DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 pred 6 minutami, krucymucy pravi: Jaz grem vcasih pred maslenickim levo in cez obrovac, ali pa cez most in potem cez par km levo pa cez celino. Benkovac, Stankovci ... Ravno in brezveze, ampak vsaj AC ni. Tudi od Sibenika presekam direkt na Trogir. če greš naprej (proti Bosni) predlagam raje čez Gračac-Knin-Sinj, pališ 130km/h konstantno, je prazno, mal popaziš v kakem selu. luxsa, Ella in Quest 2 1
krucymucy Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 43 minutes ago, Kugelschreiber said: Iiija. Sej stekam. Ampak ce je ze bezveze, pa nej bo se z mal manj stresa, de (vecinoma) vsi vozmo v isto smer, biciklov ni, ni krizisc..... Ni ravno prometno, biciklistov tudi ni ... 43 minutes ago, DAMI34 said: če greš naprej (proti Bosni) predlagam raje čez Gračac-Knin-Sinj, pališ 130km/h konstantno, je prazno, mal popaziš v kakem selu. Ne grem, pridem pa vcasih tam oz. grem. V bistvu imam po kilometrih se blizje ce jo tam cez usekam. Pa na plitvice in v vinico cez mejo.
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 pred 56 minutami, krucymucy pravi: Ni ravno prometno, biciklistov tudi ni ... Ne grem, pridem pa vcasih tam oz. grem. V bistvu imam po kilometrih se blizje ce jo tam cez usekam. Pa na plitvice in v vinico cez mejo. mal si zamešal. Zadarski polotok, pa tja do Splita in Makarske je relativen booring. Zato presečeš. Če greš zadaj pa kanjon Zrmanje, slapovi Zrmanje, izvir Une, Cetine, Peručko jezero itd...alternativa je gas po AC. MiNa 1
krucymucy Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 15 minutes ago, DAMI34 said: mal si zamešal. Zadarski polotok, pa tja do Splita in Makarske je relativen booring. Zato presečeš. Če greš zadaj pa izvir Une, Cetine, Peručko jezero itd...alternativa je gas po AC. Nisem zamesal, ti si narobe razumel. Od doma grem cez vinico, plitvice, knin, sinj, omis. Pa je ravno tako brezveze. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Pravkar, krucymucy pravi: Nisem zamesal, ti si narobe razumel. Od doma grem cez vinico, plitvice, knin, sinj, omis. Pa je ravno tako brezveze. str si ratau MiNa in krucymucy 1 1
Popularna objava sesir Objavljeno Avgust 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Ker kri ni voda...vse poti peljejo na Raceland a ker nic ne dogaja me pot vodila naprej na kafe ob Savo... Grut, MiNa, Zok in 9 others 12
Popularna objava ChuckNorris Objavljeno Avgust 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Ena popoldanska... Sevnica - Hrastnik - Litija - Domžale - Moravče - Izlake - Trojane - Prebold - čez Marijo Reko v Trbovlje - nazaj proti Sevnici - še v Krško po bencin pa domov. mladench, DAMI34, bajkr88 in 7 others 10
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Sem sel nad Omis kolenckat. Vmes pa se offroadat mal ... Sintisajzer je pod streho. Akito, Ella, mladench in 8 others 10 1
Popularna objava Grut Objavljeno Avgust 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Kamnik - Trojane - Podčetrtek - Tuheljske toplice - nazaj čez Kozje do Šentjurja pri celju - jest k Šoferski mamici - pa čez Tuhinj dam v Kamnik. mladench, Akito, DAMI34 in 9 others 12
Popularna objava mladench Objavljeno Avgust 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Smo šli v 8ico na pico... ... pa na konc ni blo pice, sam basa in špricerrr Dvodnevna furca kr lepo uspela. Štajerska, Dolenska, Bela Krajna, Gorenjska ? V kranjski gori pa nevem, če je tolk smučarjev pozim, kot je zdj kolesarjev Offroad trening na Mangartu za finiš ns pa še oplaknl mal Pa uredu zabluzil vikend notranc, Joker, igc1 in 18 others 21
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Avgust 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 (popravljeno) js tud js tud, dons u dvoje po ovinkastih ovinkih do cerkve z razgledom, lp je blo Popravljeno Avgust 4, 2019. Popravil Rogerg Quest, Ozzie, DAMI34 in 14 others 17
Popularna objava ligenjček Objavljeno Avgust 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Ena nedeljska furica - plan je bil mimo celovca, pa so nas oblaki pognali na jug, skozi železno kapelo pa na pavličevo sedlo, skoz logarsko dolino, mozirje in nazaj domov ? sem ga sparkiral kar na teraso, da je bil pod streho (truelove ) amateur, Ella, Joker in 13 others 16
Popularna objava Ella Objavljeno Avgust 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Včeraj sem šla na morje sončni zahod poslikat. Danes pa nazaj čez kras in "kraški stelvio", v Podnanosu obrnit pa nazaj gor in proti Štanijelu. Luštne cestice pa fajn razgledi KyoKon, ligenjček, Quest in 23 others 26
Popularna objava Vito23 Objavljeno Avgust 4, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 En vtis od zadnjič ?? a79, KyoKon, notranc in 14 others 17
ftp Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 En bolj boleč današnji vtis ? MiNa, BIF, ligenjček in 25 others 1 1 20 6
KARMEN1 Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Ti si padel nad Črnim Kalom? Si ok? Kaj pa je šlo narobe?
