gasperX Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 Pravkar, maus pravi: če bi bil pa slovenski prevod, bi bilo pa verjetn še bolj smešno Pa dobr to se jest znam prevedt LOL maus 1
krucymucy Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 3 minutes ago, maus said: če bi bil pa slovenski prevod, bi bilo pa verjetn še bolj smešno Ravno toliko znam nemsko da mi je smesno. maus 1
gasperX Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 sj gugltranslejt ve use za ti ste pa k ne znajo gugla uprasat pa k so leni fuks in podobno...... V gostinstvu res ni nobenega stresa pri delu..... slika......... Denis 24, Vodja rajona maus 1
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Maj 6, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 (popravljeno) Takole sva pa midva preživela prva dva majska dneva. 1.5. dol https://www.relive.cc/view/rt10004936201 2.5. nazaj https://www.relive.cc/view/rt10004959135 LP Aleš Popravljeno Maj 6, 2019. Popravil ALEŠ M Keiko, hitrii, ftp in 34 others 36 1
notranc Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 @ALEŠ M, a je tretja slika iz plaže pod vasjo Orlec? Lp,n
ALEŠ M Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 pred 1 minuto, notranc pravi: @ALEŠ M, a je tretja slika iz plaže pod vasjo Orlec? Lp,n Res je notranc 1
notranc Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 pred 13 minutami, ALEŠ M pravi: Res je A spodnji del ceste pred plažo je še odtrgan, ali so kaj popravili?
ALEŠ M Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 pred 24 minutami, notranc pravi: A spodnji del ceste pred plažo je še odtrgan, ali so kaj popravili? Je vrjetno popravljeno sem se pripeljal do dol je pa na cesti precej peska in kamenja tko da je blo mal adrenalinsko ?
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Maj 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 12 konjev in 9 ponijev ? BIF, ciciban, igc1 in 13 others 15 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10, 2019 Tinki binki mladench, hitrii, Keiko in 15 others 18
Popularna objava Quest Objavljeno Maj 10, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10, 2019 Kranj nabava. Gorenja vas kofe, Idrija, Godovič. Predmeja Vrabče Naroču ribe pa zgleda da ne bo nič. Ribič brez gliste spi na obali. Sem rajši šel na ziher. Bloško jezero. Muljava, Ivančna gorica, mim Trebnjega po stari AC domu. 434 km. Samo v Kranju ob desetih malo niske oblačnosti ostalo sonce brez dežja. Zdaj lahk pa pada. Za par dni mam ovinkanja dovolj. ALEŠ M, KyoKon, a79 in 30 others 33
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Maj 11, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 (popravljeno) Zjutraj preko Gornjega Grada do Logarske. Tam pred Logarsko precej razrito, obnavljajo poskodovane odseke ceste. Potem pa preko Pavlica v Avstrijo in preko Jezerskega nazaj v kuro. Ravno dovolj da sem izpolnil normo za prvi servis. Popravljeno Maj 11, 2019. Popravil Frenk 67 Janezs, dr.looney, amateur in 27 others 30
Popularna objava Vito23 Objavljeno Maj 11, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 Najhujše je, ko med vikendom skor prej vstanem kot med tednom. (Z razlogom) ? Situacija je bila taka, da sem šel spet sam. Start ob 9.00, ni bilo velik motoristov ob tej uri mislim, da sm prvega srečal šele okoli 11.00 ure. Uglavnem peljem škofljica, ribnica, proti osilnici in po deželi Petra Klepca pogledat, če je kaj beguncov preplavalo reko. Potem nazaj smer kočevje, novo mesto, trebnje in pa v btc k yogiju pogledat za kakšno novo celado in pa se v TC pogledat schubertko. Cca 300km. Motor se pelje odlično edino jest sm še mal zimski z kondicijo? Joker, RobiRoberto, igc1 in 23 others 26
Popularna objava hitrii Objavljeno Maj 11, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 malo do logarske Rubuz, skalar36, Ella in 19 others 22
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 11, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2019 Malo naokrog tomaz69, Keiko, MiNa in 29 others 32
