Lipstick Objavljeno Oktober 9, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2019 22 hours ago, DAMI34 said: Z dvema objestnežema sem se družil Pa kva je tolele, a ne znate bl pr kraj vozt .....
DAMI34 Objavljeno Oktober 9, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2019 pred 4 minutami, Lipstick pravi: Pa kva je tolele, a ne znate bl pr kraj vozt ..... če jaz stojim sredi voznega pasu, bolj težko (vsaj zame no...) lp s kraškega Stelvia
Lipstick Objavljeno Oktober 9, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2019 2 minutes ago, DAMI34 said: če jaz stojim sredi voznega pasu, bolj težko (vsaj zame no...) lp s kraškega Stelvia Ma je prostora zadost, jezt bi tam kamot odpelu po desni mim parkeranga Tomič Krstič Matorja .....? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 9, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2019 pred 1 uro, Lipstick pravi: Ma je prostora zadost, jezt bi tam kamot odpelu po desni mim parkeranga Tomič Krstič Matorja .....? ti bi me ogrožal, pa še požarna varnost krasa bi bila ogrožena
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 11, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2019 Sva vtiskala proti morju.... malo naprej od Delnic... kratek postanek, Morjeeeeee... petinštirideseti... desni ovivenk... levi ovivenk... glasna mrcina... no pa sva tu. pristanek v vodi. še malo pa bo teeeemaaaa.... Snečer, SuNa, C eagle in 25 others 27 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 12, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2019 Sončni vtisi... CINDAPP, Andrejcer, Ella in 20 others 23
Popularna objava Quest Objavljeno Oktober 12, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2019 (popravljeno) Sem šel ovinkat. Kočevje, Delnice, Fužine, Novi Vinodolski, Ogulin, Plitvice, Željava, Karlovac pa domov. 491 km in polno levih in drugih levih ovinkov. Zjutraj megla, da mi je voda iz vetrobrana pršela v čelado. Začetek 7°c vmes pa 22°c. Malo prometa. NaJadranki polno motoristov, proti Plitvicam pa večji del sam. Kot vedno. Novi Vinodolski - Bater - Breze - Jasenak - Ogulin. Ovinkov kolikor hočeš. Cesta prazna. Asfalt en del nov odličen. Pred prvim vhodom. Kakih 100 m v notranjosti. Drugi vhod. Pripravljen na vzlet. Za kakšen dan bo ovinkov zadost. Popravljeno Oktober 12, 2019. Popravil Quest Joker, Mavti, RobiRoberto in 18 others 21
Popularna objava Vito23 Objavljeno Oktober 12, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2019 Startal ob 11 od doma... Cilj proti morju do kam... nevem. Vmes med vožnjo srečal dva stara znanca in smo skupaj potem odrinl do Portoroža na kavo. In potem po ustavljeni poti domov. Jutri pa malo okoli goriskih brd. To je pa to. CINDAPP, RobiRoberto, Ella in 14 others 17
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 12, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2019 (popravljeno) Prvotni plan je bil nekaj popolnoma drugega.....ampak OK, 390km...prijetnih Popravljeno Oktober 12, 2019. Popravil Roger G. Jagger MiNa, Scarabeo 500, RobiRoberto in 10 others 13
Popularna objava thumper Objavljeno Oktober 13, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2019 Tole sem vtisnil..kozina opatija plomin potem pa čez učko in po stari cesti nazaj čez pasjak.. 414 km..od 10.40 do 17h.. MiNa, ligenjček, amateur in 10 others 13
Popularna objava domina Objavljeno Oktober 13, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2019 moj današnji krog: iv. gorica - dvor - kočevje - škofljica - iv. gorica vtis: kratko, a sladko:) Akito, Quest, DAMI34 in 22 others 24 1
Popularna objava marincspeedshop Objavljeno Oktober 13, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2019 "Lokalna scena" danes iz Plominke. 1/3 se jih vozi z motorji za na pisto, 1/3 jih je brez tablic ali zakrite, 1/3 pa (kao) vzornih motoristov ??? Vozni park pa od starih Aprili Mille do najnovejse RSV4X in vsi japoncki umes. Grut, mladench, thumper in 8 others 11
