J.a.m.e.s Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 pred 13 minutami, Snečer pravi: In še Bajkonur, hangar za Burana oz Ptičko Vežbaš za Rally Dakar? BIF in krucymucy 2
Snečer Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 Pravkar, J.a.m.e.s pravi: Vežbaš za Rally Dakar? pazim ne ležaje in gume a prepočasi tudi ni ok, prej padeš
Popularna objava Snečer Objavljeno Julij 15, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 Joker, mladench, Akito in 11 others 14
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 pred 1 uro, Snečer pravi: Danes ogled Bajkonurja, tajni objekt, ker so proučevali aliene, sem ga celega posnel. Na vsake tolko minut se sliši v videu pisk, to je senzor gibanja, ker objekt še ni prazen in je zaznaval greye. V prvem delu sem enkrat slišal, kako je padel kamen, ko si po dolgih stopnicah zasopel zagledal svetlobo. Daj pazi, da te ne bomo iskali. Pol bo . DAMI34, FACO, MiNa in 2 others 2 2 1
Snečer Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 kamna pa nisem slišal, je pa sicer objekt (nestrokovna moja) po recimo 25 letih od razpusta v ok, stene, tuneli vstopnine sicer ni maxxa in MiNa 2
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 pred 5 minutami, Snečer pravi: kamna pa nisem slišal, je pa sicer objekt (nestrokovna moja) po recimo 25 letih od razpusta v ok, stene, tuneli vstopnine sicer ni Nisi slišal zaradi adrenalina. A si metal drobtinice, za lažji povratek. Joker in bajkr88 2
Popularna objava Snečer Objavljeno Julij 15, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 pred 4 minutami, Scarabeo 500 pravi: Nisi slišal zaradi adrenalina. A si metal drobtinice, za lažji povratek. težko se izgubiš, ker je dejansko samo raven tunel cirka 300-400m, sem si ga pa približno skiciral, seveda je bolj obsežno pred 21 minutami, Scarabeo 500 pravi: V prvem delu sem enkrat slišal, kako je padel kamen, ko si po dolgih stopnicah zasopel zagledal svetlobo. Daj pazi, da te ne bomo iskali. Pol bo . aja, veš kaj se sliši... ne pade kamen, ampak ko na ploščo stopiš mladench, FACO, MiNa in 7 others 8 2
Popularna objava Snečer Objavljeno Julij 15, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 tu pa druga zadeva maxxa, KyoKon, BIF in 14 others 17
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 pred 7 minutami, Snečer pravi: tu pa druga zadeva Vsekakor zelo zanimivo. Odlično ohranjeno, glede na dolgo odsotnost vojske. Svaka ti čast, da si nam približal ta košček zgodovine, ki ga nekateri poznamo, a ga še nismo videli. basbas 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 Pa ti so pravi Indijana Johanson postal maus, Scarabeo 500 in MiNa 3
maus Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 Indiana the Snećer ... a zida niso zrušl.. znaći nije bilo rata igc1 in DAMI34 2
Kugelschreiber Objavljeno Julij 15, 2019 Opozori Objavljeno Julij 15, 2019 Pismo, jez pa na Visu apartmaje placeval....mar bi zaskvotal kej takega.....
MiNa Objavljeno Julij 16, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 Drugi izhod... Joker, DAMI34 in basbas 1 2
xyxy Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 Iz LJ čez Rakitno (prvič!) do Cerknega, obrat na Bloški Polici, do Postojne in nazaj čez ride, kjer ni blo žive duše. Dobrih 130km, sonček, medveda pa nisem srečal nobenega:) basbas 1
a79 Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 pred 28 minutami, xyxy pravi: Iz LJ čez Rakitno (prvič!) do Cerknega, obrat na Bloški Polici, do Postojne in nazaj čez ride, kjer ni blo žive duše. Dobrih 130km, sonček, medveda pa nisem srečal nobenega:) Zemljepis poba, zemljepis... Xebec, tomaz69 in Joker 3
xyxy Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 28 minutes ago, a79 said: Zemljepis poba, zemljepis... Hjoj, še opazo nisem, prav maš, Cerknice!
