Popularna objava a79 Objavljeno Maj 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 24, 2019 Namen je bil iti v Kraljevico na kavo, ampak so me oblaki preprical v drugo smer... Bolj ga gledas, vecji je... Pol sm pa mogu opravict se izostanek od doma.. Zadelo me je glih ene 50 kapelj dezja... Janezs, Ella, Kmet2 in 10 others 13
shico55 Objavljeno Maj 24, 2019 Opozori Objavljeno Maj 24, 2019 29 minutes ago, Roger G. Jagger said: LJ - Jezersko - Ljubljana a so popoldne še kr drevesa podiral k si šu na Jezersko?
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 25, 2019 Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 10 hours ago, shico55 said: a so popoldne še kr drevesa podiral k si šu na Jezersko? Okoli 18h ne vec. lp
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 Mal smo trobili..piiiip. Piiiip J.a.m.e.s, ALEŠ M, Quest in 13 others 16
Vito23 Objavljeno Maj 25, 2019 Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 @DAMI34 sem vas videl, ko ste se peljal iz Litije pa @Kmet2 za tabo. Kmet2 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Maj 25, 2019 Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 pred eno uro, Vito23 pravi: @DAMI34 sem vas videl, ko ste se peljal iz Litije pa @Kmet2 za tabo. zastonj pa ne bomo gasa navijali Vito23 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 25, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 Vsega lepega je enkrat konec. Zadnja etapa 260 kilometrov po zavitih poteh na Kreti. Za konec sva prevozila še nekaj stranskih cest med nasadi oliv, veternic. oleandrov, ovac... In odpujsala bosta domov... Mi2 pa jutri. a79, J.a.m.e.s, Akito in 20 others 23
Popularna objava raza Objavljeno Maj 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 (popravljeno) Včeraj je bil pa res dan za vtise. Moja je našla en avstrijski promocijski zemljevidek in na njem zanimivo moto turo z imenom "Der Sonne entgegen" ali po naše "Proti soncu". In kdo si v teh turobnih, ploh polnih dneh ne želi malo več sonca? Midva sigurno! Na hitro preplonkava ruto v Garmina, se opremiva in oddrviva soncu na proti. Rad imam vožnje, ki se zjutraj začnejo proti zahodu in se popoldan končujejo proti vzhodu, ker ti sonce ne sveti v oči. Predlagana pot naj bi se začela in končala v Beljaku in naj bi bila dolga cca. 350 km, prišteti pa je treba še transfer do štarta in povratek. Za naju to pomeni še dodatnih cca 100 km in seštevek je ravno pravšnji za dnevno potepanje. Delavni dan obljublja redek promet na zavitih poteh podeželja, vendar pa veliko verjetnost, da bodo zaradi košnje ceste zavzeli traktorji s priključki. In kot se je kasneje izkazalo je bilo temu res tako. Nekatere odseke poznava, nekaj je čisto novega. Z vsakim prevoženim kilometrom ugotavljava, da je trasa odlično izbrana. Sledijo si ovinkasti odseki čez planine, pa ravninski povezovalni deli čez polja, pa nekaj manjših mest, da ti malo ubije željo po tiščanju na polno. Skratka pot, ki bo sigurno še kdaj prevožena. Da ne pišem vseh krajev kako si sledijo, sem kar poslikal z zemljevida. In še nekaj fotk. Sončna pot po Avstriji.gpx Popravljeno Maj 25, 2019. Popravil raza MMF, mladench, MiNa in 25 others 26 2
Snečer Objavljeno Maj 25, 2019 Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 pred 26 minutami, MiNa pravi: Vsega lepega je enkrat konec. Zadnja etapa 260 kilometrov po zavitih poteh na Kreti. Za konec sva prevozila še nekaj stranskih cest med nasadi oliv, veternic. oleandrov, ovac... In odpujsala bosta domov... Mi2 pa jutri. Lepo, lahko bi šla gledat in se kopat na najlepšo plažo na otoku Balos a79 1
MiNa Objavljeno Maj 25, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 pred 3 minutami, Snečer pravi: lahko bi šla gledat in se kopat Poležavanje na plažah Akito, hitrii in Joker 1 2
Snečer Objavljeno Maj 25, 2019 Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 (popravljeno) pred 4 minutami, MiNa pravi: Poležavanje na plažah počitek, ne moreš cel dan vozit na čistem vzhodu pa je tudi ena izjemna, s palmami, plaža Vai Popravljeno Maj 25, 2019. Popravil Snečer MiNa 1
Popularna objava deki28 Objavljeno Maj 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 No pa še moj utrinek vikenda Schvarc, Janezs, DAMI34 in 21 others 21 3
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 Bravo. Ustavi, pripravi opremo, posnami, pospravi....ponovi vajo par krat, doma sestavi spot. Res bravo za čas. Vem, da za tak posnetek potrebuješ veliko časa, volje, energije. (Pa tudi opreme) ? deki28, C eagle, amateur in 1 other 4
a79 Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 pred 13 urami, deki28 pravi: No pa še moj utrinek vikenda Off topic, s katerim urejevalnikom je sestavljen video... PS: Takole snemanje je na Hrvaskem lahko drago...
