BIF Objavljeno November 25, 2018 Deli Objavljeno November 25, 2018 Dobra priložnost za solo preizkušnjo ali druženje skupnomislečih. Trasa izgleda zelo zanimiva. Morda komu pride prav informacija. http://www.illyriaraid.com/?fbclid=IwAR2ZVRXS027e5YFraGu3U3ej4_UItb2sdXHwCZ5tZFZPNpJeo2OC19nQ6y4 Snečer in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 25, 2018 Deli Objavljeno November 25, 2018 zanimivo BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno November 25, 2018 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2018 Kar mi je še posebaj zanimivo (pa spremljam kar nekaj tovrstnih preizkušenj), je recimo stroškovnik. Ta dobesedno zajema VSE...samo do starta se moraš spravit...še nazaj te oni spravijo...spanje, gorivo, hrana, pijače itd, itd....vse je pokrito. To redko zaslediš...če sploh. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno November 25, 2018 Deli Objavljeno November 25, 2018 (popravljeno) Pijaco pa bencin si mors sam kupt pa iz cilja domov se tudi sam kobacas na svoje stroske..... Popravljeno November 25, 2018. Popravil DinDiin sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno November 25, 2018 Deli Objavljeno November 25, 2018 pred 49 minutami, BIF pravi: Kar mi je še posebaj zanimivo (pa spremljam kar nekaj tovrstnih preizkušenj), je recimo stroškovnik. Ta dobesedno zajema VSE...samo do starta se moraš spravit...še nazaj te oni spravijo...spanje, gorivo, hrana, pijače itd, itd....vse je pokrito. To redko zaslediš...če sploh. Gorivo in pijača ni vključena, je pa pijača vključena v AlbaniaRaidu, ki je, če prepostavljaš, da se prijavljaš v mesecu decembru, tudi 490 € cenejši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno November 25, 2018 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2018 pred eno uro, svobodnaptica01 pravi: Gorivo in pijača ni vključena, je pa pijača vključena v AlbaniaRaidu, ki je, če prepostavljaš, da se prijavljaš v mesecu decembru, tudi 490 € cenejši. Res je...imaš prav. Prehitro sem preletel. V bistvu je ponidba stroškov bolj ali manj klasična. Čeprav ruta je zanimiva...po moje, če nisi ravno lovec na trofeje dobra priložnost za ekipo 2,3 do 4-ih max za večdnevno avanturo...dovolj zanimivo in kaotično, da nisi del črede in po drugi strani dovolj organizirano, da se res lahko posvetiš vožnji.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno November 25, 2018 Deli Objavljeno November 25, 2018 pred 53 minutami, BIF pravi: Res je...imaš prav. Prehitro sem preletel. V bistvu je ponidba stroškov bolj ali manj klasična. Čeprav ruta je zanimiva...po moje, če nisi ravno lovec na trofeje dobra priložnost za ekipo 2,3 do 4-ih max za večdnevno avanturo...dovolj zanimivo in kaotično, da nisi del črede in po drugi strani dovolj organizirano, da se res lahko posvetiš vožnji.... Glede na ceno + transfer in bencin, me trenutno bolj mika Maroko, septemberske zadeve pa bodo verjetno odpadle, ker bo treba it spet malo h kirurgom na mizo tekom leta :S BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se