Popularna objava ftp Objavljeno Junij 2, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2019 Nas pa še kar pere in pere.... Svilengrad a79, MiNa, RobiRoberto in 7 others 10
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 2, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2019 Malo sva vtiskala po Pagu... ftp, Joker, Tex in 26 others 28 1
maxxa Objavljeno Junij 2, 2019 Opozori Objavljeno Junij 2, 2019 pred 16 minutami, MiNa pravi: Malo sva vtiskala po Pagu... Zelve pogresam na fotkah ? MiNa in Akito 2
MiNa Objavljeno Junij 2, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2019 pred 20 minutami, maxxa pravi: Zelve pogresam na fotkah ? Želve nisem videl niti ene, je blo pa tole, žal povoženo. maus in maxxa 1 1
Snečer Objavljeno Junij 2, 2019 Opozori Objavljeno Junij 2, 2019 pred 17 minutami, MiNa pravi: Želve nisem videl niti ene, je blo pa tole, žal povoženo. gož?
tomaz69 Objavljeno Junij 2, 2019 Opozori Objavljeno Junij 2, 2019 Ob 1. 6. 2019 ob 18:37, Roger G. Jagger pravi: Ljubljana - Sežana - Sesljan - Komen - Ajdovščina - Col - Godovič - Logatec - Ljubljana Se mi zdi, da smo se srečali včeraj - si imel nahrbtnik? Dark, MiNa, RobiRoberto in 1 other 4
Popularna objava skofk Objavljeno Junij 2, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 2, 2019 Danes je bil taprav dan za motorirat...napralo me je itak tko kot vsako furo letos Zgodnji štart že pred sedmo uro zjutraj mmm... nobene gužve samo uživancija Cerknica- Gorica-Bovec-Vršič-Kr.gora-villacher alpenstraße- Trbiž- Predel-Bovec- Gorica-Cerknica Super dan, super družba, lepih avinkastih 470km Joker, skalar36, Quest in 24 others 26 1
Roger G. Jagger Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 9 hours ago, tomaz69 said: Se mi zdi, da smo se srečali včeraj - si imel nahrbtnik? Imel nahrbtnik. Kje smo se pa srečal? lp
tomaz69 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 39 minutami, Roger G. Jagger pravi: Imel nahrbtnik. Kje smo se pa srečal? lp Razmišljam...bili smo na moto srečanju v Ajdovščini in šli proti Predjami..bilo nas je enih 6.... Roger G. Jagger 1
ftp Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Dež se nas pa kar drži hitrii, DAMI34, KyoKon in 6 others 9
Popularna objava Quest Objavljeno Junij 3, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Karlovac, knin,Ploče. Nič dežja ampak presneto vroče. 27,5 plusa. zrakomlat Joker, J.a.m.e.s, Kugelschreiber in 13 others 16
ftp Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 V pol dneva v Turčiji so nas "naguzili" (slika), pa še tri krat nategnili. (Menjava, kosilo, in booking ki ne dela v Turčiji) Da ne omenjam dežja, ki ga nosimo že od doma. Kugelschreiber, Quest, DAMI34 in 3 others 4 2
shico55 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 evo vtis iz dnevne vožnje ? RobiRoberto, a79, Ella in 7 others 8 2
Snečer Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 2 minutami, shico55 pravi: evo vtis iz dnevne vožnje ? mitas? Kugelschreiber 1
shico55 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 10 minutes ago, Snečer said: mitas? ne. Mam bridgestone S21 ampak niso bile gume krive ampak luknja v asfaltu sred uvinka
Tedybear Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 1 uro, shico55 pravi: ne. Mam bridgestone S21 ampak niso bile gume krive ampak luknja v asfaltu sred uvinka Proti Bohinju???
shico55 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 31 minutes ago, Tedybear said: Proti Bohinju??? ne. Vrhnika - žiri
Luka66 Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 2 urami, ftp pravi: V pol dneva v Turčiji so nas "naguzili" (slika), pa še tri krat nategnili. (Menjava, kosilo, in booking ki ne dela v Turčiji) Da ne omenjam dežja, ki ga nosimo že od doma. Ja Bookingom je v Turčiji "blokiran", Erdoganu ni bil všeč, pa ga je prepovedal - eliminiral z neta, tudi mi ga nikakor nismo uspeli "najt" in posledično imeli težave pri iskanju prenočitev, sploh, če smo pozno prišli v mesto, običajno našli primerna prenočišča po polnoči SREČNO
Explorer Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Z VPN pa bo Booking v Turčiji delal. MiNa 1
MiNa Objavljeno Junij 3, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 pred 2 urami, ftp pravi: (Menjava, kosilo, in booking ki ne dela v Turčiji) VPN povezava je rešitev.... Lani sva tako brez problema iskala spanje tudi v "Erdoganiji"
ftp Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 8 hours ago, MiNa said: VPN povezava je rešitev.... Lani sva tako brez problema iskala spanje tudi v "Erdoganiji" Saj tudi sem tako rešil, za sedaj. MiNa 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Športni dan Srchica, MiNa, skalar36 in 15 others 17 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 Naša turška saga se nadaljuje... Zbudimo se v lepo deževno jutro (5 dan zapored). V dežju prečkamo dardanele (trajekt). Pred Trojo se nas usmili vreme in pokaže sonce - neverjetno. Pridemo do vhoda - ZAPRTO (prezgodnji, odprejo popoldan, samo nimamo časa za počakat) ?. Nadaljujemo naprej proti Assosu, ko nas spet z neba obdarijo z dežjem. Na črpali počakamo da naliv mine in v soncu pridemo do Asssosa in ga bolj na hitro pregledamo, ker smo v polni moto opremi. Končni cilj je do Bergame (Pergamon), kjer je spet zaprto, tokrat smo pa prepozni. (Tu pa delajo dopoldan) ☹️ notranc, MiNa, igc1 in 8 others 11
farang Objavljeno Junij 4, 2019 Opozori Objavljeno Junij 4, 2019 pred 16 urami, ftp pravi: Saj tudi sem tako rešil, za sedaj. Super da znate to rešit. A lahko nekdo napiše neka navodila kako se to naredi? Jaz sem že večkrat poizkušal pa žal neuspešno. Torej komplet postopek kako nastaviti/narediti VPN, kaj zagnati in kako se povezati na net itd. Lahko tudi v kaki drugi temi (recimo računalniški kotiček).
Rey Objavljeno Junij 5, 2019 Opozori Objavljeno Junij 5, 2019 Sicer že malo smetimo po temi.....bodo admini prestavili v primerno temo. Kaj pa, če imaš app na telefonu? Tako bi moral booking delati povsod?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se