Popularna objava Igi Pop Objavljeno Junij 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2019 Kamen na kamen - pivo igc1, Gumpy, tomaz69 in 20 others 23
Popularna objava Vito23 Objavljeno Junij 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2019 (popravljeno) Vikend vftisi ? cca 600km se je nabralo.Motor ima že 7000km pa ga nimam se dva meseca ??? Popravljeno Junij 16, 2019. Popravil Vito23 KyoKon, ALEŠ M, Gumpy in 22 others 25
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 16, 2019 Danes nekako prosti dan na Kosu. Ogledi, kopanje,... Zanimiv otoček, grško neurejen, z lepimi plažami in vetrom. Aja, pa še to,... naš dež, ni ga bilo dosti, so se pa kaplje le prikazale, na srečo zvečer in kratko. skalar36, DAMI34, Dani1234 in 20 others 23
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Junij 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2019 Lep nedeljski izlet, sicer v dolini rahlo topel, v jamah in na višini pa res prijetno Prvi postanek - Grotte di Pradis Nato malo naprej do lepih tolmunov Cerdevol Curnila Še malo naprej do Ovada in na Monte Zoncolan kjer je res lepa kmetija, kjer se da lepo pojest Gonca, DAMI34, Vito23 in 20 others 23
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Junij 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2019 in na poti nazaj še postanek v kraju Venzone notranc, Dark, KyoKon in 16 others 19
Popularna objava Krfjola Objavljeno Junij 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2019 Andrejcer, notranc, ALEŠ M in 14 others 16 1
Popularna objava xyxy Objavljeno Junij 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2019 Z "rahlo" zamudo zaradi tehničnih težav evo Že v petek sem se odločil, da se bom zbudil v soboto ob 4:00 in ko je je budilka zazvonila me je katapultiralo v dnevno sobo. Hiter sprehod z psom potem pa po motor, oblačenje in štart ob 4:40. Po 4km se spomnim, da je na pultu ostal GSM, tako da sem se obrnil in gasa po njega. Za vsak slučaj, bog ne daj, da bi se kaj zgodilo. V LJ je kazalo 20 stopinj, ravno prav, da ti ni vroče v kombinezonu. Sledila je vožnja po magistralki do Kranja, kjer sem dotočil do vrha in malo čez 5. že srečal tudi prvega motorista. Ustavil sem se v Kranjski Gori ob smučišču, kjer sem se spomnil na lansko zimo, ko sem še pred poškodbo kolena lahko užival na belih strminah. Upam da tud to še kdaj pride, čeprav močno dvomim. Vzpon na Vršič je bil kot po jajcih, saj sem se malo bal mokrih kock v ovinkih - na 1100m je začelo deževat, kljub dežju pa je bilo na vrhu 5 stopinj topleje kot v dolini - 21! Spust v Bovec je bil moker, čeprav po zaslugi novih gum (Roadsmart 3) vseeno zelo siguren. Od Bovca naprej pa je bila pot odlična, za mene številni novi ovinki in dokaj redek promet, najlepši del poti kar se tiče ovinkov vsekakor del med Tolminom in Logatcem. Prihod domov malo pred pol10 dopoldan, direkt na zajtrk:) Slabih 300km, super cesta, lepa narava, do Tolmina redek promet in prijetna utrujenost na koncu, predvsem zaradi zgodnjega bujenja:) Vsekakor vredno ponovitve:) Gumpy, mladench, hitrii in 18 others 21
Popularna objava Dark Objavljeno Junij 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2019 Na Istri in Primorskem močan veter, na Rakitni osvežujočih 17 stopinj... Luka66, Gumpy, RobiRoberto in 11 others 14
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2019 Pa smo po težavah in "ovinkih" mimo otoka Simi (prva slika) prišli na Rodos. Prvi vtis: večji otok, večja mesta, večja vročina, več turistov, več britancev... RobiRoberto, DAMI34, skofk in 15 others 18
car_freak Objavljeno Junij 17, 2019 Opozori Objavljeno Junij 17, 2019 pred 22 urami, Vito23 pravi: Vikend vftisi ? cca 600km se je nabralo.Motor ima že 7000km pa ga nimam se dva meseca ??? Kje so slike iz Albanija tour Vito23 1
Popularna objava Igi Pop Objavljeno Junij 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2019 Ena ura trajekta, potem spet ovinki. Veliko ovinkov . Korzika. Frenk 67, FACO, DAMI34 in 20 others 23
Vito23 Objavljeno Junij 18, 2019 Opozori Objavljeno Junij 18, 2019 pred 14 urami, car_freak pravi: Kje so slike iz Albanija tour Par strani nazaj :)
Popularna objava Srchica Objavljeno Junij 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2019 Prvič pelala lubico na morje ?✌️ izibajker, MPeco, skofk in 23 others 25 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2019 Danes smo si ogledali dva konca otoka. Na severu mesto Rodos in na jugu vetrovno plažo Prasoniki, ki ob oseki povezuje istoimeni otok z Rodosom. Tedybear, Dark, skalar36 in 16 others 19
