nova uporabnica Objavljeno Julij 18, 2018 Deli Objavljeno Julij 18, 2018 Pozdravljeni! Za potrebe magistrske naloge izvajam raziskavo na temo partnerskega odnosa. Vse, ki ste v partnerskem odnosu, prosim za sodelovanje v spletni anketi, ki jo najdete na spodnji povezavi. https://www.1ka.si/a/179071 Prošnje za sodelovanje v raziskavah so lahko včasih malo nadležne, vendar se študenti trudimo pridobiti čim večje število rešenih anket, da lahko naredimo boljšo raziskavo. Ena od poti so tudi spletni forumi, ki se dostikrat izkažejo za učinkovite. Vsekakor ne želim smetiti po forumu, zato temo odpiram v tem podforumu. Za vaše sodelovanje se vam res zahvaljujem! :) (Vzelo vam bo max. 7 minut.) https://www.1ka.si/a/179071 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 Xebec, Zok, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 pred 3 minutami, maus pravi: Bmflar, maus, Xebec in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 (popravljeno) Sem hotu pogledat vprašanja pa ne dela link.... Če bi rešil ne vem...recimo nazadnje me anketa razjezila saj je bila na nivoju osnovne šole...ker pa je rešitve ankete potrebovala partnerica soforumaša sem jo rešil...No v glavnem link NE dela,vsaj meni ne! Popravljeno Julij 19, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 lucif3rka, KARMEN1, 3nity in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 uuu, kak car sem, 7 minutno anketo resil v 5 sekundah (oziroma 3 klikih) sesir, KARMEN1, Ninč. in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 pred 2 minutami, nejc74 pravi: uuu, kak car sem, 7 minutno anketo resil v 5 sekundah (oziroma 3 klikih) Al pa se en mal zamisl zakaj potrebuješ celih 5s,da trikrat klikneš...ja leta so tu in si že nato hitrost ponosen Ninč., KARMEN1 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Julij 19, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 19, 2018 pred 46 minutami, nejc74 pravi: v 5 sekundah v takem času js rešm partnerski odnos ... včasih pa še prej Bmflar, Spelca123, dr.looney in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 51 minutes ago, sesir said: Al pa se en mal zamisl zakaj potrebuješ celih 5s,da trikrat klikneš...ja leta so tu in si že nato hitrost ponosen ker pazljivo preberem vprasanje ceprav hm, v bistvu pa res 8 minutes ago, maus said: v takem času js rešm partnerski odnos ... včasih pa še prej ja saj, jaz ga pa vzpostavim in prekinem Bmflar, maus, sesir in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 pred 2 urami, maus pravi: v takem času js rešm partnerski odnos ... včasih pa še prej Mausiiiiiiiiii maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 pred 18 urami, nova uporabnica pravi: Pozdravljeni! Za potrebe magistrske naloge izvajam raziskavo na temo partnerskega odnosa. Vse, ki ste v partnerskem odnosu, prosim za sodelovanje v spletni anketi, ki jo najdete na spodnji povezavi. https://www.1ka.si/a/179071 Prošnje za sodelovanje v raziskavah so lahko včasih malo nadležne, vendar se študenti trudimo pridobiti čim večje število rešenih anket, da lahko naredimo boljšo raziskavo. Ena od poti so tudi spletni forumi, ki se dostikrat izkažejo za učinkovite. Vsekakor ne želim smetiti po forumu, zato temo odpiram v tem podforumu. Za vaše sodelovanje se vam res zahvaljujem! (Vzelo vam bo max. 7 minut.) https://www.1ka.si/a/179071 Prekompliciran maus in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova uporabnica Objavljeno Julij 19, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2018 https://www.1ka.si/a/179071 evo, zdaj bo link direktno delal imate pa prav zabavne komentarje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 (popravljeno) Veš, da so zabavni. Čakaj, da se udomačijo Hahahaaaa, anketa otkida . Imaš še kakšno ? Slučajno iščeš motorista ? Popravljeno Julij 19, 2018. Popravil KARMEN1 maus, lucif3rka, maxxa in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 pred 38 minutami, KARMEN1 pravi: Slučajno iščeš motorista ? Nope, izgleda da motoristko KARMEN1, maus in dr.looney 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova uporabnica Objavljeno Julij 19, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2018 @ Karmen, to je zaenkrat to glede anket iščem pa nič ne... me je že našlo, kar me je... KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 19, 2018 Deli Objavljeno Julij 19, 2018 pred 3 minutami, nova uporabnica pravi: iščem pa nič ne... me je že našlo, kar me je... še ne veš, da si ti na zgubi VS800 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova uporabnica Objavljeno Julij 19, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 19, 2018 pred 1 minuto, maus pravi: še ne veš, da si ti na zgubi zdaj vem KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 20, 2018 Deli Objavljeno Julij 20, 2018 pred 8 urami, nova uporabnica pravi: zdaj vem Potem se ne splača biti v resni zvezi ali poročen KARMEN1 in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Julij 20, 2018 Deli Objavljeno Julij 20, 2018 Absolutno ! vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 20, 2018 Deli Objavljeno Julij 20, 2018 Potem si se verjetno lagala, ko si brskala po anketi Tudi jaz sem jo le iz firbca pregledal... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 20, 2018 Deli Objavljeno Julij 20, 2018 pred 7 minutami, vandrovec pravi: Potem si se verjetno lagala, ko si brskala po anketi Tudi jaz sem jo le iz firbca pregledal... jest sem jo iz samga firbca izpolnila....... sesir in vandrovec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Julij 20, 2018 Deli Objavljeno Julij 20, 2018 pred 42 minutami, vandrovec pravi: Potem si se verjetno lagala, ko si brskala po anketi Tudi jaz sem jo le iz firbca pregledal... Niti slučajno! Vse po pravici ! dr.looney, sesir in vandrovec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova uporabnica Objavljeno Julij 20, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2018 pred 7 urami, vandrovec pravi: Potem se ne splača biti v resni zvezi ali poročen jaz mislim, da se splača. V odnosu z drugo osebo lahko postajamo boljši in skupaj ustvarimo nekaj lepega Lahko pa pogrevamo staro sranje, kar je po svoje tudi za nekaj dobro. dr.looney, DAMI34 in KARMEN1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 20, 2018 Deli Objavljeno Julij 20, 2018 Včasih so pravili, da prava ženska moškega dvigne, napačna ga potlači...verjetno je veljalo tudi obratno? Kaj, če pokasiraš spolno prenosljivo bolezen, ker menjavanje partnerjev je večinoma normalno? Teh je na "milijone", vseh niti ne ugotovijo? Splača se morda za nekoga iz finančnega vidika, za duhovno zadoščenje ali izpolnitev je pa že potrebno imeti "srečo" (nekaj več) in take ankete ne bodo nobenemu olajšale osebne odločitve...po moje? dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nova uporabnica Objavljeno Julij 20, 2018 Avtor Deli Objavljeno Julij 20, 2018 (popravljeno) vandrovec, če prav razumem, ti praviš, da se partnerska zveza splača kvečjemu iz finančnega vidika, pa še to je treba merkat, ker ima človek več možnosti, da faše SPB kot pa dobro finančno situiranega/o partnerja/ko? Popravljeno Julij 20, 2018. Popravil nova uporabnica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se