Kričač Objavljeno Oktober 22, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2019 (popravljeno) Kaj imaš to neki kavni mlinček? Popravljeno Oktober 22, 2019. Popravil Kričač
Kričač Objavljeno Oktober 22, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2019 (popravljeno) Evo, današnji ftis …. kateri kraj je na sliki (slika 1) ? Pri drugih slikah, pa pričakujem komentar enega Štajerca, da si napolni svoj ego, ko mu všečkate njegovo izjavo. Jeahhhh Danes še ne grema domov, ker po vsem tem res ne grem na cesto! Uganite, kateri kraj je na sliki … "gozdarsko" kosilo …. Matevž, Beli žganci, ajdov štrukelj, hren, prekajena vratovina, želodček, kranjska klobasa in kislo zelje, za konec pa štrudelček … Po vsem tem, pa nazaj v apartma … še dobro, da lokalni prijatelji skočijo na pomoč ... Popravljeno Oktober 22, 2019. Popravil Kričač MiNa, Akito, ligenjček in 4 others 6 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 22, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2019 pred 58 minutami, Kričač pravi: Kaj imaš to neki kavni mlinček? 2 motorista in 3 šleparje sem skenslal. Ni to mlinček to je japanac pa vsi so mi odzdravili , je pa res da sm mahu, pa krilil z rokami, da bi skoraj dol padu. (tut GSovci) pred 40 minutami, Kričač pravi: Evo, današnji ftis …. kateri kraj je na sliki (slika 1) ? Pri drugih slikah, pa pričakujem komentar enega Štajerca, da si napolni svoj ego, ko mu všečkate njegovo izjavo. Jeahhhh Danes še ne grema domov, ker po vsem tem res ne grem na cesto! Uganite, kateri kraj je na sliki … "gozdarsko" kosilo …. Matevž, Beli žganci, ajdov štrukelj, hren, prekajena vratovina, želodček, kranjska klobasa in kislo zelje, za konec pa štrudelček … Po vsem tem, pa nazaj v apartma … še dobro, da lokalni prijatelji skočijo na pomoč ... brez slike motorja ne vela
Kričač Objavljeno Oktober 22, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2019 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: 2 motorista in 3 šleparje sem skenslal. Ni to mlinček to je japanac brez slike motorja ne vela Torej, 5:0 za tebe (2 motorista in šleparji). Kaki motor neki, sem več ali manj nagi, ven hodima samo jest, da se napolnim z energijo. Motora nisn vido že od včeraj. Tud ko tema pade ne opazim … joj, me že kliče … si pišemo kasneje … Akito in DAMI34 2
Popularna objava gasperX Objavljeno Oktober 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 22, 2019 Spet sm se mal zapelu, mal u hribe.... Pa sm ga umes med igrace parkeru, potem sm ga hot z konjem slikat, pa se je sam dru konj in mi jezik kazu... pol sm ene druge konje najdu no, te me tut smirglal niso tko da sm jo lepo mahnu na Malto in potem Nockalm, Feldkirchen, Pörtschach in nazaj v Villach... fajn je blo.... motor ma jutr rojstni dan in v tem casu sva jih skupaj naklepala 19486km in v vseh teh kilometrih sva se imela najbolfinofajn! markII, Schultz, KyoKon in 28 others 31
Popularna objava apirko Objavljeno Oktober 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2019 (popravljeno) Ponedeljkovo praznjenje tanka z zeno. Do Cerja cez Col, potem do stolpa Gonjac in cez Idrijo domov. Samo malo je rosilo tam pri Idriji, sicer pa krasno in jesensko. Popravljeno Oktober 23, 2019. Popravil apirko ligenjček, skofk, Scarabeo 500 in 16 others 19
Popularna objava Akito Objavljeno Oktober 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2019 ...včerajšnji hiter krogec Vitanje-Dravograd-Golica-Radeljski prehod in domov... skofk, ligenjček, DAMI34 in 10 others 13
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2019 Tako lepemu vremenu in prijaznim temperaturam se ne da upreti, pa čeprav je bil motor že skoraj pod cerado. Zjutraj počakava, da se malo segreje, za ta čas pa na hitro sestaviva plan potepa. Današnji se je v finalu sicer izjalovil, pa je bilo vseeno čudovito. Načrtovana je bila Panoramica delle vette, da jo odpeljeva v jesenski kolisi. Zaradi spravila lesa je bila cesta zaprta. Računica, da bi jo vsaj del prevozila z druge srani, pa se časovno nebi izšla. Bo pač počakala do prihodnje jeseni. Plan Postanek za pi-pi pred Kötschach-Mauthen Na Plöckenpass Italijanska stran - Strada Statale Carnica Odcep za panoramico delle vetta pred vasico Ravascletto je malo skrit, bolje je označen z nasprotne strani Ozka asfaltirana cesta panoramike….., ki se za naju po 2. km takole konča. Ne kaže drugega kot obrniti. Obnova ceste pred Tolmezzom In dokaj prazna cesta proti Trbižu Malborghetto - sončna ura kaže še dobro uro svetlobe Ravno toliko, da se potegneva še v Planico preverit, če "orli" kaj trenirajo. Po videnem, na polno! Na štirih napravah istočasno. mladench, Schultz, ligenjček in 19 others 22
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 25, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 Včeraj šraufanje danes pa test... Na Boč, da temeljito preizkusim zavore ? 85 prelepih jesenskih kilometrov... Schultz, DAMI34, nemo in 12 others 15
car_freak Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 @MiNa a si bil v sredo mogoče na črpalki na Jadranki blizu odcepa za Krk?
