Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 Lovljenje zadnjih dni.....super je bilo.... @Grut si uletel s kolegom (kolega na skuterju)? tomaz69, RobiRoberto, Ella in 12 others 14 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 27, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 pred 13 urami, motom pravi: Od Dolge njive pa do Šije. Sem prebral od Dolge njive pa do Šljive, pa šem te prec hotel vprašat, če mi lokacijo izdaš
marincspeedshop Objavljeno Oktober 27, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 Najdi vsiljivca ? #1971 m Tedybear, Ella, MiNa in 5 others 7 1
Grut Objavljeno Oktober 27, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 pred 5 urami, Roger G. Jagger pravi: Lovljenje zadnjih dni.....super je bilo.... @Grut si uletel s kolegom (kolega na skuterju)? jp...učer...torej smo se vidl...sam zdej ne vem...as un t vitek in velik...al un bl t mejhn in nabit ...
Popularna objava ligenjček Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 Eni govorijo konec sezone, severnjaki pa vtiskamo ?? Danes sta se mi pridruzila se sestrica in pa necak na zadnjem sedezu, ki je ze naredil cpp za A2 ?? Joker, amateur, MiNa in 8 others 11
Popularna objava Tex Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 (popravljeno) Lušen dan, lušen. Nas je blo kar nekaj na cesti.. Zdaj pa samo še črna kronika naj prazna ostane in smo zmagali! Sem 'penzionista' na sprehod peljal.. MB, Dravograd, Lavamund, Golica, soboth Stausee, 69, SS Weinstrasse, Sentilj, MB.. Edit: Khm, nekaj ne stima okoli max speed.. Popravljeno Oktober 27, 2019. Popravil Tex Endlich, Schultz, RobiRoberto in 16 others 19
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 27, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 1 hour ago, Grut said: jp...učer...torej smo se vidl...sam zdej ne vem...as un t vitek in velik...al un bl t mejhn in nabit ... Jaz sem “t manjsi” ? Ja, ja, smo se vidl....no, za naslednjic...? Grut 1
Popularna objava motom Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 (popravljeno) pred 7 urami, DAMI34 pravi: Sem prebral od Dolge njive pa do Šljive, pa šem te prec hotel vprašat, če mi lokacijo izdaš Si prebral kot ti je pasalo....imajo šljivo tudi gor na Šiji, ampak je odprto le za vikend. Ena redkih in tudi lepih planin, kjer se legalno pripelješ do koče. Popravljeno Oktober 27, 2019. Popravil motom skofk, MiNa, Quest in 9 others 12
Popularna objava lukec Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 Sobota dol na Mali Lošinj,nedelja nazaj.Dobrih 600km.Temp od 18-22 st.Nekateri ovinki rahlo vlažni,sploh danes zjutraj.Drugače pa prazno od Cresa do Lošinja(prehitel celih 5 avtov)Ponovimo drugo leto... notranc, skofk, MiNa in 12 others 15
maus Objavljeno Oktober 27, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 js sm meu tut vtise RobiRoberto, Ella, DAMI34 in 3 others 4 1 1
Popularna objava thumper Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 No ja .mal okoli. Ella, amateur, notranc in 16 others 19
ligenjček Objavljeno Oktober 27, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 pred 12 minutami, maus pravi: js sm meu tut vtise brez slike ne velja maus in amateur 1 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 (popravljeno) Popravljeno Oktober 27, 2019. Popravil The Lakl Quest, MiNa, Ella in 10 others 13
maus Objavljeno Oktober 27, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 pred 2 minutami, ligenjček pravi: brez slike ne velja js sm si vse zapomnu RobiRoberto, amateur in pik1 2 1
ligenjček Objavljeno Oktober 27, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 pred 8 minutami, maus pravi: js sm si vse zapomnu boš pa do jutri vse pozabu maus, thumper in RobiRoberto 3
Popularna objava domina Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 Danes sem po treh letih končno spet imela priložnost, da se usedem na motor, brez da lovim vsako minuto. Naokrog do krasa in nazaj se je nabralo čudovitih 300 km, ki so na plan prinesli marsikateri spomin... obenem pa zelo pripomogli k reboot-anju mojga minda, ki se mi je zadnje čase ujel v loop, predvsem zaradi pomanjkanja časa. Kakšni so vtisi? "Moji" borovci na žalost ne dišijo več... ruj še ni rdeč... kras je pa kljub temu še vedno preKRASen. Kaj je prinesel reboot? Zavedanje, da če imaš nekaj resnično rad, ne moreš nikoli biti do tega indiferenten... ne glede na "gužvo" v življenju. amateur, Kugelschreiber, pik1 in 27 others 30
