viking Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Blo je iber super fajn, družba zakon, bolš bi že težko blo........... slike pridejo.......... :wink:
Zarja Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Bilo je smeha... :D :lol: :D :lol: :D :lol: Hvala Roni za org., ti znas. :wink: Res, najboljsa je bila CBR-ka, Doctor Masinca pa je bil takoj za njo. Na tretje mesto pa bi dala "unga zgoljota", ki je na WC-u denar kasiral. :lol: :D :lol: 8) :wink:
LuCy Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Ja, ni blo slabo! Z uradnim fotografom (ne smem povedat, za koga dela, da ne bo reklama :lol: :lol: :wink: ) sva kar pošteno zamudila (tudi pico :( ), potem smo pa z mojima "sošolkama" in njunima spremljevalcema kmalu odpujsali domov :) Tisti del PFS-ja, ki sva ga bila deležna, je bil kar v redu! Super maske, Hanziju hvala za zvončke - sploh nisem vedela, da so že !!! Sam muska!!!! K bi un KVAZI DJ vsaj en CD noter pustu, da se do konca odrola, ne pa da prekinja komade nekje na sredini in to na suho, brez miksanja !!! Mislm! Naslednjič bom jst zrihtala enga z vso potrebno feršterko. Boste do zjutraj plesali potem pa samo še popadali po tleh! :lol: Se ne hecam, tole čist resni mislim! Kasira 20k SIT-ov in pijačo zastonj (ohohohohoho pirčkov) ampak se splača!
VETER Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Super je blo, še hočemo pusta... :D Trpi, zakaj te pa ni blo? Jap Noise ..kod si se pa potepal, da te ni bilo.. Bilo je res cool, še mei je bilo potem žal da nisem prišel kot maškara :cry: . Bo pa drugo leto bolje :P
Max Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Bilo je res cool, še mei je bilo potem žal da nisem prišel kot maškara :cry: . Bo pa drugo leto bolje :P Zaj si me pa zmedu, sm biu sigurn, da sn vidu vetra z masko :shock: :twisted: :D :idea: :arrow: Nea se sekiraj glavno, da smo se mel fajno :wink:
Max Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 .... Super je blo, še hočemo pusta... :D Lahko ti je zau ka te ni blo... :? :evil: Slike sledijo :wink: :D 8)
SiR Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Kar se muzike tiče - ne rabimo ekstra DJ-ja... Jaz mam na prenosniku vedno cca. 10-15 GB muzike (vseh zvrsti)... pa hi-fi avdio adapter kartico... samo priključimo na feršterkarijo in gassaaaaaaaa........ :) Tko da - drugo leto me brcnite :)
viking Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Evo slikce skozi objektiv zasavske sekcije s PFS-ja 8) http://video.seznam.org/pust/page_01.htm pritožb ne sprejemamo :twisted:
MotoManiac Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Malo z zamudo, ker se je tudi mene lotila gripa. V glavnem, maškare in vsi ostali - bili ste enkratni. CBR-ka je bila najbolj hot, čisto po mojem okusu. :lol: Pa da ne pozabim pohvaliti sramežljive :shock: sestre magdalenke. Škoda, da je menih že prej zbolel in je program odpadel. :( Perla WB na forumu. Ne boš verjela, ampak tudi tebe sem pogrešal na pustovanju. MotoManiac
diablo666 Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Hm ja blo je zloooooooooooo zanimivo na vecer zelo temno drgac odzunej pa se kr mrzlo. :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Opa, da ne pozabim dolzni se se vsak po 300 SIT za sanitarne stroritve. Vas dragi WC racek. :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: Ampak rdece sipce so pa zakon. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Noise Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 Super je blo, še hočemo pusta... :D A ti si bil pa u nevidneža napraulen :?: :twisted: Hollow man... jep... :D
vragica Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 dogajale so se cudne stvari... :shock:
Cacy Objavljeno Marec 10, 2003 Opozori Objavljeno Marec 10, 2003 V solzah prebiram te vrstice in ob glasnem joku ter hlipanju pregledujem slike.... smrk, smrk .... :( Sodim v tisto skupino, ki je ostala doma in žal nisem bil del te super žurke..... usoda pač, .... ste se pa toliko boljše imeli motosvetovci, ki očitno znate pripravit pravo zabavo in vzdušje. Čestitke! Jaz pa kdaj drugič, ko mi bodo zvezde bolj naklonjene !
