na obvoz. pred 4 urami, maus pravi: preveč se sekirate kje boste spali ... bolj se sekirite, po kakšnih cestah se boste vozili, čeprav moja ninđa vse prepreke preskoći ... k Gajser Noben se ne sekira kje bo spal, pa magari na motorju maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Julij 21, 2018 Deli Objavljeno Julij 21, 2018 Kje prespati blizu prelaza Stelvio?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 21, 2018 Deli Objavljeno Julij 21, 2018 pred 8 minutami, tomash pravi: Kje prespati blizu prelaza Stelvio?? V Meranu v hostlu. Cene ugodne in mesto zelo lepo. Je praktično v centru mesta. Če ti ni predaleč od Stelvia. Motorji so pred hostlom. Tam sem že večkrat prespal. Super. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 21, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2018 pred 14 minutami, Scarabeo 500 pravi: V Meranu v hostlu. Cene ugodne in mesto zelo lepo. Je praktično v centru mesta. Če ti ni predaleč od Stelvia. Motorji so pred hostlom. Tam sem že večkrat prespal. Super. označi na zemljevid, pliis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 21, 2018 Deli Objavljeno Julij 21, 2018 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: označi na zemljevid, pliis http://merano.jugendherberge.it/cs.asp?st=111 Ma ne da se mi gruntati. Ti si že v lavfan za te zadeve. Merano je resnično eno čudovito mesto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 21, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2018 pred 7 minutami, Scarabeo 500 pravi: http://merano.jugendherberge.it/cs.asp?st=111 Ma ne da se mi gruntati. Ti si že v lavfan za te zadeve. Merano je resnično eno čudovito mesto. simpl na povezavi zgoraj klikneš in se pojavi zemljevid. Vpišeš naslov in wala ti vrže lokacijo potem pa samo še klikneš + dodaj na zemljevid in vpišeš lastno opažanje, torej Nick name, okvirna cena, garaža, pač kar ti je všeč bilo na dani lokaciji. Hkrati vemo kdo je objavil in na koga bomo lahko jezni če ni tako kot piše Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Julij 22, 2018 Deli Objavljeno Julij 22, 2018 pred 15 urami, tomash pravi: Kje prespati blizu prelaza Stelvio?? Meni osebnol je ljubša smer iz juga, zato bi iskal prenočišče v Bormiu. Tako lahko Stelvio napadeš dovolj zgodaj, da imaš cesto praktično zase... Malo prečekiraj booking. Predlani sem naletel na odlično nastanitev. Za 65€ sva imela velik apartma, zajtrk in garažo... Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno Julij 25, 2018 Deli Objavljeno Julij 25, 2018 (popravljeno) Pozdravljam tole idejo ... Pridem do wifijota, zalaufam AirBNB ali pa booking ... izberem filtre, kliknem najceneje in pogledam kako in kaj ... To sem uporabil 14 dni nazaj po potepanju v Albaniji ... edino Mausa sem vprašal kje so spali v Gusinju ... vstopna točka za SH20 ... Hvala @maus za priporočilo ... lepo je bilo in poceni ... motor pa itak za ograjo ... P.S. Upam, da me nimate za virtualca Popravljeno Julij 25, 2018. Popravil Roman AT DAMI34, Quest in maus 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2018 pred 10 urami, Roman AT pravi: Pozdravljam tole idejo ... Pridem do wifijota, zalaufam AirBNB ali pa booking ... izberem filtre, kliknem najceneje in pogledam kako in kaj ... To sem uporabil 14 dni nazaj po potepanju v Albaniji ... edino Mausa sem vprašal kje so spali v Gusinju ... vstopna točka za SH20 ... Hvala @maus za priporočilo ... lepo je bilo in poceni ... motor pa itak za ograjo ... P.S. Upam, da me nimate za virtualca saj tale ideja naj bi bila jagodni izbor, torej, malce lepše in boljše, recimo temu prečiščene informacije iz prve roke. Namreč booking pa še kaka podobna zadeva ma maljon