Tedybear Objavljeno Julij 28, 2019 Opozori Objavljeno Julij 28, 2019 pred 40 minutami, maxxa pravi: Kako se ti zdi vodovodna instalacija v kopalnici? Izvirna. Pa funkcionalna tudi. maxxa 1
Popularna objava Bg Objavljeno Julij 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2019 Čez vikend sva vtiskala na Pohorju... Relacija MB - Sl. Bistrica - Oplotnica - Dom na Osankarici - Sv. Trije Kralji - Areh - Hoče - MB ?? Včeraj naju je tud malo zalilo, pa nič zato... ?? Lp, Bg RobiRoberto, KyoKon, ligenjček in 12 others 15
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2019 Deževno jutro, na samo na Žabjaku, ampak povsod okol. Startava v rahlem dežju proti Nikšiču in tam desno na Trebinje. Mal rosi, pa neha, pa spet mal pomoči. V glavnem, se da. Takoj po prehodu meje se ulije na polno. Vse do Trebinja. Tam me navigacija usmeri na M6, na polovici pa me pri zaselku Ravno usmeri na R426. V dežju 15 km ceste širine 2,5 metra. Zabavno in mokro. Neum pricaka v soncu, ko parkirava v Makarski, se spet ulije. Slika je samo ena..... VS800, SAR-Solo Adventure rider, BIF in 9 others 12
Popularna objava mladench Objavljeno Julij 30, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 30, 2019 2kkm na dučetu, 8x ena in ista relacija zadnji mesc, prvič fotka na tem mostku Akito, skofk, dlicen in 19 others 22
Popularna objava apirko Objavljeno Julij 31, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 Cez Logatec do Godovica, Crnega vrha, Predmeje, Ajdovscine in nato cez Podkraj do Kalc in nazaj v Logatec. Za konec pa se na cedevito na Rakitno z @Ćale. ?? RobiRoberto, Ella, mladench in 10 others 13
Popularna objava gasperX Objavljeno Julij 31, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 Pa da mal napisem kuko in kaj... V ponedelj sm jo picu Villach-Strunjan-Villach do kolega na obisk k je na rehalibitaciji po moto nesreci... Vceraj pa Villach-Ferlach-Pavlicevo sedlo-Solcava... Tam sem jo hotu sekat proti Crni na koroskem... pa me je KTM navi vsakic k nekomu pred bajto zapelu al pa je blo zaprt... ker naj bi bil del poti makedam in sem se levo desno tm po gmajni vozu in nism najdu ker je bil navi cist zbegan tako da sm po dolocenem casu reku ma ko jebe..... in naprej Mozirje-Velenje-Zagorje ob savi-Bogensperk-Ivancna Gorica-Visnja gora-Polzevo-Grosuplje-Velike lasce-Cerknica-Postojna-Kranj-Villach..... Kolk Km tocn nevem ampak tm nekje okol 600km..... Se v pondelk na en kufe v Kranj skocm pa v Tork na prvi servis peljem ubistvu 2. ALEŠ M, Ella, Akito in 17 others 20
skalaprava Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 pred 14 urami, mladench pravi: 2kkm na dučetu, 8x ena in ista relacija zadnji mesc, prvič fotka na tem mostku Tole ni Kolpa.......Krka pri Žužemberku? mladench 1
mladench Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 pred 2 minutami, skalaprava pravi: Tole ni Kolpa.......Krka pri Žužemberku? Yes!
Joker Objavljeno Julij 31, 2019 Opozori Objavljeno Julij 31, 2019 pred 9 urami, gasperX pravi: Tam sem jo hotu sekat proti Crni na koroskem... pa me je KTM navi vsakic k nekomu pred bajto zapelu al pa je blo zaprt.. E vidiš, to je zato, ker si navigacijo gledal! Če bi cesto in smerokaze, bi se pripeljal direkt v Črno...