Popularna objava trebor Objavljeno Maj 12, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2019 No, da se po dolgem času spet javim. Saj se vozim, samo pisat se mi ne da preveč. Včeraj sem pomagal reševati logistiko s preparkiranjem avtomobila. Prijateljica je bila naprošena, da sodelavki preparkira avto iz Ljubljane v Tabor (Savinjska). Z motorjem se je pripeljala iz Lukovice do Ljubljane, kjer me je pobrala, da sva šla na parking po mazdino konzervo. Presedla se je vanjo, jaz pa sem se odpeljal z njeno hongdo. Do Vranskega je šla na AC, jaz pa po regionalki. Seveda sem bil prej tam, kot ona, hehe. Oddala sva avto, popila sok in premečkala dva mala dalmatinčka. Potem je bil pa že čas, da greva nazaj domov. Kot je običajno pri meni in najbrž tudi drugih motoristih, se to stori tako, da greš okoli riti v varžet. Šla sva do Prebolda, na Marija reko, kjer so na obeh straneh, malo pod vrhom počivali motoristi, tako, da je bil ves čas mir ?. Sledil je spust v Trbovlje, nato pa sva šla skozi Zagorje do Izlak, ter proti Moravčam. Tam sva zavila desno proti Lukovici, kjer sem parkiral moped. Nabralo se je okoli 130 kilometrov. Dovolj, ker sem bil precej utrujen, saj sem vstal že ob 0150. Še slika hongde pred potjo. Ko sva prišla nazaj k prijateljici, sem jo parkiral v garažo, (hongdo, ne prijateljico ?) in tam videl lepo kosilnico. Ko sem ji jo omenil, me je skoraj ubila s pogledom, saj se vedno kregava, ker ji pravim, da so honde odlični vrtni stroji, ter, da mora presedlat na sintisajzer, kot ga imam jaz, hehe. Lp Robert Dani1234, Ella, ALEŠ M in 29 others 27 4 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 17, 2019 Mal vibracij mi je manjkalo KyoKon, defolt, ALEŠ M in 15 others 18
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Maj 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 17, 2019 @DAMI34, orgazmično ščegetanje trivaljnika...? a79, mladench, MiNa in 15 others 18
Popularna objava dlicen Objavljeno Maj 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 17, 2019 Plominka s @perici Quest, MiNa, Frenk 67 in 17 others 18 1 1
luxsa Objavljeno Maj 18, 2019 Opozori Objavljeno Maj 18, 2019 17 hours ago, DAMI34 said: Mal vibracij mi je manjkalo Se dobr da se nisva srecala,bi blo cist prevec vibracij. ? DAMI34 in defolt 2
Popularna objava trebor Objavljeno Maj 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 18, 2019 Začetek v Ljubljani, nato pa Ljubelj. Naprej nisem več slikal. ???️?️ Cca 250 kilometrov. Lp Robert amateur, Frenk 67, KyoKon in 22 others 25
Vito23 Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 (popravljeno) Danes pa je bila bolj revščina tako kot vreme... samo do Bleda na štrudel k Šmonu in to je to Za nazaj v Mengšu ujela mejhna ploha. Slika je bolj tako tako slikano z kamerco. Popravljeno Maj 19, 2019. Popravil Vito23 DAMI34, hitrii, Quest in 3 others 6
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Maj 19, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 Če bi poslušal vremenarje, bi bil spet doma. Ampak, ker znam bit trmast, sem si mislu ne može meni niko ništa, vrgu dežjaka v kufer in pičil proti avstrijski Golici. Na Golici srečal par motoristov, zgleda da se res vsi vozijo samo, ko je par dni skupaj napovedano sončno. Sem bil že na mejnem prehodu, da bi potegnil proti Kungoti, si mislim, eh domov pa še ne gremo. Pičim naprej po vinski cesti med vinogradi do Ehrenhausena, potegnem naprej po cesti 69 do Gornje Radgone. Razmišljam, če bi le krenil proti domu, eh grem še malo naprej. Pridem do Radencev, začne rositi, v smeri proti MB vse črno. Ni druge, dost je blo, gremo nazaj proti domu. Vmes me dobi močnejši naliv, dežjak opravi svoje, pridem v MB vse suho. Prijetna fura, po števcu 270km. Kaj češ lepšega, še moped mi je zastonj opralo. Quest, Janezs, tomaz69 in 20 others 23
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 19, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 Tako moker pa že dolgo nisem bil, kot danes. Od Slovenskih Konjic do Polskave je po gasilsko zalivalo, ampak sma šla do konca v dežjakih. Akito, notranc, Joker in 11 others 14
Popularna objava Akito Objavljeno Maj 19, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 Naredila malo krajši krog kot J.a.m.e.s....in očitno kasneje, saj me je v Avstriji kar dobro opralo ?....ampak za dušo privezat in stestirat nove gume v dežju je bilo ok ?... Joker, VS800, Janezs in 13 others 16
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se