Popularna objava Joker Objavljeno Julij 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 SLO TET finale live: Zadnji spust proti Fari. CRO pa kdaj drugič... MitcH', mladench, vuk76 in 18 others 18 3
Popularna objava Ella Objavljeno Julij 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 Vikend potepanje z Ninjami Do Medulina na piknik, prvič sem šla skozi maloobmejni prehod Rakitnik ( @maus pokazal pot). Luštna pot, čakali smo pa vseeno za prestop meje...? Vračala sem se po drugi strani - via plominka V Opatiji se poparčkam z modro Ninjo ( @skofk) in pičiva na Grobnik. Od tu pa čez Petrino, Delnice, ob Kolpi do Kočevja na kosilo. Pot nadaljujeva proti Ribnici, Turjaku na Ig, škljocneva še prenagneteno Podpeško jezero in greva dalje. Vrhnika, Kalce, čez Col, Ajdovčino in v Tolmin. igc1, mladench, mt97 in 25 others 26 2
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 Izhodišče za potepanje naslednjih 7 dni. Kugelschreiber, DAMI34, RobiRoberto in 14 others 17
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 Plomin Razpaljotka Tedybear, apirko, VS800 in 17 others 20
Popularna objava ftp Objavljeno Julij 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2019 Malo na hladno... Akito, Scarabeo 500, Kugelschreiber in 28 others 31
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2019 (popravljeno) Malo na vroče.. Popravljeno Julij 23, 2019. Popravil Tedybear motom, VS800, ALEŠ M in 23 others 26
Xebec Objavljeno Julij 23, 2019 Opozori Objavljeno Julij 23, 2019 evo en vtis od dons... zapaliu sm si jaja k ma sedež ene 300 stopinj po parih urah parkiranja na soncu DAMI34, xyxy, KARMEN1 in 6 others 1 8
KARMEN1 Objavljeno Julij 23, 2019 Opozori Objavljeno Julij 23, 2019 Ella, Akito, Xebec in 2 others 1 3 1
Popularna objava ftp Objavljeno Julij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2019 (popravljeno) ... še vedno na hladnem... hmm, no, ne toliko hladnem ? posledice hudega vetroloma Popravljeno Julij 23, 2019. Popravil ftp Mavti, mladench, RobiRoberto in 19 others 22
Popularna objava ligenjček Objavljeno Julij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2019 Weinebene, nov asfalt majo ?? skalar36, ALEŠ M, markII in 18 others 20 1
Popularna objava notranc Objavljeno Julij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2019 Sva se šla z ženo mal pelat, pa sred ničega kr naenkrat tale smerokaz. Ona prav, da sva se zgubla, ampak kaj ženska ve, dec ma itak vse pod kontrolo markII, DAMI34, Kugelschreiber in 12 others 15
Popularna objava skalar36 Objavljeno Julij 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 23, 2019 pred 4 urami, Xebec pravi: evo en vtis od dons... zapaliu sm si jaja k ma sedež ene 300 stopinj po parih urah parkiranja na soncu @Xebec si bil v kobaridu? Pri rondoju gledu telefon? Drugače pa mal na motorju, mal u leže, pa tud u stoje. markII, skofk, Tim Š. in 18 others 21
Xebec Objavljeno Julij 24, 2019 Opozori Objavljeno Julij 24, 2019 pred 10 urami, skalar36 pravi: @Xebec si bil v kobaridu? Pri rondoju gledu telefon? ne maus 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Julij 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2019 Jez sm najdu en piškav hrib. Cel luknast. Iskreno, na fotkah na netu je zgledalo fino. U živo, kr neki. Par ovinkov, pa sm bil čez. Zeblo me ni. Cela fura nad 30C, razn en tunel, 22. Sm tel obrnit pa se dvakat skozi.....naslednic v taki situaciji bom to naredu 100% Mal cez 500 se jih je nabralo. ligenjček, Quest, Tedybear in 16 others 15 4
