SVetek Objavljeno Januar 3, 2019 Opozori Objavljeno Januar 3, 2019 Čez par dni štart DAKAR 2019! Letos samo Peru, kar je kar malo škoda. Se mi zdi, da zna biti preveč enolično. No bomo videli. Drgač pa Marčič z novim mopedom. Držmo pesti na čimboljši rezultat!! Bi bil pa že cajt, da KTM prepodijo z vrha. Lansko leto je bla Yamaha že bliz pa se jim ni izšlo. J.a.m.e.s, maus in Mavti 3
Bostjan L Objavljeno Januar 4, 2019 Opozori Objavljeno Januar 4, 2019 Kje na internetu se najbolše spremlja dakar? Brezplačni video ali kaj podobnega??? ?️?
vandrovec Objavljeno Januar 4, 2019 Opozori Objavljeno Januar 4, 2019 pred 11 minutami, sesir pravi: Bo letos tudi ženska dirkala? Med motoristi vsaj štiri: Laia Sanz, Anastasiya Nifontova, Sara Garcia, Gianna Velarde .... basbas in sesir 1 1
basbas Objavljeno Januar 5, 2019 Opozori Objavljeno Januar 5, 2019 pred 23 urami, Bostjan L pravi: Kje na internetu se najbolše spremlja dakar? Brezplačni video ali kaj podobnega??? ?️? https://www.dakar.com/en Bostjan L 1
lukec Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 Letos pa brez Lyndona Poskitta,žal.....njegove objave so bile TOP Sorty, TakeALookAround in DAMI34 3
Gaunar Jokl Objavljeno Januar 6, 2019 Opozori Objavljeno Januar 6, 2019 Honda? "WE MUST SLOW DOWN THE DAKAR!" (AND WHY THAT WON'T HAPPEN AT DAKAR 2019)
TakeALookAround Objavljeno Januar 8, 2019 Opozori Objavljeno Januar 8, 2019 Ob 6. 1. 2019 ob 7:17, lukec pravi: Letos pa brez Lyndona Poskitta,žal.....njegove objave so bile TOP Res! Njegovi povzetki v obliki filmckov so bili vrhunski! lukec, thumper in DAMI34 3
J.a.m.e.s Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Citiraj Simon Marčič je imel na drugi navigacijsko zahtevni 550 kilometrov dolgi etapi med Piscom in San Juan de Marcono kar nekaj težav - nekaj z zdravjem (saj je startal prehlajen), nekaj pa tudi z motociklom (predvsem s sistemom za prečrpavanje goriva med prednjo iz zadnjo posodo). Na cilj težke peščene etape, ki jo je med motoristi dobil Mathias Walkner, je tako pridirkal kot 20 v svojem razaredu (skupno je sedaj 17-ti) Danes ga čaka kar 800 kilometrov do Arequipe! Hvala za podporo Simonu in slovenskemu dirkanju. ekipa Simona Marčiča
Snečer Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Po dveh etapah je Laia Sanz na 27 mestu s pol ure zaostanka... Marčič pa na 101 mestu z zaostankom 2 uri 25... Prvi ima skupen čas 3 ure 23... S takim tempom, kot ga ima naš, lahko nastopa "vsak"... vsaj nekaj se je naučila od Lisjaka. sesir 1
TakeALookAround Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Ce bi mel Versysa, bi mel sam 40min zaostanka. igc1, sesir in Zok 3
krucymucy Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 (popravljeno) 3 hours ago, Snecer said: S takim tempom, kot ga ima naš, lahko nastopa "vsak"... vsaj nekaj se je naučila od Lisjaka. Ja nic, vzames par tednov prosto pa gres na Dakar 2020. Imas mojo moralno podporo. Po moje bi bil konkurencen. Popravljeno Januar 9, 2019. Popravil krucymucy J.a.m.e.s, TakeALookAround in sesir 1 2
sesir Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 pred 1 minuto, krucymucy pravi: Ja nic, vzames par tednov prosto pa gres na Dakar 2020. Imas mojo moralno podporo. Po moje bi bil konkurencen. Predvidevam,da ni Snecer sebe mislil....sem pa jz ze lani napisal,da kmet bi ga zvozu gladko...Sneciju pac ne gre v racun,da dirka tako zelo tezka,da zenska ekstremno scat vozi dede...
