majstr doo Objavljeno December 22, 2018 Opozori Objavljeno December 22, 2018 (popravljeno) Okej stvar je taka peljal sem svoj apn po zadnji v 2prestavi in mi je naenkrat vrglo iz pristave ? poskusiu sem prestavljat v 1.pristavo sam ni šlo in vse ostale... motor u glavnem vrti v prazno kot da je v leru (iz brzine) in me zanima kaj je narobe .če bi kdo vedel? Hvala za odgovore aja pa tudi malo se sliši kt da se neki dodatnga vrti zdravn notr. Popravljeno December 22, 2018. Popravil majstr doo Pomagite prosm ❤❤
franc Objavljeno December 24, 2018 Opozori Objavljeno December 24, 2018 Kajlo si zlomil (pretični trn) . lp
sesir Objavljeno December 24, 2018 Opozori Objavljeno December 24, 2018 (popravljeno) pred 17 minutami, franc pravi: Kajlo si zlomil (pretični trn) . lp Vceraj se nisem mogu spomnit kak se rece..."kajla"...men se zrabila veckrat...a nikoli nisem menjal le kajle,saj je takrat blo te kramarije dost poceni in si kr cel "menjalnik"...in spet ne vem kak se rece...pac nosilec zobnikov po katerem potuje kajla ko menjavaš... Predtem mi iz mislim druge prestave zacelo metati... Popravljeno December 24, 2018. Popravil sesir
majstr doo Objavljeno Januar 3, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2019 Ob 22. 12. 2018 ob 20:49, majstr doo pravi: Hvala za odgovore sm zamenu mi je prjatu dau mašino pa sm sm zamenu zdj dela ?? sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se