Motovilec1 Objavljeno September 16, 2018 Opozori Objavljeno September 16, 2018 Zdravo, odločil sem se za nakup mopeda za vožnjo po vasi. Gledam bolj mopede, skuterji so mi predragi, potrebujem nekaj od A do B, 50 na uro je čisto dovolj. Ne mislim ga predelovat, pač nekaj "zanesljivega" do trgovine, kakšne gostilne, da lahk spijem pir v miru ker z avtom se nerad vozim. Budget nevem, 200 bi najrajš dal, lahko pa tudi 300 če je res vredu zadeva. Do zdaj razn 2 taktnega nisem vozil in se mi je tud dopadlo da nisem rabil šaltat. Vglavnem nimam pojma zato rajš vprašam tukaj Hvala
DAMI34 Objavljeno September 16, 2018 Opozori Objavljeno September 16, 2018 pred 17 minutami, Motovilec1 pravi: Zdravo, odločil sem se za nakup mopeda za vožnjo po vasi. Gledam bolj mopede, skuterji so mi predragi, potrebujem nekaj od A do B, 50 na uro je čisto dovolj. Ne mislim ga predelovat, pač nekaj "zanesljivega" do trgovine, kakšne gostilne, da lahk spijem pir v miru ker z avtom se nerad vozim. Budget nevem, 200 bi najrajš dal, lahko pa tudi 300 če je res vredu zadeva. Do zdaj razn 2 taktnega nisem vozil in se mi je tud dopadlo da nisem rabil šaltat. Vglavnem nimam pojma zato rajš vprašam tukaj Hvala poglej, v tem sklopu je kup podobnih tem. Postavi tam vprašanje.
Priporočene objave