Perla Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 8) po fotkah vidim, da je bilo res odlicno! 8) hehe, kaksne noge!!! - zdaj vem, kdo je najboljsa picka na ms-u :oops: :D :D :D :lol: :lol: :lol: Roni, same pohvale slisim. vsaka cast! 8) Perla WB na forumu. Ne boš verjela, ampak tudi tebe sem pogrešal na pustovanju. glej, glej, kdo bi si mislil ... pa res ne smem vec spricat. :wink: :)
Kiki Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 Imeli smo se ZELO LEPO tko, da je blo kr težko it domov in smo žurali do zgodnjih jutranjih ur.... :D Hvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k temu, da je PFS tko fino uspel.... :wink: predvsem pa Roni, ki je poskrbela za organizacijo (še bomo prišli).... Pa hvala Planinki, ki se je spomnila na nežnejši spol in nam poklonila nageljčke.... in pa ne nazadnje hvala Hanziju za zvončke :Fade-color http://video.seznam.org/pust/100-0095_IMG.JPG
Roni Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 Žal mi je, ker tokrat nisem imela vpliva na vreme!!! 8) Prepričana sem, da bi Ajsmen to zmogu pa me je tokrat pustil na suhem... ups..... :lol: kopnem!
CBR-ka Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 Mi je blo ful dobr, sam sm mogla prej jt, k sm jo dobila :oops: :oops: :wink: Fantje, packi, so mi čist bodi na oprsju zamazali, kako naj sedaj operem bodi pri štiridesetih, ko pa jih imam komaj štiriindvajset. :oops: :? :lol: lp
superca Objavljeno Marec 12, 2003 Opozori Objavljeno Marec 12, 2003 se popolnoma strinjam....dodal bi še :"kot vedno"...........hrana ok, pijača tudi (spljoh porto in borovničevec ki se je vzel od nevem kje......samo prehitro je zmanjkalo obeh..... :twisted: .......hmmmmm,le zakaj? :roll: ) drugače grem pa jutri takoj nabavit epruvetke.........cool zadeva za pijačo, pa še pomivanja ni dosti...... Vrečke TUDI za smeti pa niso nič prav prišle :wink: ? (za masko mislim)
udi Objavljeno Marec 15, 2003 Opozori Objavljeno Marec 15, 2003 Ja vidim da ste se imeli super in tako je tudi prav :!: :!: :!: Po slikah pa sta mi kot maškarce najbolj všeč Lojzi in Hotschko :lol: Bravo fanta :!: :!: Sej vem da sem :twisted: ampak tak sem :lol:
Hanzi Objavljeno Marec 15, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2003 Ja vidim da ste se imeli super in tako je tudi prav :!: :!: :!: Po slikah pa sta mi kot maškarce najbolj všeč Lojzi in Hotschko :lol: Bravo fanta :!: :!: Sej vem da sem :twisted: ampak tak sem :lol: Ej ti pa prekašaš po izvirnosti oba zgoraj našteta! :twisted: :roll: :wink:
Max Objavljeno Marec 15, 2003 Opozori Objavljeno Marec 15, 2003 ...Jaz pa kdaj drugič, ko mi bodo zvezde bolj naklonjene ! Pa ne pozabi na Polonco za Tadeja :wink: :D
SiR Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Ja vidim da ste se imeli super in tako je tudi prav :!: :!: :!: Po slikah pa sta mi kot maškarce najbolj všeč Lojzi in Hotschko :lol: Bravo fanta :!: :!: Sej vem da sem :twisted: ampak tak sem :lol: Kaj pa saturday night hooker ti ni všeč? :(
Mačica Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Kaj pa saturday night hooker ti ni všeč? :( Ma Udi je pristranski.
udi Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Ja vidim da ste se imeli super in tako je tudi prav :!: :!: :!: Po slikah pa sta mi kot maškarce najbolj všeč Lojzi in Hotschko :lol: Bravo fanta :!: :!: Sej vem da sem :twisted: ampak tak sem :lol: Ej ti pa prekašaš po izvirnosti oba zgoraj našteta! :twisted: :roll: :wink: Ja ja Hanzi od nekdaj si znal biti prijatelj :lol: :wink:
Priporočene objave