AnžeAccessMotor Objavljeno Avgust 25, 2018 Deli Objavljeno Avgust 25, 2018 Pozdravljeni, sem nov tukaj in upam da mi boste tukaj lahko pomagali. Rad bi naredil servis pri motorju in sicer Access Motor 650 EFI. Zanima me koliko olja gre v ta motor in kako zbrisati potem lučko za servis oz. OIL napis... v navodilih sicer opisuje motor in to kako pa kaj glede popravil, nikjer pa ne piše za servis kako potem pobrisati servis na števcu.. Hvala in lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 25, 2018 Deli Objavljeno Avgust 25, 2018 Servis manual. Poišči si ga na netu. Servis ni samo menjava olja in izklop opozorilne lučke. Pregled, čiščenje variomata, pregled podvozja, kontrola diferencjala, kotnega prenosa, filtri, podmazovanje podvozja, kontrola nihajk... To je le del servisnih opravil, katere se izvajajo periodično in redna kontrola po vsaki resni furi. Pol ne jamrat, da nekaj ne bo delovalo,kot mora. 4kolesnik zahteva zelo veliko vzdrževanja in kontrole. Ne vem zakaj v tovarni ne motirajo desk na prednji del štirikolesnikov. Mogoče je res uporabna-je pa lahko smrtno nevarna. Govorim iz prakse in imam nekal 100 metrov z 4kolesniki za sabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AnžeAccessMotor Objavljeno Avgust 27, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2018 (popravljeno) saj jaz to vse zastopim vem kako je s servisi in tudi jaz mam ze kr dost kilometrou za sabo in vem. to kar mam pa gor opremljen pa je to stvar dela... če bi biu samo za na cesto vretno nebi imel tega gor..jaz sem samo vprašal za servis lučko kako ugasnt oz servis resetirast ne pa mnenje in predvsem kritike za motor.. Popravljeno Avgust 27, 2018. Popravil AnžeAccessMotor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 27, 2018 Deli Objavljeno Avgust 27, 2018 (popravljeno) Niso kritike. Na cesti ne vidim problema. Izven ceste lahko hitro postane plošča rezilno orodje. Kar nekaj krat sem ga imel na sebi in vem, kako nevarni bi bili ostri deli. V tem primeru bi bilo hudo Preglej You tube za omenjen model. Mogoče imaj kaj tam, drugače pa obišči najbližji servis. Popravljeno Avgust 27, 2018. Popravil The Lakl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AnžeAccessMotor Objavljeno Avgust 27, 2018 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2018 Aja.. no to glih ne bl je sm tk gozd kdaj pa ob cestna dela pa njiva pa to.. nc kj te neumnosti ker tud ne nameravam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se