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2019 V petek popoldne po šihtu "hiter" skok KOČEVJE - BANJA LUKA - JAJCE 2. dan sobota, ohh Bosna, vse te tvoje lepote, še vedno preseneča z vsemi skritimi naravnimi lepotami, ki jih odkrivam z vsakim obiskom...vse kar pa me skrbi je to, kako dolgo bo ta lepota zdržala...po tleh smeti, v vodi smeti, na vsakem postajališči kupi smeti...only in Bosnia. JAJCE - SARAJEVO - FOČA - ŽABLJAK - NIKŠIČ Prvič v Črni gori, pozitivno presenečen, veliko bolj čisto, ceste super. P14 mi bo ostala v spominu kot ena lepših gorskih cest. Kdor še ni bil, ne odlašaj, samo gas. Sm vesel, da je bilo zelo malo turistov in sem tako lahko užival ob povsem praznih cestah. Presenetile so me Črnogorske cene, sem misli, da je kaj ceneje kot Slovenija, ampak sem videl, da smo tam tam. 3. dan NIKŠIČ - BILEĆA - STOLAC - ČAPLJINA - LIVNO Čez dan pasje vroče, ponekod tudi do 37,5 °C. Še sam sebe sem presenetil, kako dobro sem prenašal vročino. 4. dan LIVNO - KNIN - PLITVICE - VINICA - KOČEVJE Izvir Cetine? Še vedno čudovit! Bo ostal v spominu po rezoči mrzli vodi Mejni prehodi so bili zelo zanimivi, sploh ob čakanju pri 35 °C, ampak hey this is life. Včasih sam pri sebi jamraš kako je vroče in si želiš klime, po drugi strani pa si vesel, da lahko z motorjem samo odideš mimo več kilometrske gužve. In po vsej tej koloni, ko že misliš, kaj spet Bosanci tako štrajkajo, pogruntaš, da na meji "drekajo" Hrvati. Skupno 1600 km Trip je bil čist po mojem okusu, 80 % cest, ki sem jih prevozil prvič, in dobra hrana na skoraj vsakem vogalu. Scarabeo 500, lukec, Joker in 24 others 26 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2019 Danes sem špilal domačina, lokalca. Kratke hlače, majica, napol zapeta čelada...pa od parkinga do parkinga.....pa še mal peš... Aja....pa nosilec za navigacijo sem namontiral tako " mojstrsko", da sem pri manevriranju na mestu ob skrajnem zasuku krmila pustil pečat na tanku...?. RobiRoberto, Ella, ligenjček in 23 others 26
Popularna objava skofk Objavljeno Julij 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2019 Štartam zgodaj že ob petih, da pridem domov še pred vročino...ja pa ja de...pridem domov ko je že začela popuščat Mangart, Belopeška jezera, Mojstrana, Pokljuka, Sorica, Cerkno, Sveti trije kralji Ella, Quest, Tedybear in 21 others 23 1
Popularna objava ftp Objavljeno Julij 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 24, 2019 Vroči Dolomiti z obiskom Avstrije markII, Ella, ligenjček in 21 others 24
Tedybear Objavljeno Julij 24, 2019 Opozori Objavljeno Julij 24, 2019 pred 1 uro, skofk pravi: Mangart, Belopeška jezera, Mojstrana, Pokljuka, Sorica, Cerkno, Sveti trije kralji Kje si najdu Mojstrano...hehe. Je bilo dosti kolesarjev skozi dolino Radovne? Kugelschreiber 1
skofk Objavljeno Julij 24, 2019 Opozori Objavljeno Julij 24, 2019 pred 3 minutami, Tedybear pravi: Kje si najdu Mojstrano...hehe. Je bilo dosti kolesarjev skozi dolino Radovne? Pa všeč so mi tisti konci ? sicer brez kolesarjev bi bili še lepši ? preveč jih je blo ja ? Tedybear 1
Popularna objava KyoKon Objavljeno Julij 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2019 Ena hladna popoldanska včerajšnja z ful ovivnki. Babno polje-Mrzle vodice-Delnice bajkr88, skofk, Quest in 17 others 20
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2019 Iz Kalabake (Meteora) po AC do Grevene, pol pa na A29 do Kastorie. Cesta pazna, asfalt nadpovprečen...skratka uživaško. V Kastoriji na gorsko cesto (kot na Pokljuko) čez smučišče TOTTIS (1600m/nm). Še ena prazna, ovinkasta, uzivaška.....cesta. Čez mejo do Bitole, pa na Prespansko jezero. Cez sedlo Galičica na Sv. Naum na Ohridu. Sedaj pa tri dana izlezavanja do bolova. igc1, Ella, ligenjček in 19 others 20 2
maxxa Objavljeno Julij 25, 2019 Opozori Objavljeno Julij 25, 2019 pred 12 minutami, Tedybear pravi: Galičica Dobr, da sedaj vidim, kaj se vidi iz Galicice. Jaz sem lani videla samo oblake Kugelschreiber 1
Tedybear Objavljeno Julij 25, 2019 Opozori Objavljeno Julij 25, 2019 Ja, vidljivost je bila kar dobra. Niti vrocine ni bilo neke hude.....na prelazu pod 20 stopinj, na Ohridu 25. Je pa dva dni nazaj kurlo na Meteori.
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 25, 2019 Večerno plominkanje ? KyoKon, skalar36, Akito in 10 others 13
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se