Popularna objava Vito23 Objavljeno Oktober 13, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2019 Danes pa malo do Goriških brd. Lepo še lepše bi bilo, če nebi bilo oblačno. Quest, skofk, Joker in 14 others 17
Endlich Objavljeno Oktober 13, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2019 pred 1 uro, domina pravi: moj današnji krog: iv. gorica - dvor - kočevje - škofljica - iv. gorica vtis: kratko, a sladko:) Kratke ture so tud super. Se pa lahko hitro potegnejo, ko si že enkrat na motorju... Sem planiral včeraj samo do Kobarida, potem pa se podaljšal do Bovca in Vršiča in nazaj po isti poti. Super, nobene gužve več na cesti. domina 1
Popularna objava Akito Objavljeno Oktober 13, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2019 Lušnih 379.9 ovinkastih km se je nabralo...Podkum, Geos, Moravče, Tuhinj, Dravograd, Soboth, Radllpas, Mb... Frenk 67, VS800, MiNa in 13 others 16
Joker Objavljeno Oktober 14, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2019 pred 15 urami, Akito pravi: Lušnih 379.9 ovinkastih km se je nabralo...Podkum, Geos, Moravče, Tuhinj, Dravograd, Soboth, Radllpas, Mb... Nekam zelo te v naše konce vleče... Ste bolj redki taki! Akito, ligenjček in Kričač 3
Akito Objavljeno Oktober 14, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2019 pred 44 minutami, Joker pravi: Nekam zelo te v naše konce vleče... Ste bolj redki taki! ...lepi kraji so to...lepi razgledi in predvsem nobene gužve na fajnih cesticah ?... MiNa, Quest, ligenjček in 2 others 5
maus Objavljeno Oktober 14, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2019 pred 51 minutami, Akito pravi: ...lepi kraji so to...lepi razgledi in predvsem nobene gužve na fajnih cesticah ?... če mene z ninđo ne srečaš, pa res nimaš kaj lepega videt ligenjček, Akito in VS800 2 1
Grut Objavljeno Oktober 14, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2019 pred 20 urami, marincspeedshop pravi: "Lokalna scena" danes iz Plominke. 1/3 se jih vozi z motorji za na pisto, 1/3 jih je brez tablic ali zakrite, 1/3 pa (kao) vzornih motoristov ??? Vozni park pa od starih Aprili Mille do najnovejse RSV4X in vsi japoncki umes. tud mi smo bli učer tuki okoli 14 ure ... pa še ena zanimivost je bla upazna pri hrvaških motoristih... skor večina jih je bila v kombinezonih in v SUPERGAH,vidu celo motor brez oklepa ...
thumper Objavljeno Oktober 14, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2019 pred 13 minutami, Grut pravi: tud mi smo bli učer tuki okoli 14 ure ... pa še ena zanimivost je bla upazna pri hrvaških motoristih... skor večina jih je bila v kombinezonih in v SUPERGAH,vidu celo motor brez oklepa ... a to ste se ustavili? ker jaz nisem nč takega videl.. je pa res , da imam na cesti dovolj dela sam s sabo.. Grut 1
Grut Objavljeno Oktober 14, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2019 pred 7 minutami, thumper pravi: a to ste se ustavili? ker jaz nisem nč takega videl.. je pa res , da imam na cesti dovolj dela sam s sabo.. jp...ustavl smo se tam,jedl,spil kufe,pa dam ...
Popularna objava gasperX Objavljeno Oktober 14, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 14, 2019 No po dolgem casu spet mal kilometrcke nabiru... Villach-Arnoldstein-Predil-Most na Soci-Kranj-Jesenice-Villach lepih nekaj 275km Na motorcku pa trenutno lepih 19005km Frenk 67, Akito, skofk in 8 others 11
Akito Objavljeno Oktober 14, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2019 pred 3 urami, maus pravi: če mene z ninđo ne srečaš, pa res nimaš kaj lepega videt ..."nea povociraj"...to je tema o vtisih ?... Drugače pa... tvoja ninja je res lepa ?...in v primerjavi z mojo kobilico je kot polnokrvni, paradni arabski konj...samo vseeno imam raje svojega mustanga, če povzamem simboliko iz Hidalgota ?...se ve zaradi česa?... ligenjček in maus 2
Popularna objava solorider Objavljeno Oktober 14, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 14, 2019 Vtisi so bili in bodo! RobiRoberto, MiNa, DAMI34 in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se