Pervy Objavljeno Marec 7, 2003 Opozori Objavljeno Marec 7, 2003 holja, kolega je pred leti razstavil yam rd 125 (l. 86). sedaj jo je generalno porihtal ampak je pozabil kako je bila zvezana elektrika in ker noče kaj skurit je prosil če ima kdo shemo elektrike ali če lahko kako drugače kdo pomaga. aja pa prosim resne nasvete, ne take "pelje naj jo k mehaniku" ker pravi da ne bo plačal mehanika za to da mu par kablov priklopi. zdi se mu :roll: da ve kako bi šlo ampak hoče bit siguren.
vrho1679 Objavljeno Marec 8, 2003 Opozori Objavljeno Marec 8, 2003 Pelje naj jo k mehaniku :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Če ne bo drugega pametnega odgovora poiskusi kaj najti na http://www.yamaha-rd.com/ imajo tudi forum in nekaj drugih povezav ki pa večino ne delajo kot sem videl. Druzga nisem najdu.
Zok Objavljeno Marec 9, 2003 Opozori Objavljeno Marec 9, 2003 naj poisce kaksno PDF datoteko o vzdrzevanju, recimo za aprilio af1 125 je not vse o vzdrzevanju, na koncu pa se kompletna shema elektricne instalacije kompletnega motocikla. verjetno bi se naslo tudi za RD 125... :?
Tratnjak Damijan Objavljeno Marec 9, 2003 Opozori Objavljeno Marec 9, 2003 Mal sem gledu po linkih do yamahe, pa so v glavnem mikrofilmi od l.90 dalje. Če kako pomaga mu lahko pošljem od drugih motorjev el sheme, samo svoj mail mi naj pusti na moj pm.
Pervy Objavljeno Marec 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Mal sem gledu po linkih do yamahe, pa so v glavnem mikrofilmi od l.90 dalje. Če kako pomaga mu lahko pošljem od drugih motorjev el sheme, samo svoj mail mi naj pusti na moj pm. hvala, lahko kar meni pošlješ na pervy007@hotmail.com (če ni več kot 1 MB). drugače pa na dobro.jutro@r-m.si z pripisom "za avto rubriko". thanks
JeRn3j Objavljeno Januar 20, 2007 Opozori Objavljeno Januar 20, 2007 :OK: teb pa mal dogaja a :? :hmm:
Priporočene objave