Xebec Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 pred 50 minutami, xyxy pravi: Hjoj, še opazo nisem, prav maš, Cerknice! pomoje misleš Crikvenice bojc84, KARMEN1, notranc in 1 other 4
basbas Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 pred 7 urami, MiNa pravi: Drugi izhod... Če koga zanima je med Uncem in Planino tudi en podzemni objekt "Unška koliševka" ,impozantno res. Ma pa tud ene 10 vertikalnih izhodov☝️ Joker in MiNa 2
Snečer Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 pred 20 minutami, basbas pravi: Če koga zanima je med Uncem in Planino tudi en podzemni objekt "Unška koliševka" ,impozantno res. Ma pa tud ene 10 vertikalnih izhodov☝️ malo več podatkov nam postrezi, ker vseeno se rad pripravim za takšne "podvige" da celega brega ne preplezam, pa če so modrasi itd. MiNa, Joker in basbas 3
bajkr88 Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 pred 6 minutami, Snečer pravi: malo več podatkov nam postrezi, ker vseeno se rad pripravim za takšne "podvige" da celega brega ne preplezam, pa če so modrasi itd. https://www.hribi.net/izlet/grad_hosperk_unska_kolisevka_/26/1954/3662 Snečer 1
basbas Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 pred 47 minutami, Snečer pravi: malo več podatkov nam postrezi, ker vseeno se rad pripravim za takšne "podvige" da celega brega ne preplezam, pa če so modrasi itd. To kar je Rogerg objavil je precej" peš" varianta do rovov. Najboljša je izvoz Unec potem desno mimo gostilne Portus čez naselje in po makadamu 2ga cesta desno cca200m na levi strani.Parkiraš 10 m pred udornico v kateri je vhod. MiNa 1
Popularna objava Snečer Objavljeno Julij 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 Danes je bil dokaj dolgočasen dan, ker se mi zjutraj ni dalo dvignit, sem se pametno odpravil šele ob 12 uri, ko je "najlepše" za vožnjo in hojo. Liter vode je zadostoval. Lahko bi se tudi peljal okoli po makadamu, vendar se bojim za ležaj v krmilu, motor ima že preko 50k km in lahko začne pokat. Imel bi T700 (200kg je presneto preveč), a vseeno vozim premalo po makadamu, kjer bi še raje imel KLX250, po drugi strani pa mi nabijanje po luknjah ni preveč všeč. V glavnem, po priejtni vožnji in hoji spet prerovan rt od vrha do dol, spodaj so bile nekoč hiške za kamuflažo, se še vidi konstrukcija. @Tedybear ti si nek strokovnjak, daj mi povej, kakšen smisel imajo obalni topovi kalibra 80-90, pa to se granata ja odbije od resne vojaške ladje, ki nasproti pozdravi s kanoni 400+, (hitro pogledal prastari muzej Missouri ima 410mm, 9 komadov), ok res mora taka ladja prvo prit not v tako zaprto morje, kjer jo prej letala pospravijo in še kaj, a vseeno takšni topiči so malo smešni (za moje pojme). Poleg tega pa bi to danes pospravili z vodenimi raketami, da bi se kadilo, na meter natančno. To je za ribiče odganjat, za Piranski zaliv Edino kar je še blo morda uporabno, raketni sistem, protiladijske rakete s konico pol tone (2 sistema so imeli na otoku, hitro ven iz jame, pali in nazaj v jamo), sicer zastarelo, a vsaka ladja tega ne pospravi, sploh če leti nizko nad gladino... v glavnem, cajt je JNA hudo povozil od 70. let dalje. Še malo dolgočasnih fotk. MiNa, igc1, skalar36 in 12 others 15
basbas Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 pred 11 minutami, basbas pravi: To kar je Rogerg objavil je precej" peš" varianta do rovov. Najboljša je izvoz Unec potem desno mimo gostilne Portus čez naselje in po makadamu 2ga cesta desno cca200m na levi strani.Parkiraš 10 m pred udornico v kateri je vhod. https://www.facebook.com/darko.martincic/media_set?set=a.798311746879046&type=3 Snečer in MiNa 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se