hari Objavljeno Februar 17, 2019 Opozori Objavljeno Februar 17, 2019 Zadnjic sem opazil da pušča olje od menjalnika na eni luknjici zraven vijaka..prilagam slike za boljso predstavo...je imel kdo isti problem ..oz.ce ve kdo v cem je problem..je pa skuter t2 sach speed force 50
sesir Objavljeno Februar 17, 2019 Opozori Objavljeno Februar 17, 2019 (popravljeno) To skuter skrbi,da guma drsi... Ce iz sravfa kjer bakrena podlozka je to sravf kje se izpusca olje....to podlozko novo... Popravljeno Februar 17, 2019. Popravil sesir
sesir Objavljeno Februar 18, 2019 Opozori Objavljeno Februar 18, 2019 pred 5 minutami, hari pravi: iz luknjice...odduška Kolk pa olja not? Mogoce prevec?
hari Objavljeno Februar 25, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Februar 25, 2019 Olje sem zamenjal...not ga je šlo 250 ml...ne nejdem podatka koliko olja mora bit v menjalniku...
sesir Objavljeno Februar 25, 2019 Opozori Objavljeno Februar 25, 2019 pred 30 minutami, hari pravi: Olje sem zamenjal...not ga je šlo 250 ml...ne nejdem podatka koliko olja mora bit v menjalniku... Ce gre na oddusko ven va ziher prevec
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se