Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Da bomo ločili priprave in vtise pišimo sedaj tule naprej! 8)

Sam se osebno bal da bomo čakali pice do polnoči pa smo jih kar v normalnem času dobili! Da maškar pa sploh ne omenjam:Za moje pojme je žažgala najbolj CBR-ka! 8)

Ma da drugo leto ponovimo ampak en teden pred pustom! :roll:

Objavljeno

Alla je napisala:

Bilo je čudovito, enkratno in neponovljivo.......

Alla

Edini način, da se človek reši skušnjave je, da ji popusti. (Oscar Wilde)

Pupa je napisala:

Hvala določenim!!

I want some more!!!!

Tadej je napisal:

Pahorini, Max, Tadej in tri zelo poredne šolarke smo srečno prispeli v LJ. Kaj več pa napišem, ko se naspim. Lahko noč.

Čez eno uro se začne F1!

Tadej

Objavljeno

Enkratni ste bili!

Želim si, da se bomo naslednje leto imeli vsaj tako dobro kot letos! :twisted:

Objavljeno

Ej komaj čakam slike na kateri sem slikan s tabo CBR-ka!

Si bla tko dober našemljena da ...... :roll:

Naj napišem nekaj izvirnih mask(tistih pri katerih sem se jaz najbolj nasmejal in se jih zdejle po 1,5 ure spanja v katerem se mi je samo o njih sanjalo :roll:

Frizer predvsem specializiran za strojna dela(mašinca)

Naša nova motopička CBR-ka

Cel kup zdravstvenega osebja, vsi pripravljeni neizmerno pomagat meni,

Spermij,

in vse ostale maske katere trenutno ne morem zbezat na plano.

Hvala tudi Suzukiju za odličen prevoz in vsem tam za dobro družbo!

Lepo nedeljo! Zunaj že sonce sije še preden sem šel spat! :oops:

Objavljeno

Kje so slike???

Hočem slike!!!!

AAAAAAA!!!!!

Objavljeno

Dobro jutro!!!

No maskice super ste bli!!

Ja pa 1 teden po pustu praznovat pusta res zažiga!No seveda to zmoremo samo mi Motosveovci! Matr sm pogrešu krofe!!! :D :shock: :oops:

Hvala vam še enkrat za prijetno družbo!

Pa hitr slike gor popat k ustanete!!!! :idea: :!:

Ciao,by Pero

Objavljeno

kratko in jedernato: bilo je super 8) 8)

dr.looney :twisted:

Objavljeno
kratko in jedernato: bilo je super 8) 8)

dr.looney :twisted:

se popolnoma strinjam....dodal bi še :"kot vedno"...........hrana ok, pijača tudi (spljoh porto in borovničevec ki se je vzel od nevem kje......samo prehitro je zmanjkalo obeh..... :twisted: .......hmmmmm,le zakaj? :roll: )

drugače grem pa jutri takoj nabavit epruvetke.........cool zadeva za pijačo, pa še pomivanja ni dosti......

Objavljeno

Bilo je res super. Proti vsem pričakovanjem so pice bile servirane v popolnoma normalnem času :P pa še zmanjkalo ni ničesar, kar bi se lahko, po preteklih izkušnjah (kraljevi hrib) sodeč, pri taki množici ljudi hitro zgodilo. Res pohvalno. :wink:

Vsi ste bili super...predvsem CBR-ka... ras vžigaš :D.

Uti in Lindau hvala za prevoz in desert... :wink:

Objavljeno

Da nebo same hvale naj bo še ena graja........muzika mi je bila odločno preglasna.

Objavljeno

Slike -->

http://s.aufbix.org/pfs/

Če so za koga žaljive, če kdo želi, da kaj odstranimo ali kje zakrijemo --> PM :)

Če kdo želi, so fotke na voljo tudi v 1600x1200 pik... :)

PS: Od CBR-ke GSM številko mam tudi :)))

Objavljeno

A to Free sample!

Kje so pa une plačljive! :roll:

Objavljeno
A to Free sample!

Kje so pa une plačljive! :roll:

Odvisno, kdo plača...

1) Oseba, k ije nasliki, plača zato, da je ne objavim, ali

2) oseba, ki želi sliko, plača, da jo objavim :)

V obeh primerih sem na profitu :)))

(da ne bo koga strah - najbolj vroče slike so samo v mojem računalniku in gredo po e-mailu samo tistim, ki so na njih :)))

Objavljeno

Pošteno... 8)

Objavljeno

:D

Bilo je super...