Popularna objava motom Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 Do tle je pa treba 12min peš. Sicer pot je lepo betonirana, ampak spodaj je slikca TNP s prečrtano kroslo maus, DAMI34, Luka66 in 13 others 16
basbas Objavljeno Oktober 27, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 pred 13 minutami, motom pravi: Do tle je pa treba 12min peš. Sicer pot je lepo betonirana, ampak spodaj je slikca TNP s prečrtano kroslo Leta 007 si lahko tule parkiral.. ligenjček, mladench, maus in 6 others 9
Popularna objava Schultz Objavljeno Oktober 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2019 Po dolgem cajtu se spet oglašam. Danes sem si zaželel jesenske dolomite.....Tako sem odpeketal čez Goriška Brda-Benečija-passo Mauria-Auronzo-Misurina-passo Monte Croce-Sappada in domov. Nabralo se je 499 km. Nepozabno. Aja še dva vtisa z vrha Misurine: Ella, nemo, skalaprava in 23 others 22 4
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Oktober 28, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 (popravljeno) Vtisnjen vtis zaklucne fure v soboto:Cerknica-Rakitna je v tem casu krasna. pa se vtisnen vtis zaklucne fure v nedeljo:bols slaba fura k fejst delat. Popravljeno Oktober 28, 2019. Popravil Kugelschreiber RobiRoberto, Quest, skofk in 7 others 10
pik1 Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 11 urami, domina pravi: Danes sem po treh letih končno spet imela priložnost, da se usedem na motor, brez da lovim vsako minuto. Naokrog do krasa in nazaj se je nabralo čudovitih 300 km, ki so na plan prinesli marsikateri spomin... obenem pa zelo pripomogli k reboot-anju mojga minda, ki se mi je zadnje čase ujel v loop, predvsem zaradi pomanjkanja časa. Kakšni so vtisi? "Moji" borovci na žalost ne dišijo več... ruj še ni rdeč... kras je pa kljub temu še vedno preKRASen. Kaj je prinesel reboot? Zavedanje, da če imaš nekaj resnično rad, ne moreš nikoli biti do tega indiferenten... ne glede na "gužvo" v življenju. . .... kompozicija prve fotke zmaga ?
domina Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 14 minutes ago, pik1 said: . .... kompozicija prve fotke zmaga ? haha, thanks... sploh te linije od trt naredijo svoje ? pik1 1
Popularna objava XTR Objavljeno Oktober 28, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 Prvotne turistične plane je v bližini morja premagala energija karo prtov (obrnil malo pred "štabom"). 562 km lepih ovinkov. a79, Quest, amateur in 13 others 16
Endlich Objavljeno Oktober 28, 2019 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 pred 34 minutami, domina pravi: haha, thanks... sploh te linije od trt naredijo svoje ? Haha, najbolj pade v oči nebo na prvi sliki...?
Popularna objava amateur Objavljeno Oktober 28, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 28, 2019 V petek sem malce z zamudo peljal motor na servis, zamenjal gume (spet Mitas, lanske naredile 10kkm), dobil sem lep rabat na vse skupaj, pa ne vem zakaj. Hvala vseeno. V soboto po kosilu sem se v soncu, ki je skoraj povsod posušil vlago z asfalta, odpeljal čez Lučine do Rakitne pa v Cerknico in domov (ovinkov tu res ne zmanjka, sem dobro pobrusil površino gum). Naslednji dan s sosedoma do Kranjske gore. Ura 12, smo imeli še 6 ur časa do mraka, predlagal sem dopolnitev prvotnega plana ture in smo se zapeljali po Ziljski dolini do Mokrin, čez prelaz, v Pontebi na kavo, pa Nevejsko sedlo, Bovec in domov. Krasno, 330 km, doslej dobrih 1100 km (osebna katastrofa, žal vzrok moj hrbet); upam da se za tem mrazom še kaj ogreje. Na sever verjetno ne bo šlo več (včeraj ob 7 uri zjutraj je bilo menda v Postojni le +1°C, pa megla, v Suhem dolu nad Lučinami pa sonce in prijetnih +11°C). Slike: Sedlo nad Mokrinami, na spustu proti Pontebi nameščajo novo mrežo za padajoče skale, čakanje pred tunelom 4 minute (piše na tabli, bravo Lahi), Mangart levo, Jalovec desno s Predila. ligenjček, Ella, DAMI34 in 17 others 20
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se