gasperX Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 Tut to je res a je res kje tabla za crno na koroskem??? Ker tega pa res nisem vidu
Tex Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 (popravljeno) 2 hours ago, gasperX said: Tut to je res a je res kje tabla za crno na koroskem??? Ker tega pa res nisem vidu Valda. V Solčavi takoj za mostom čez Savinjo levo in samo gas. Je večinoma makadam, ampak je lep .. Popravljeno Avgust 1, 2019. Popravil Tex Joker 1
gasperX Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 3 urami, Tex pravi: Valda. V Solčavi takoj za mostom čez Savinjo levo in samo gas. Je večinoma makadam, ampak je lep .. Noja bom pa ponovil vajo ko bo cas
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 Ko pri 25 ‘C sredi poletja priletiš iza ovinka in pred tabo stena ... Tedybear, igc1, Ella in 7 others 8 1 1
Popularna objava Ella Objavljeno Avgust 1, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 Nekam na lepše...iščem samotne cestice Akito, Snečer, markII in 16 others 19
amateur Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred eno uro, Ella pravi: Nekam na lepše...iščem samotne cestice Pa to ni samota, to je na Bovškem polju? Jezero pa za Kaninom? Ella 1
Ella Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 16 minutami, amateur pravi: Pa to ni samota, to je na Bovškem polju? Jezero pa za Kaninom? Blizu, ampak ne čist
apirko Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 1 hour ago, Ella said: Nekam na lepše...iščem samotne cestice Kje je torej to jezero? Videt je, da se da z motorjem skoraj zraven zapeljat?
Ella Objavljeno Avgust 1, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 pred 2 minutami, apirko pravi: Kje je torej to jezero? Videt je, da se da z motorjem skoraj zraven zapeljat? Sem ti pozabila napisat...znano, Predilsko,ampak na drugi strani. Ne tam kjer kamp in ne tam kjer je plaža...še naprej. Malo makadama in si tik ob jezeru. Če želiš ti poiščem in označim na zemljevidu? Snečer, Quest, maus in 1 other 3 1
Popularna objava Vito23 Objavljeno Avgust 1, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 Sem šel pogledat to cesto katero je nedolgo nazaj odpeljal @DAMI34 Potem pa na ride in domov. Za jutri se pa še neve...? ligenjček, RobiRoberto, Ella in 10 others 13
Popularna objava Zok Objavljeno Avgust 1, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2019 (popravljeno) Ajh kurc, kaj cem bluzit... Vceraj. 2x sem rit namocil, pa do finih cevapov sem prisel. Dobrih 500 km sem naklepal. Danes pa sem z bombnikom naklepal se cca 160 km po kozjanskem dirkaliscu. V dveh dneh 4x tankal. Popravljeno Avgust 1, 2019. Popravil Zok igc1, DAMI34, Mavti in 12 others 15
amateur Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 pred 15 urami, Ella pravi: Blizu, ampak ne čist Kaj pomeni ni čist. Na eni sliki je po moje zadaj Svinjak, druga pa mora biti Rajbel za Kaninom. Ella 1
Ella Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 pred 45 minutami, amateur pravi: Kaj pomeni ni čist. Na eni sliki je po moje zadaj Svinjak, druga pa mora biti Rajbel za Kaninom. Poznaš bovški Matterhorn? Cesta za Čezsočo je bila popolnoma prazna in odličen obhod, ker je gnečo delal avtobus in 15 avtomobilov za njim... Tedybear 1
maus Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 pred 5 minutami, Ella pravi: Poznaš bovški Matterhorn? Cesta za Čezsočo je bila popolnoma prazna in odličen obhod, ker je gnečo delal avtobus in 15 avtomobilov za njim... enkrat me ke pel in mi razkaž diujino sesir, Akito in Ella 1 2
Ella Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 pred 1 minuto, maus pravi: enkrat me ke pel in mi razkaž diujino Z veseljem, mišek moj sesir in maus 1 1
sesir Objavljeno Avgust 2, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2019 (popravljeno) Zjutraj zbudo v lep soncen dan...ze po nekaj kilometrih dež...in tako sem izlet skrajsal le do tasce na cigaret...Se pa pelje tricikl odlicno v dezu in nič moker... Popravljeno Avgust 2, 2019. Popravil sesir DAMI34, Quest in Ella 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se