Muzika pa (DJ) :shock: :?

Kje so slike???

Hočem slike!!!!

AAAAAAA!!!!!

Objavljeno

Tudi nama je bilo lepo,vesele in nasmejane maškare so nekaj

najlepšega, upam ,da se drugo leto tudi ostali opogomijo

in preoblečejo za en večer , pa čeprev je nekaj dni po pustu ,

naj jim ne zardevajo lička :oops: , ker je pustni torek že mimo.

Važno je ,da mamo se fajn :lol: :wink: .

veselo od naslednjega snidenja

Objavljeno

Hvala Planinki, ki je zaprla vrata za vse ostale, ki hočjo not pa niso iz MS 8) ... pa za naglčke za 8. marc :oops: ... kolk majo dobre kelnarje 8)

Hvala Hanziju za lightshow pa zvončke za 8.marc...

Hvala BMW-ju za prevoz in odvoz... pa hvl, ker si glumil gljivo pred polcaji zakaj mam rdečo barvo na obrazu :lol: ...

Hvala Uti za kozmetične usluge in šamrole... Moniki za pomoč pri kompletiranju plastike in silikona :P ...

Hvala Jamajčanu za šolski primer kaj nastane iz človeka, če se zakaja :twisted: ...

Pa hvl enmu, ki mi je svinčnik posodu :?: ...

Hvala Mičotu, ker mi je pomagal na veceju kostum odpet pa tuuuuuuud zapet :wink: ... pa en moj izgubljeni noht najdu!

Hvala Zasavski sekciji, ki se je na ukaz začela napihovat z baloni, čeprav so imel med seboj tudi plemenito kri :shock: ...

Hvala Mačici in Jaši za Malo teraso :wink: ... med pomaga pri glasilkah :idea: :!: ...

Hvala Suzukiju, ki nas je vse poslal na sam začetek :twisted: ...

Hvala za vse čarovnije čarovnikov in čarovnic..... eno smo še pravi trenutek rešili gotove smrti v pizza peči kamor je šla po saje... vsaj tako je vsakega prepričevala:roll: ... med tem, ko drugi, ki se je že modernizirala z epruvetkami, ni bilo več mogoče pomagati... eno smo rešili, ker je bila prepričana, da je šank odlična odletna deska :P ...

In hvala mami pa očetu, ker sem 8) ...

A ja, pa hvala Bušu, ker še zmer ni začel 3. SV! :evil: :evil: :evil:

Objemi & poljubi vsem, ki sem jih (ne)namerno izpustila v zahvali... pejte se žalit k Opri :shock: :?

DTW pogrešali smo te, ostali ste pa samo manjkali :cry: :!:

VeRonika, sovražnica povprečja

Pustovati za Pusta :?: :?: :?: To zna vsak :idea: :!:

Objavljeno

Torej še en FS / PFS je za nami :( hočem še!!! . Bilo je SUPER. Malo manj super je bilo moje današnje počutje ( v glavi je divjala nevihta, dopolnjevalo jo je pa brenčanje sršenjega gnezda) No sedaj je vse skupaj v najlepšem redu.

Škoda, da ste mi potisnili kitaro v roke šele takrat, ko sem bil že maksimalno "alkoholno utrujen" in nisem bil sposoben ne uglaševanja, kaj šele primerno zvenečih durov in molov hihihi :twisted: :twisted:. Hvala, za Vašo potrpežljivost :oops: ...upam, da bo drugič bolje :o)

Komaj čakam, da bo naslednji FS.

Maškare ste bile pa itak ZAKON

LP Jaša, Honky

Objavljeno

Super je blo, še hočemo pusta... :D

Objavljeno

Trpi, zakaj te pa ni blo?

Objavljeno

Ma jst pa sploh ne bom povedla kako mi je bilo fino. Naplesali, napapali pa napupali smo se. Nasmejali še mal več. Vsi, ki vas ni bilo vam je lahko žal, mi pa se bomo drugo leto spet zabavali. pa seveda spet naslednjo soboto po pustu, tako kot se za MS spodobi :) :D

Objavljeno

A ti si bil pa u nevidneža napraulen :?: :twisted:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!