TakeALookAround Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Ja keri znalci no.... basbas, bojc84 in Joker 2 1
krucymucy Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 (popravljeno) 2 minutes ago, sesir said: Predvidevam,da ni Snecer sebe mislil....sem pa jz ze lani napisal,da kmet bi ga zvozu gladko...Sneciju pac ne gre v racun,da dirka tako zelo tezka,da zenska ekstremno scat vozi dede... In ce je zenska? Kil ima vec kot ti, fizicno je gotovo odlicno pripravljena. Ekipa je dobra. Popravljeno Januar 9, 2019. Popravil krucymucy
sesir Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 pred 1 minuto, krucymucy pravi: In ce je zenska? Kil ima vec kot ti, fizicno je gotovo odlicno pripravljena. Ekipa je dobra. Bi jo Sneci za štedilnik poslal.... Mene pa zanima v kateri svetovni kategoriji z motorjem je se tak primer,da zenska scat vozi dede...
krucymucy Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Just now, sesir said: Bi jo Sneci za štedilnik poslal.... Mene pa zanima v kateri svetovni kategoriji z motorjem je se tak primer,da zenska scat vozi dede... Moto 2. Kugelschreiber, sesir in Joker 1 2
sesir Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 (popravljeno) pred 8 minutami, krucymucy pravi: Moto 2. María Herrera ? Ker v sezoni zbrsla 1 točko....Rosija pa v penzion posiljate z kuk tockami? Ana Carrasco Gabarrón (born 10 March 1997) is a Spanish motorcycle racer, who won the 2018 World Supersport 300 Championshipriding a Kawasaki Ninja 400 to become the first female rider in history to clinch a World Championship in solo motorcycle road racing Popravljeno Januar 9, 2019. Popravil sesir bojc84 1
krucymucy Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Just now, sesir said: María Herrera ? Ker v sezoni zbrsla 1 točko....Rosija pa v penzion posiljate z kuk tockami? Jih je bilo se nekaj brez tock. Pac vprasal si, pa sem ti odgovoril. Ce te se kaj zanima pa vprasaj. sesir 1
sesir Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 pred 4 minutami, krucymucy pravi: Ce te se kaj zanima pa vprasaj. Rad težim guglu in ce ves kje gledat zveš resnico....
Snečer Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 Danes je naš prispel v cilj 78, z dvema urama+ zaostanka. V skupnem je 93., 5 ur in pol zaostanka in še kazen 41 minut. Enih par jih tam samo dirka, ostalo so "izletniki" za samopotrditev, avanturisti ipd., skratka amaterji, kar je tudi ok. Podobna kot Vanesa Mae na OI v smučanju. Deklina Sanz pa ni kr nekdo, je že od malega na motorju, serijska zmagovalka v ženskih ligah traila, motox itd... Tudi to je Dakar... sesir 1
jvalant Objavljeno Januar 9, 2019 Opozori Objavljeno Januar 9, 2019 1 hour ago, krucymucy said: Ja nic, vzames par tednov prosto pa gres na Dakar 2020. Imas mojo moralno podporo. Po moje bi bil konkurencen. Sej ne vozijo z gobcem, da bi bil.... TakeALookAround in Joker 2
krucymucy Objavljeno Januar 10, 2019 Opozori Objavljeno Januar 10, 2019 8 hours ago, jvalant said: Sej ne vozijo z gobcem, da bi bil.... Dobro ne vem zakaj si mene citiral, ker moj komentar je bil v smislu ce bi sel snecer na dakar 2020, bi koncal dakar 2025, mogoce. Sarkazem detektor imas pokvarjen. skalar36 in sesir 1 1
J.a.m.e.s Objavljeno Januar 10, 2019 Opozori Objavljeno Januar 10, 2019 (popravljeno) Pa smo spet tam kot lani. Nekateri puščave še videli niste, pa bi se 800km vozili z mopedom po njej. Majstri pa ni to jadranka kjer poznate vsak ovinek. Lahko bi na forumu vsako leto najbolj pametnemu kavč komentatorju podarili titulo, podobno kot delijo zlate maline za najslabši film. Bi bilo kar huda konkurenca. Popravljeno Januar 10, 2019. Popravil J.a.m.e.s Rdeči, bojc84, Miha1985 in 2 others 1 2 2
lukec Objavljeno Januar 10, 2019 Opozori Objavljeno Januar 10, 2019 Spravt skupi eno dirko DP rabiš kar nekaj časa ter denarja......Za Dakar rabiš dosti več kot za DP,verjemite da ni zadosti eno dopoldne po maši.Marčič dirka z svojimi sredstvi in prostim časom,ne vem zakaj se z tem obremenjujete v Vašem prostem času...... Lep dan Joker, DAMI34, J.a.m.e.s in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se