deki28 Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 pred 8 minutami, a79 pravi: Off topic, s katerim urejevalnikom je sestavljen video... PS: Takole snemanje je na Hrvaskem lahko drago... Adobe Premiere Pro a79 1
Popularna objava Ella Objavljeno Maj 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 (popravljeno) Včerajšnji izlet je bil na pol planiran na pol pa je bil prirejen bežanju pred temnimi oblaki in dežjem. Štart ob 8ih iz Tolmina. Za začetek obisk Portoroža na malo sončka in sladoled. Potem pa čez mejo do slapa Butori. Eden izmed najlepših kar sem jih videla! Nazaj proti Razdrtem, kjer so že grozili temni oblaki, zavijem stran od črnine, proti Vipavi. Ustavim se pri izviru reke Vipave. Ker v Tolminu dežuje, zavlačujem in se odpravim proti Komnu. Odkrivam nove cestice, pred Komnom zavijem proti vasi Škrbina. Na poti skozi vas Lipa vidim tablo za Trstelj. Znak pove, da je tam tudi koča. Pot po zaviti cesti me pripelje do makadama...vseeno nadaljujem in pridem do Stjenkove koče, kjer se končno odžejam Domov se vrnem skozi Renče in NG, ob 19:30, suha - haha, gotcha you rain! Čudovit izlet! Popravljeno Maj 26, 2019. Popravil Ella skalaprava, amateur, Joker in 33 others 35 1
tomaz69 Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 pred eno uro, Ella pravi: Včerajšnji izlet je bil na pol planiran na pol pa je bil prirejen bežanju pred temnimi oblaki in dežjem. Štart ob 8ih iz Tolmina. Najbrž sem ti pomahal, ko si me 2-ič prehitela...najprej ven iz Črnič, potem si se ustavila pred Vrtovinom in na gsm-u verjetno preverjala vreme...in me ponovno prehitela pred Cesto (tam sem ti pomahal).... Ella 1
Ella Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 pred 4 minutami, tomaz69 pravi: Najbrž sem ti pomahal, ko si me 2-ič prehitela...najprej ven iz Črnič, potem si se ustavila pred Vrtovinom in na gsm-u verjetno preverjala vreme...in me ponovno prehitela pred Cesto (tam sem ti pomahal).... A si bil s kolesom? A ti si bil?
vuk76 Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 22 hours ago, raza said: Včeraj je bil pa res dan za vtise. Moja je našla en avstrijski promocijski zemljevidek in na njem zanimivo moto turo z imenom "Der Sonne entgegen" ali po naše "Proti soncu". In kdo si v teh turobnih, ploh polnih dneh ne želi malo več sonca? Midva sigurno! Na hitro preplonkava ruto v Garmina, se opremiva in oddrviva soncu na proti. Rad imam vožnje, ki se zjutraj začnejo proti zahodu in se popoldan končujejo proti vzhodu, ker ti sonce ne sveti v oči. Predlagana pot naj bi se začela in končala v Beljaku in naj bi bila dolga cca. 350 km, prišteti pa je treba še transfer do štarta in povratek. Za naju to pomeni še dodatnih cca 100 km in seštevek je ravno pravšnji za dnevno potepanje. Delavni dan obljublja redek promet na zavitih poteh podeželja, vendar pa veliko verjetnost, da bodo zaradi košnje ceste zavzeli traktorji s priključki. In kot se je kasneje izkazalo je bilo temu res tako. Nekatere odseke poznava, nekaj je čisto novega. Z vsakim prevoženim kilometrom ugotavljava, da je trasa odlično izbrana. Sledijo si ovinkasti odseki čez planine, pa ravninski povezovalni deli čez polja, pa nekaj manjših mest, da ti malo ubije željo po tiščanju na polno. Skratka pot, ki bo sigurno še kdaj prevožena. Da ne pišem vseh krajev kako si sledijo, sem kar poslikal z zemljevida. In še nekaj fotk. Sončna pot po Avstriji.gpx 1.53 MB · 13 downloads Lepa furca;sem shranil gpx - hvala...tam Gurk, Diex in okolica je super. Drugic tam za Dexo-om zavijta proti Lollong Graben na Klippitztörl. Je tudi le furca tam gor. raza in BIF 2
tomaz69 Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 pred 39 minutami, Ella pravi: A si bil s kolesom? A ti si bil? ?...lep nahrbtniček.... Ella 1
Ella Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 pred 3 minutami, tomaz69 pravi: ?...lep nahrbtniček.... Hvala Ti je pomahal tomaz69 1
Popularna objava Dark Objavljeno Maj 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2019 Včerajšnja vožnja: Vabriga, Vižinada, Buzet, Črni Kal, Kačje ride, Rakitna, Izlake, Trbovlje, Marija Reka, Velenje, Labot, Golica, Sobota, Maribor... Frenk 67, a79, Janezs in 21 others 23 1
Tex Objavljeno Maj 27, 2019 Opozori Objavljeno Maj 27, 2019 (popravljeno) 7 hours ago, Dark said: Afrikaniše šfajnfešta? Da ni to kaksna protiimigrantska? Popravljeno Maj 27, 2019. Popravil Tex
Popularna objava MitcH' Objavljeno Maj 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 27, 2019 En hiter nedeljski krog in izogibanje dežju. Garaža Pista Avijoni Švica Morje Vmeš še srečal 3 fejst pjebe iz Kočevja na poti v Albanijo. Z uspešnim vijuganjem sem se izognil dežu, 10 metrov pred garažo sem dobil 3 kaplje in to je bilo to. MiNa, RobiRoberto, ALEŠ M in 16 others 19
Popularna objava Joker Objavljeno Maj 31, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2019 Vidim, da zadnje dni nič ne "vtiskate", midva sva pa že prav utrujena od kiča... Ichnusa je zakon! ? MiNa, Frenk 67, maus in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se