KARMEN1 Objavljeno Oktober 21, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2018 Jaz sem solorider, zato se mi prosim ne pridruži sesir, Ninč., Zivnorc in 1 other 2 1 1
maus Objavljeno Oktober 21, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2018 pozorno spremlam tole temo ... kr djte .. kr obrekujte me .. vse s črnimi črkami zapisu sesir, Mavti, Xebec in 4 others 7
Vin Objavljeno Oktober 21, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2018 3 hours ago, Zivnorc said: ....pol je pa najboljša skupinska vožnja soloriderjev... ...z mano se nihče noče vozit...k me zmeri čakajo. ...a obstaja kak klub solorajderjev?...da se jim pridružim v skupinskih vožnjah? Meni se lahko pridružiš na solo skupinski vožnji. Ko boš šel na Primorsko, grem jaz na Štajersko. Pa še pustim ti, da lahko potem na forumu objaviš slike najine solo skupinske vožnje. Fajn bo. Mogoče bova celo imela isto vreme! KARMEN1, Kugelschreiber in Zivnorc 3
Xebec Objavljeno Oktober 21, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2018 M.C. Motosvet treba ustanovit. namest leder lajbčov, ovčje kože. Pa ene 3 pastircem odrežemo tole: da bojo pol BC,BC, DOMOU! vriskal Kor13, krucymucy, sesir in 2 others 2 3
J.a.m.e.s Objavljeno Oktober 21, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2018 pred 4 urami, Zivnorc pravi: ....pol je pa najboljša skupinska vožnja soloriderjev... ...z mano se nihče noče vozit...k me zmeri čakajo. ...a obstaja kak klub solorajderjev?...da se jim pridružim v skupinskih vožnjah? bosa, Kor13, krucymucy in 3 others 6
no_name Objavljeno Januar 10, 2019 Opozori Objavljeno Januar 10, 2019 Če imate prišparane tiče še ne pomeni da so zlati sesir in maxxa 2
solorider Objavljeno Januar 11, 2019 Opozori Objavljeno Januar 11, 2019 Ob 21. 10. 2018 ob 17:25, KARMEN1 pravi: Jaz sem solorider, zato se mi prosim ne pridruži Jaz sem solorider!!! maxxa, vuk76, ligenjček in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se