ftp Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Recimo "cel", žena pa precej slabše narobe je šel zadnji amortizer sesir, C eagle, Grut in 6 others 1 2 6
Zok Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 3 hours ago, Grut said: čez Kozje do Šentjurja pri celju 3 minutes ago, ftp said: Recimo "cel", žena pa precej slabše Uff, da bo le vse OK! Grut 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 54 minutes ago, ftp said: En bolj boleč današnji vtis ? Ojoj. Upam da za paravanom ni tvoja sopotnica.
ftp Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 26 minutes ago, Kugelschreiber said: Ojoj. Upam da za paravanom ni tvoja sopotnica. žal je MiNa, Grut, Akito in 4 others 7
Darko3g Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Dva vtisa iz včerajšnje in današnje vožnje do Stinice, kjer sem se skopal, popravil vrata v apartmaju in danes šel nazaj. Šel sem čez Poljčane, Šentjur, Sevnico (od Podskalice lep nov asfalt), Mokronog, Dvor, Kočevje, Delnice, Fužine in Crikvenico. Kar nekaj časa se nisem vozil po teh krajih in je cesta kar lepa s precej novega asfalta - tudi Dvor Kočevje, le tista ovinka pri Starem Logu me spominjata na predvideno obvoznico, ki je ne bo. Tam je tudi odcep za kraja Seč in Polom. Si predstavljam, da se poročiš v cerkvi v Seču in je zakon pravi Polom. Cesto od Delnic naprej pridno delajo in bo kmalu nov asfalt in razširjena cesta. Pri Fužinah je jezero polno (gladina cca 20 cm pod podstavki avtocestnih stebrov). Potem se zavil proti Crikvenici in se spuščal po ovinkih čez Zlobin in Križišče. Od Rijeke je bila precejšnja gneča do Novega Vinodolskega, potem pa se je sprostilo. Se opravičujem Snecerju, ampak sem spet užival v jadranskih ovinkih - od prvega pri Mitan marini naprej. V opravičilo lahko povem le, da sem užival tudi v drugih ovinkih. Vroče je bilo le ob morju, takoj ko sem bil malo višje je zahladilo in sem imel celo ovratnik pod bundo. Doma sem opazil, da imam masten motor (zgleda, da pušča sprednja desna vilica). MiNa, Grut, amateur in 2 others 5
raza Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 Namenjena v Cortino d Ampezzo, pa sva po postanku na planini nad Lago di Sauris obrnila domov čez Plockenpass zaradi opaženega "tujka", ki pa do doma na srečo ni povzročil puščanja. Še dobro, da so senzorji, pa vseeno je šlo bolj po jajcih. Joker, Ella, amateur in 5 others 8
Borutt Objavljeno Avgust 4, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 pred eno uro, Darko3g pravi: Dva vtisa iz včerajšnje in današnje vožnje do Stinice, kjer sem se skopal, popravil vrata v apartmaju in danes šel nazaj. Šel sem čez Poljčane, Šentjur, Sevnico (od Podskalice lep nov asfalt), Mokronog, Dvor, Kočevje, Delnice, Fužine in Crikvenico. Kar nekaj časa se nisem vozil po teh krajih in je cesta kar lepa s precej novega asfalta - tudi Dvor Kočevje, le tista ovinka pri Starem Logu me spominjata na predvideno obvoznico, ki je ne bo. Tam je tudi odcep za kraja Seč in Polom. Si predstavljam, da se poročiš v cerkvi v Seču in je zakon pravi Polom. Cesto od Delnic naprej pridno delajo in bo kmalu nov asfalt in razširjena cesta. Pri Fužinah je jezero polno (gladina cca 20 cm pod podstavki avtocestnih stebrov). Potem se zavil proti Crikvenici in se spuščal po ovinkih čez Zlobin in Križišče. Od Rijeke je bila precejšnja gneča do Novega Vinodolskega, potem pa se je sprostilo. Se opravičujem Snecerju, ampak sem spet užival v jadranskih ovinkih - od prvega pri Mitan marini naprej. V opravičilo lahko povem le, da sem užival tudi v drugih ovinkih. Vroče je bilo le ob morju, takoj ko sem bil malo višje je zahladilo in sem imel celo ovratnik pod bundo. Doma sem opazil, da imam masten motor (zgleda, da pušča sprednja desna vilica). Je bilo na poti fuuuuul vroče?
Popularna objava Rubuz Objavljeno Avgust 5, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 Danes cirka 300 milj. Iz Orlanda v Tallahasee. Do Los Angelesa se okoli 3000. Grut, Vito23, Akito in 21 others 21 3
KARMEN1 Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 8 urami, ftp pravi: žal je Ne skrbi, vse bo ok! Lepo jo pozdravi in čimprej okrevajta!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se