Skoči na vsebino

Nakup mopeda

Priporočene objave

Objavljeno

Zdravo, odločil sem se za nakup mopeda za vožnjo po vasi. Gledam bolj mopede, skuterji so mi predragi, potrebujem nekaj od A do B, 50 na uro je čisto dovolj. Ne mislim ga predelovat, pač nekaj "zanesljivega" do trgovine, kakšne gostilne, da lahk spijem pir v miru ker z avtom se nerad vozim. 

Budget nevem, 200 bi najrajš dal, lahko pa tudi 300 če je res vredu zadeva. Do zdaj razn 2 taktnega nisem vozil in se mi je tud dopadlo da nisem rabil šaltat.

Vglavnem nimam pojma zato rajš vprašam tukaj

Hvala

Objavljeno
pred 17 minutami, Motovilec1 pravi:

Zdravo, odločil sem se za nakup mopeda za vožnjo po vasi. Gledam bolj mopede, skuterji so mi predragi, potrebujem nekaj od A do B, 50 na uro je čisto dovolj. Ne mislim ga predelovat, pač nekaj "zanesljivega" do trgovine, kakšne gostilne, da lahk spijem pir v miru ker z avtom se nerad vozim. 

Budget nevem, 200 bi najrajš dal, lahko pa tudi 300 če je res vredu zadeva. Do zdaj razn 2 taktnega nisem vozil in se mi je tud dopadlo da nisem rabil šaltat.

Vglavnem nimam pojma zato rajš vprašam tukaj

Hvala

poglej, v tem sklopu je kup podobnih tem. Postavi tam vprašanje.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!