stuhec Objavljeno April 9, 2019 Deli Objavljeno April 9, 2019 ima kdo sierra II čelado? izkušnje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno April 10, 2019 Deli Objavljeno April 10, 2019 Živ, jaz jo imam kake pol leta. Kaj te zanima? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 15, 2019 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2019 glede zračenja, ima ampak ne gre zapret, je preveč, če je npr hladno in kako če dežuje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno April 17, 2019 Deli Objavljeno April 17, 2019 hja...zdaj februarja ko je bilo okoli 8 stopinj, se je čutilo na zgornjih zračnikih hladen zrak čez glavo....samo je bilo za zdržat (odvisno od tolerance na mraz ). V dežju je pa še nisem sprobal. Drugače za zimsko čelado imam jaz integralko, čim je pa vsaj 10+ pa ni problema s to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 23, 2019 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2019 (popravljeno) imel bi jo za off road ,glede nenehnega zračenja ok, sam če dež pa .... Popravljeno April 23, 2019. Popravil stuhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZED Objavljeno April 24, 2019 Deli Objavljeno April 24, 2019 če jo misliš uporabljati samo za offroad, bi ti raje svetoval čisto MX čelado. Ko se zakoplješ v grapi, ti je takoj vse premalo zračno....lastne izkušnje + da na offroadu ni nekih velikih hitrosti. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 13, 2019 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2019 če je drugače ta čelada mi v redu, sam to zračenje ma zdaj Nolan n70 in je super Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se