Popularna objava Igi Pop Objavljeno Junij 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2019 Ajaccio - Calvi. Tolk dobri ovinki da bi še. Andrejcer, tomaz69, Luka66 in 18 others 21
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 19, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19, 2019 SLO TET live... skalar36, RobiRoberto, avtomoto in 14 others 16 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 19, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19, 2019 Danes malo na morju, malo pa po zahodni obali Rodosa. skofk, mladench, MiNa in 10 others 13
Popularna objava vuk76 Objavljeno Junij 20, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2019 Ce je ze dans praznik v jodlariji in ker pridno placujem njihove davke sem malo izkoristil njihove ceste. Zgodnji start, da prehitim vrocno, no na koncu je vrocina prehitela mene Cesto na prelaz Radlje so porihtali v nulo. Tolko let smo sinfali slo stran, zdaj pa lahko jodlarsko. Pot je zgledala takole: MB-Radlje-Deutschlandsberg-Hebalm-Packsattel-Twimberg-Weinebene-Golica / Soboth po obeh straneh-Radlje-MB. Na koncu sem zasvical fuL MiNa, Gumpy, skalar36 in 16 others 19
skalaprava Objavljeno Junij 20, 2019 Opozori Objavljeno Junij 20, 2019 pred 6 minutami, vuk76 pravi: Ce je ze dans praznik v jodlariji in ker pridno placujem njihove davke sem malo izkoristil njihove ceste. Zgodnji start, da prehitim vrocno, no na koncu je vrocina prehitela mene Cesto na prelaz Radlje so porihtali v nulo. Tolko let smo sinfali slo stran, zdaj pa lahko jodlarsko. Pot je zgledala takole: MB-Radlje-Deutschlandsberg-Hebalm-Packsattel-Twimberg-Weinebene-Golica / Soboth po obeh straneh-Radlje-MB. Na koncu sem zasvical fuL Pojdi se solit.... Joker, vuk76 in notranc 3
Popularna objava vuk76 Objavljeno Junij 20, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2019 1 minute ago, skalaprava said: Pojdi se solit.... Sem se raje posladkal MiNa, notranc, Dark in 7 others 4 6
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 21, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 Vtisnu Quest, Ella, Dark in 8 others 10 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 21, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21, 2019 Včeraj smo bili cel dan brez wi-fija in preživeli. Neverjetno ? Sicer pa, smo si zadni dan na Rodosu vzeli prosto za kopanje v Anthony Quinn bay. Epilog - opekline.? Zvečer pa na nočni trajekt za Pirej. Zjutraj pristali še na otoku Siros,nato pa po vročini 36-38 stopinj do Meteore. notranc, Quest, KyoKon in 13 others 16
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Junij 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22, 2019 Kljub slabši vremenski napovedi sem se sredi naliva odpravil proti Beli Krajini. Po dobre pol ure je dežjak že romal v kufer. Že dolgo nisem tako užival v vožnji, no vse dokler mi ne skoči smrkec na cesto. Dokumente prosim. Dam papirje, je bilo kaj alkohola (ne vem če se je že najdu kdo ki mu je rekel je seveda pijan sem ko aksa). Ne, ne pijem, ko vozim. Me pogleda ispod čela, vmes baba z radarjem strelja če bo še koga zahaklala (zgleda da ne sme biti izpad dohodka, zaradi enega motorista). Pihnem, seveda nula. Mi da dokumente, srečno pot. Ne vem al sem od sopare zgledal usekan, ampak po izrazu sodeč bi rekel, da je pričakoval, da bom vsaj nekaj napihal. Nadaljujem do Otočca, malo poslikam in že vijugam proti Podzemlju, kjer sem nameraval čez noč prespati. Kolpa prijetnih 21°C, ravno pravšnja po celodnevni savni. Kučica stoji, grem nekaj pojest, vmes me ustavijo sosedje (nizozemci), du ju spik engliš? Majstre je zanimalo, če je kak kurbn haus blizu. Ja seveda, cela ulica rdečih lučk je v naslednjem selu. Pa vmes se še na pumpi ustavi in si kupi travo. Majstri to je sloveniastan, tu je vse kar je sladko prepovedano. Zjutraj se zbudim celi polomljen, pozabu sem doma povšter in sem spal bolj na obroke. Ob 6h že pokonc, vse pospravim in pičim še malo naokoli. Vremenska napoved v kurcu, vendar me ne odvrne, da ne bi naredil še kak krog preden obrnem proti domu. Na avtocesti me je pralo ko hudič, vendar ni moglo sprati nasmeška iz mojega ksihta. Prijetnih 440km. tomaz69, Scarabeo 500, Kričač in 26 others 29
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22, 2019 Iz Kalampake (Meteora), preko Albanije prišli v naše že tradicionalno mesto, Ohrid. Luka66, J.a.m.e.s, C eagle in 19 others 22
Popularna objava marincspeedshop Objavljeno Junij 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22, 2019 Sončni zahod v Piranu po neurju. ? Mavti, Ella, J.a.m.e.s in 19 others 19 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se