marincspeedshop Objavljeno September 22, 2018 Opozori Objavljeno September 22, 2018 Jutri ob 11h Aprilia meet, zbor pred Caffe Fontana potem pa odrinemo proti ridam. Vmes pogledamo se gp v piceriji. Vabljeni vsi.
ProdriveR Objavljeno September 23, 2018 Opozori Objavljeno September 23, 2018 A bemu no, jaz pa šele zdele to vidu Pa drugo leto
marincspeedshop Objavljeno September 23, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2018 Bomo mogl ponovit, Aprilia v tako mrzlem in vlaznem vremenu ne vzge hribuc 1
ProdriveR Objavljeno September 23, 2018 Opozori Objavljeno September 23, 2018 Sej sm si mislu, da ste kr optimisti, če se mislite brez posledic vozit u mokrem
Kugelschreiber Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 To je blo no mojih prvih opazanj po nakupu. Se mi zdi, de je use skup z iverke narjeno, in ce me ulovi dez, se lahk napihne..... eniwej, marinc, dobro si to zastavu. Cist za foro, bi morda lahk napisal tud KJE je bar fontana, k u postojni so ga zaprli...l
Lipstick Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 http://caffe-fontana.sqwiz.si/
marincspeedshop Objavljeno September 24, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2018 Najbol jekleni so odpeljali en krog. Jaz sem se doma pod deko skrivu priznam.
dlicen Objavljeno September 24, 2018 Opozori Objavljeno September 24, 2018 pred 12 urami, Kugelschreiber pravi: Cist za foro, bi morda lahk napisal tud KJE je bar fontana, k u postojni so ga zaprli...l Če ne piše kje, pol veš, da je v Ljubljani.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se