MiNa Objavljeno Oktober 25, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 pred 13 minutami, car_freak pravi: @MiNa a si bil v sredo mogoče na črpalki na Jadranki blizu odcepa za Krk? Žal ne. V torek sva se peljala mimo...
car_freak Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 Aha, potem pa nekdo drug z zelo podobnim motorjem.
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 25, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 1 hour ago, car_freak said: @MiNa a si bil v sredo mogoče na črpalki na Jadranki blizu odcepa za Krk? MiNa. Brez zamere prosim. Jest te bom dal na ignor. Dost te mam. Al to, al ratam foušlivc. Akito, ligenjček, thumper in 1 other 4
Popularna objava CINDAPP Objavljeno Oktober 25, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2019 Tudi mene je lepo vreme pritegnilo da sem odkril motor in naredil en krog :Radlpass,ruta 86,labot Žitara vas Jezersko pa nazaj...še mim jezera.Ma prej nism kaj sliko ni neke gužve.. pa nazaj po drugi strani mimo.. Akito, notranc, DAMI34 in 11 others 14
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 . ... v družbi Paških svedrov ? Tex, MiNa, a79 in 15 others 17 1
Popularna objava ChuckNorris Objavljeno Oktober 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 Sem se spomnil da nisem bil dolgo v Beli krajini. Pa sem jo mahnnil malo na drugo stran Gorjancev. Sevnica - Krško - Šentjernej - Novo Mesto - Metlika - Črnomelj - Semič - nazaj V Novo Mesto - Šmarješke toplice - Mokronog - Sevnica in pa domov. Sončnih 250km. Sem šel probat če vžge za eno furo, pa nisem našel ključev.? Akito, Schultz, skofk in 8 others 11
Popularna objava Grut Objavljeno Oktober 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 dons ... ligenjček, KyoKon, Schultz in 9 others 12
Popularna objava Quest Objavljeno Oktober 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 Kočevje, Osilnica, prek Cro. na Babno polje, Lož, Krka, domov. Medvedje ride pa še z Cro strani na koncu pa še Bloško jezero Schultz, KyoKon, ligenjček in 15 others 18
Popularna objava Tex Objavljeno Oktober 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 Kratko a sladko.. skofk, Ella, MiNa in 10 others 13
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 Danes je pa šlo takole: Kranjska gora, Vršič, Bovec, Žaga, Livek, Kambreško, Kojsko, Solkan, Most na Soči, Cerkno, Podbrdo, Soriška planina, Bled in domov. 300 km i kusur. Medtem, ko je bilo v dolinah dokaj hladno povprečje recimo ~14°C, je bilo na Vršiču nekaj čez enajsto celih 18°C. Pleha in "planincev" kot šibic v škatli. Praktično 1km pred prelazom in pod njim ni bilo parkirnega mesta! V Brdih prijetnih 22°C. Tokrat sem bil brez fotografinje (kar se zgodi zelo redko!), zato so slike izrezki posnetka kamere. motom, notranc, Schultz in 13 others 16
Popularna objava motom Objavljeno Oktober 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 (popravljeno) Od Dolge njive pa do Šije. Popravljeno Oktober 26, 2019. Popravil motom ligenjček, Loba, MiNa in 19 others 22
Endlich Objavljeno Oktober 26, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2019 (popravljeno) Lepi ovinki (Poštarski dom - Kalce)... Se opravičujem zaradi tresenja telefona. YouCut_20191013_202112796.mp4 Popravljeno Oktober 26, 2019. Popravil Endlich dodan kraj skofk, Ella, DAMI34 in 6 others 9
Popularna objava Vito23 Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 (popravljeno) Včeraj proti plominki nazaj čez Buzet. Cca 350km mogoče kakšen več. Danes pa... še nevem... Popravljeno Oktober 27, 2019. Popravil Vito23 Quest, motom, DAMI34 in 10 others 13
car_freak Objavljeno Oktober 27, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 @Vito23 a si uro pozabil premaknit ali ne moreš spat ? Ella, Vito23 in Akito 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se