nemo Objavljeno December 15, 2018 Deli Objavljeno December 15, 2018 Navodila za nakup motorja za potovanje po Južni Ameriki... cenovni okviri, dokumenti, postopek https://advrider.com/how-to-make-riding-south-america-very-very-affordable/ DXR16, Dark, MiNa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava moto rider Objavljeno December 19, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno December 19, 2018 (popravljeno) Mene je žena dol peljala dec. 2006 - jan 2007. Rekli so, če bi motor kupila tam (Buenos Aires,) nebi smela iz Argentine. Zato sva ga v B.A peljala z letalom (drago kot žafran!) Ampak se da tudi to nekako zreducirat'. - Pa še nekaj je; V Argentini in Čile-tu sva videvala v glavnem kubature 200 ccm, ali malo čez. Nekaj Transalpk, par Africa Twin 750, potem se je pa nehal'. Ugotovila sva - bolj prevozna sredstva za tiste, ki nimajo za avto... Moj p'rjatu ga je pa hotel odpeljati (v Rio), in... Ko je mislil, da je dol, je bil motor še vedno v Antverpnu. Dejali so celo, da v Brazilijo ni bilo takrat mogoče. ...... pa lopovov se pazi!!! Na deželi ne. V večjih mestih pa je najučinkovitejša zadeva poprov sprej za tažleht 'medvede'!!! Če ti bo zadeva dozorela, me lahko tut kaj 'pokličeš'. P.S. Pa še mal' skomin, da te nau' minilo!! Popravljeno December 19, 2018. Popravil moto rider Frenk 67, J.a.m.e.s, Mavti in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se