BRANE Objavljeno Marec 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2003 ma vino pride ss trte! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 :shock: :shock: Od vsega čisto dobro zastopim le to, da so sodi za vino iz rostfreja :wink: :lol: :lol: nartabulše vino se še zmirej nrdi v sodi vt hrasta. ... če map ti take sode z vinom doma bi bilo pa res nartaboljlepejše, če pridemo mi to sami preveriti ... :twisted: P.s.: ... samo potem pripravi tudi pršut ... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Ice mogoče nerjaveče! Sem pa že videl nerjaveče sode za vino pa tud druge nerjaveče stvari ki so bile nekam čudno rjave! O teh stvareh vem samo toliko da je teh inox materialov ne broj razlikujejo pa se samo po % sestavi različnih materialov! Če je teh materialov v neprimernem razmerju še kako hitro inox zarjavi! osnova da je jeklo nerjaveče pomeni v sestavi najmanj 12%Cr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Ice mogoče nerjaveče! Sem pa že videl nerjaveče sode za vino pa tud druge nerjaveče stvari ki so bile nekam čudno rjave! O teh stvareh vem samo toliko da je teh inox materialov ne broj razlikujejo pa se samo po % sestavi različnih materialov! Če je teh materialov v neprimernem razmerju še kako hitro inox zarjavi! osnova da je jeklo nerjaveče pomeni v sestavi najmanj 12%Cr Ja, ta procent gre tja do 25% in celo 30 %. Potem je še Mo, Ni in tudi ostali elementi. Tudi : Ti, W, celo Al pa Selen itd. Po ANSI standardu je več kot 60 različnih vrst komercialnega nerjavnega jekla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Kam je sla ta debata od: zelezo :arrow: jeklo :arrow: inox :arrow: rostfrei :arrow: kromanje :arrow: do :idea: :arrow: Krauta :arrow: morjeplovca :arrow: soda :arrow: vina :arrow: prsuta To je pravi motosvet 8) :silly: :drinking: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 zato smo pa tako radi tu gor :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 zato smo pa tako radi tu gor :D :D Na sodu vina ali prsutu 8) :?: :D :idea: :arrow: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 raje na savinjskih želodčkih :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 raje na savinjskih želodčkih :D :D Ja pa jade.... zdej pa se prsutu konkurenco delas :roll: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 kako ste prisli do raznih sodov mi je se jasno...... samo kako hudica ste do zelodckov prisli mi enostavno ne gre v glavo.torej izklopite smetje.hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 buta vreme pravo v glavo kaj je lahko lepšega, živeti je ponos človeka, odkritje kovine pa ponos človeštva mi smo otroci atomov, trdno stisnjenih v enkratne vezi, in s pomočjo gume se premikamo z solidnimi hitrostmi, v objemu vetra, po tem svetu trikrat hura za sedanjost!!! hip hip hip hip hip hip Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 In kdo od vas je že res kdaj bil v rudniku jekla oziroma inoxa? Samo toliko, da vem komu verjeti. :roll: :P :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 In kdo od vas je že res kdaj bil v rudniku jekla oziroma inoxa? Samo toliko, da vem komu verjeti. :roll: :P :wink: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 In kdo od vas je že res kdaj bil v rudniku jekla oziroma inoxa? Samo toliko, da vem komu verjeti. :roll: :P :wink: ...a misliš v rudniku železove rude? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 In kdo od vas je že res kdaj bil v rudniku jekla oziroma inoxa? Samo toliko, da vem komu verjeti. :roll: :P :wink: ...a misliš v rudniku železove rude? Of course not... :roll: :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 kako ste prisli do raznih sodov mi je se jasno...... samo kako hudica ste do zelodckov prisli mi enostavno ne gre v glavo.torej izklopite smetje.hvala. Jim bova enkrat kupila karte za rudnike kajne :twisted: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 12, 2003 In kdo od vas je že res kdaj bil v rudniku jekla oziroma inoxa? Samo toliko, da vem komu verjeti. :roll: :P :wink: Ma sem vedno mislu, da železo pridobivamo iz nafte kot trdi derivat.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 In kdo od vas je že res kdaj bil v rudniku jekla oziroma inoxa? Samo toliko, da vem komu verjeti. :roll: :P :wink: Ma sem vedno mislu, da železo pridobivamo iz nafte kot trdi derivat.. Eh, narobe si mislu, nafta je tekočina :!: :idea: :arrow: Se pravi, da v njej ni trdih sestavin.:P :roll: :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 koristna zivljenska doba teme potekla.zaklenjeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave