Buschi Objavljeno September 25, 2018 Opozori Objavljeno September 25, 2018 Rečmo da to sodi sem. Zanima me, ali imamo v sloveniji uvoznika za ufo plast oz kogarkoli, ki bi vedal kaj o tem? Konkretno me zanima, ali obstajajo za njihove maske razervni deli? V bistvu rabim sam masko, brez luči. Sem poslal mail Lahim, pa niso niti odgovorili nanjga...banda.
Buschi Objavljeno September 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2018 (popravljeno) Zaenkrat sem našel samo to, pa še ta ni taprava. Popravljeno September 26, 2018. Popravil Buschi
jskrablin Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 Daj za začetek povej za kateri motor to rabiš. Drugače pa ja, kar nekaj prodajalcev Ufo Plast robe je pri nas.
maus Objavljeno September 26, 2018 Opozori Objavljeno September 26, 2018 a je tok težko http://www.motoport.si/index.php/elektricna-kolesa-in-skuterji/mx-enduro/cross-enduro-plastike/seti-plastik/ufo-plastic-kit-detail
Buschi Objavljeno September 26, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2018 V bistvu bi rabil plastilo za njihov model Oregon:
Buschi Objavljeno September 30, 2018 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2018 Tudi twin ima isto plastiko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se