dkee46 Objavljeno Marec 1, 2019 Deli Objavljeno Marec 1, 2019 Uporabniki TomTom navigacije: kaj uporabljate za izdelavo route? mydrive spletnos stran od TomTom-a ali kaj drugega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 1, 2019 Deli Objavljeno Marec 1, 2019 tomtom nima offline pc appa, lahko uporabljaš še tyretotravel tudi online Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dkee46 Objavljeno Marec 1, 2019 Avtor Deli Objavljeno Marec 1, 2019 pred eno uro, Snecer pravi: tomtom nima offline pc appa, lahko uporabljaš še tyretotravel tudi online Tyretotravel je online? Sem tega gledal ja.. Pa se mi je zdelo da je podobna zadeva kot basecamp pri garminu ali se motim? Kaj je uporabnejse, zanesljivejse? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 1, 2019 Deli Objavljeno Marec 1, 2019 tomtoma ne poznam dobro, pred leti sem si igral in opustil, ker preprosto nima mapsource/basecampa, mene pa tašni online programi ne zadovolijo tyretotravel je tudi za garmina, a zame ponuja premalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 2, 2019 Deli Objavljeno Marec 2, 2019 Mogoče bi pa po Yutubi poiskal kake tutoriale How to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno April 12 Deli Objavljeno April 12 Pozdravljeni, Imam TomTom 550 World in čeprav naj bi pokrival kar lep del sveta, nikjer ni mape Gruzije. Ko gledam na spletnih straneh od Tomtom nikjer ne zasledim nobene mapa, ki bi pokrivala tudi Gruzijo. Mi lahko kdo pomaga? Lahko tudi na ZS. Hvala. Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Julij 9 Deli Objavljeno Julij 9 Kako dodati državo v navigacijo TomTom. Gor je trenutno balkan in neke evropske države, ki mi niti niso vse pomembne. Ni pa recimo Avstrije Nemčije....... A kdo ve, kako ?? Pa netu nisem nič našel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Julij 11 Deli Objavljeno Julij 11 (popravljeno) SD kartica al notranji disk? neke sd kartice imam Popravljeno Julij 11. Popravil DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se