Mazyk2 Objavljeno September 10, 2018 Deli Objavljeno September 10, 2018 Pozdravljeni. S prijatelji bi sli na enduro turo. Svojih motorjev nimamo in bi najeli motorje opremo in vodenje, celoten paket. Voziti znamo vsi. Slisal sem da je ponudbe v bosni dovolj in tudi za vredu ceno. Ima kdo informacije iz prve roke in lahko da kontakt? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno September 11, 2018 Deli Objavljeno September 11, 2018 Črna gora: https://www.instagram.com/adv_montenegro/ dAlencc87 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno September 11, 2018 Deli Objavljeno September 11, 2018 Vprašaj v FB skupini GS Slovenija, vem, da ima tam nekdo prijatelje, ki v Bosni oddajajo KTMe. dAlencc87 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IZTOK Objavljeno September 19, 2018 Deli Objavljeno September 19, 2018 Pokliči v Koper - Sherco Slovenija. Vem da imajo v Bosni kupca, ki organizira ture z motorji Sherco. Vem iz prve roke, ker sem se pogovarjal z njimi o tem. Kontakta pa nimam. sesir in dAlencc87 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Oktober 3, 2018 Deli Objavljeno Oktober 3, 2018 Ob 10. 9. 2018 ob 22:17, Mazyk2 pravi: Pozdravljeni. S prijatelji bi sli na enduro turo. Svojih motorjev nimamo in bi najeli motorje opremo in vodenje, celoten paket. Voziti znamo vsi. Slisal sem da je ponudbe v bosni dovolj in tudi za vredu ceno. Ima kdo informacije iz prve roke in lahko da kontakt? Hvala http://www.bosnien-endurotours.com/index.php/en/ Bil nažalost samo 1x, ampak odlični tereni, vodiči, hrana, pijača itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno November 16, 2018 Deli Objavljeno November 16, 2018 Tudi na Hrvaškem se kaj najde - https://enduro-croatia.com/en/home/ dAlencc87 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno April 7, 2020 Deli Objavljeno April 7, 2020 (popravljeno) Zivjo.. Sodelavca zelo veseli motokros in bi si rad kupil cross motor.. Ga pa zanima(tudi mene) ce obstaja kje moznost, da si npr nekje pri nas na motokros progi izposodis motor za uro ali dve.. Ali pa ce kje izposojajo te motorje, ni nujno da je zdaj ravno na progi. Pred nakupom bi rad najprej probal, da vidi, ce je to to? Hvala in lep pozdrav Popravljeno April 7, 2020. Popravil dAlencc87 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Billibob Objavljeno April 8, 2020 Deli Objavljeno April 8, 2020 myteammotocross.com dAlencc87 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2020 Deli Objavljeno April 8, 2020 pred 14 urami, dAlencc87 pravi: Zivjo.. Sodelavca zelo veseli motokros in bi si rad kupil cross motor.. Ga pa zanima(tudi mene) ce obstaja kje moznost, da si npr nekje pri nas na motokros progi izposodis motor za uro ali dve.. Ali pa ce kje izposojajo te motorje, ni nujno da je zdaj ravno na progi. Pred nakupom bi rad najprej probal, da vidi, ce je to to? Hvala in lep pozdrav tule je tudi nekaj, sem kar združil teme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno April 8, 2020 Deli Objavljeno April 8, 2020 pred 1 uro, DAMI34 pravi: tule je tudi nekaj, sem kar združil teme Ok tnx? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno April 8, 2020 Deli Objavljeno April 8, 2020 pred 2 urami, Billibob pravi: myteammotocross.com Super, tocno to!! Hvala?? Billibob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se