Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

ma vino pride ss trte!

Objavljeno
:shock: :shock:

Od vsega čisto dobro zastopim le to, da so sodi za vino iz rostfreja :wink: :lol: :lol:

nartabulše vino se še zmirej nrdi v sodi vt hrasta.

... če map ti take sode z vinom doma bi bilo pa res nartaboljlepejše, če pridemo mi to sami preveriti ... :twisted:

P.s.: ... samo potem pripravi tudi pršut ... 8)

Objavljeno
Ice mogoče nerjaveče!

Sem pa že videl nerjaveče sode za vino pa tud druge nerjaveče stvari ki so bile nekam čudno rjave!

O teh stvareh vem samo toliko da je teh inox materialov ne broj razlikujejo pa se samo po % sestavi različnih materialov! Če je teh materialov v neprimernem razmerju še kako hitro inox zarjavi!

osnova da je jeklo nerjaveče pomeni v sestavi najmanj 12%Cr

Objavljeno
Ice mogoče nerjaveče!

Sem pa že videl nerjaveče sode za vino pa tud druge nerjaveče stvari ki so bile nekam čudno rjave!

O teh stvareh vem samo toliko da je teh inox materialov ne broj razlikujejo pa se samo po % sestavi različnih materialov! Če je teh materialov v neprimernem razmerju še kako hitro inox zarjavi!

osnova da je jeklo nerjaveče pomeni v sestavi najmanj 12%Cr

Ja, ta procent gre tja do 25% in celo 30 %. Potem je še Mo, Ni in tudi ostali elementi.

Tudi : Ti, W, celo Al pa Selen itd.

Po ANSI standardu je več kot 60 različnih vrst komercialnega nerjavnega jekla.

Objavljeno

Kam je sla ta debata od:

zelezo :arrow: jeklo :arrow: inox :arrow: rostfrei :arrow: kromanje :arrow:

do :idea: :arrow:

Krauta :arrow: morjeplovca :arrow: soda :arrow: vina :arrow: prsuta

To je pravi motosvet 8) :silly: :drinking:

Objavljeno

zato smo pa tako radi tu gor :D :D

Objavljeno
zato smo pa tako radi tu gor :D  :D

Na sodu vina ali prsutu 8) :?: :D :idea: :arrow: :wink:

Objavljeno

raje na savinjskih želodčkih :D :D

Objavljeno
raje na savinjskih želodčkih :D  :D

Ja pa jade.... zdej pa se prsutu konkurenco delas :roll: :twisted:

Objavljeno

kako ste prisli do raznih sodov mi je se jasno...... samo kako hudica ste do zelodckov prisli mi enostavno ne gre v glavo.torej izklopite smetje.hvala.

Objavljeno

buta vreme pravo v glavo

kaj je lahko lepšega, živeti je ponos človeka, odkritje kovine pa ponos človeštva

mi smo otroci atomov, trdno stisnjenih v enkratne vezi, in s pomočjo gume se premikamo z solidnimi hitrostmi, v objemu vetra, po tem svetu

trikrat hura za sedanjost!!!

hip hip

hip hip

hip hip

Objavljeno

In kdo od vas je že res kdaj bil v rudniku jekla oziroma inoxa? Samo toliko, da vem komu verjeti. :roll: :P :wink:

Objavljeno
In kdo od vas je že res kdaj bil v rudniku jekla oziroma inoxa? Samo toliko, da vem komu verjeti. :roll: :P :wink:

:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alla

Objavljeno

...a misliš v rudniku železove rude?

Objavljeno

...a misliš v rudniku železove rude?

Of course not... :roll: :wink: :twisted:

Objavljeno
kako ste prisli do raznih sodov mi je se jasno...... samo kako hudica ste do zelodckov prisli mi enostavno ne gre v glavo.torej izklopite smetje.hvala.

Jim bova enkrat kupila karte za rudnike kajne :twisted: 8)

Objavljeno

Ma sem vedno mislu, da železo pridobivamo iz nafte kot trdi derivat..

Objavljeno

Ma sem vedno mislu, da železo pridobivamo iz nafte kot trdi derivat..

Eh, narobe si mislu, nafta je tekočina :!: :idea: :arrow: Se pravi, da v njej ni trdih sestavin.:P :roll: :twisted: :wink:

Objavljeno

koristna zivljenska doba teme potekla.zaklenjeno.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!