ProdriveR Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 Pozdravljeni, prosim vas za eno uslugo Moja najdražja v sklopu filozofske fakultete opravlja raziskavo/anketo o beguncih in družbenih vprašanjih. Torej, če imate 10min časa vas lepo prosim če jo izpolnite.https://www.1ka.si/a/178746Hvala!
sesir Objavljeno Julij 8, 2018 Opozori Objavljeno Julij 8, 2018 pred 4 urami, ProdriveR pravi: Pozdravljeni, prosim vas za eno uslugo Moja najdražja v sklopu filozofske fakultete opravlja raziskavo/anketo o beguncih in družbenih vprašanjih. Torej, če imate 10min časa vas lepo prosim če jo izpolnite.https://www.1ka.si/a/178746Hvala! Glej...rešujem in bom rešu....ampak u luft! To dela ona za osnovno šolo? Ker še Esmeralda je spregledala in jih medija zdaj pravilno poimujejo "IMIGRANTI" in ne kot tvoja OŠ pupa,ki jih poimuje z "begunci" VrUUUUUmmmm in ProdriveR 1 1
ProdriveR Objavljeno Julij 9, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 Hehe, moja je drgač zaposlena na FF :) Drgač pa ja, tud jaz sem ji rekel,da če zamenja besedo begunec z migrantom, da bi bili odgovori čisto drugačni. sesir 1
maus Objavljeno Julij 9, 2018 Opozori Objavljeno Julij 9, 2018 izpolnu .. čakam povabilo na kufe ProdriveR in sesir 1 1
bikez Objavljeno Julij 10, 2018 Opozori Objavljeno Julij 10, 2018 pred 22 urami, maus pravi: izpolnu .. čakam povabilo na kufe Jaz te povabim. Sam se moraš pršlepat do mene . maus 1
sesir Objavljeno Julij 10, 2018 Opozori Objavljeno Julij 10, 2018 pred 7 urami, bikez pravi: Jaz te povabim. Sam se moraš pršlepat do mene . Jz ga vabim v naše konce na kafe že celo leto,da vidim ptico pa miške od nikoder... maus 1
ProdriveR Objavljeno Julij 11, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2018 Ja ni panike, dobite za kufe Sam za rokav me morte pocukat. Drgač pa hvala vsem ki ste oz boste rešili anketo. sesir 1
sesir Objavljeno Julij 12, 2018 Opozori Objavljeno Julij 12, 2018 pred 14 urami, ProdriveR pravi: Ja ni panike, dobite za kufe Sam za rokav me morte pocukat. Drgač pa hvala vsem ki ste oz boste rešili anketo. Rešu le zaradi tebe! Ker absolutno imaš pri reševanju kompleks,da se nekdo norca iz tebe dela! ProdriveR 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se