zadetkov, včasih te tut naserjejo, tale mapca bi pa naj bila zadeva na hitro in preverjen info. Ravno na podlagi tvojih in Mausovih mnenj sem dodal Kulo v Gusinjah. maus in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 26, 2018 Deli Objavljeno Julij 26, 2018 @dami34 lahko dodaš še tole. Bugalovi, urejeno super. https://www.google.si/maps/place/Camp+Dunav/@44.8776549,20.3519677,17.25z/data=!4m5!3m4!1s0x475a66eb96560f2f:0x4486ff4ad27c19f!8m2!3d44.8783463!4d20.3551075?hl=sl maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Julij 26, 2018 Deli Objavljeno Julij 26, 2018 Etno selo Izlazak v Črni gori je tudi bomba, dobra hrana, spanje v hiškah, motor si lahko pripelješ do hiške. hitrii in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 26, 2018 Deli Objavljeno Julij 26, 2018 (popravljeno) pred 18 minutami, boych pravi: Etno selo Izlazak v Črni gori je tudi bomba, dobra hrana, spanje v hiškah, motor si lahko pripelješ do hiške. odvisno kje maš hiško .. mi smo jo mel mal nižje, pa ni šlo do ke z motorčki in smo pred gostilno-recepcijo pustil .... zlo prijazni a ne prijatu @MARJA ... še policaji so nas ke napotili Popravljeno Julij 26, 2018. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2018 pred 3 urami, MARJA pravi: @dami34 lahko dodaš še tole. Bugalovi, urejeno super. https://www.google.si/maps/place/Camp+Dunav/@44.8776549,20.3519677,17.25z/data=!4m5!3m4!1s0x475a66eb96560f2f:0x4486ff4ad27c19f!8m2!3d44.8783463!4d20.3551075?hl=sl sej lahko sami zapišete, sem par postov nazaj napisal kako. Aja hvala za objavo, je pa res fajn če piše uporabnika pa opis. eVO ZRIHTANO. Namen tega zemljevida je sicer na tem, da je zadeva relativno poceni, jaz ne vpišem vsega, ampak če je hiška 100€ pa čeprav je kul ni več ekonomično , ter ostali podatki, prostor za moped, prijaznost itd, da sami člani vpišejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2018 pred 39 minutami, boych pravi: Etno selo Izlazak v Črni gori je tudi bomba, dobra hrana, spanje v hiškah, motor si lahko pripelješ do hiške. Isto velja za etno selo Šljeme v Žabljaku, mi2 sva uživala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman AT Objavljeno Julij 26, 2018 Deli Objavljeno Julij 26, 2018 pred 7 urami, DAMI34 pravi: Isto velja za etno selo Šljeme v Žabljaku, mi2 sva uživala. A tko nekak DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 27, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 27, 2018 pred 10 urami, Roman AT pravi: A tko nekak tkole Quest, Roman AT in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Julij 27, 2018 Deli Objavljeno Julij 27, 2018 Al pa tako maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Julij 27, 2018 Deli Objavljeno Julij 27, 2018 Ob 26. 7. 2018 ob 15:21, maus pravi: odvisno kje maš hiško .. mi smo jo mel mal nižje, pa ni šlo do ke z motorčki in smo pred gostilno-recepcijo pustil .... zlo prijazni a ne prijatu @MARJA ... še policaji so nas ke napotili Sej sem ta podatek plačal, pa še v policijskem avtu sem se peljal maus, Roman AT in Ninč. 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Julij 29, 2018 Deli Objavljeno Julij 29, 2018 Sarajevo, Skenderija 25, http://enjoyapartments.ba/ Joker in hitrii 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Julij 30, 2018 Deli Objavljeno Julij 30, 2018 V Dolomitih srečal motorista iz Turčije in mu posredoval povezavo na Kje prespati. Je bil vesel takšne informacije. Roman AT, DAMI34, Quest in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 30, 2018 Deli Objavljeno Julij 30, 2018 Tu pa tam malo prevetrim zadnje vnose, kakšen ni po MS standardih, nima npr. opisa. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se