dr.looney Objavljeno April 23, 2019 Deli Objavljeno April 23, 2019 Prodam 4 dnevni avtobusni izlet na Česko za dve osebi. Od 27.4. 2019 do 30.4.2019 Cena : 300 € Za več informacij me kontaktirajte na ZS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fadil Objavljeno April 23, 2019 Deli Objavljeno April 23, 2019 pred 2 urami, dr.looney pravi: Prodam 4 dnevni avtobusni izlet na Česko za dve osebi. Od 27.4. 2019 do 30.4.2019 Cena : 300 € Za več informacij me kontaktirajte na ZS. A je stara mama na tomboli zadela? bajkr88 in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 23, 2019 Deli Objavljeno April 23, 2019 pred 4 urami, dr.looney pravi: Prodam 4 dnevni avtobusni izlet na Česko za dve osebi. Od 27.4. 2019 do 30.4.2019 Cena : 300 € Za več informacij me kontaktirajte na ZS. js bi kr autobus kupu ... poun ukrajink dr.looney, bajkr88 in VS800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 23, 2019 Deli Objavljeno April 23, 2019 dej mal opisa zravn za kaj se gre sploh... k js sm na isto kt maus pomislu .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 23, 2019 Deli Objavljeno April 23, 2019 rubrika mali oglasi obstaja...ne vem zakaj je tule potrebno še ena tema. Specifićne zadeve v z vezi z motorjem ali opremo lahko pribeležiš tudi v določeni temi, aja, podarim tema tudi obstaja dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 23, 2019 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2019 pred 2 minutami, Rogerg pravi: dej mal opisa zravn za kaj se gre sploh... k js sm na isto kt maus pomislu .. Izlet preko agencije Palma 1. dan Slovenija - Praga 2. dan Praga in Karlštejn 3. dan Praga - Hluboka - Češke budejovice 4. dan Češki Krumlov -Rožmberk-Slovenjia Problem je da sem zbolela in da ne bom mogla na ta izlet, zato ga prodajam. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 23, 2019 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2019 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: rubrika mali oglasi obstaja...ne vem zakaj je tule potrebno še ena tema. Specifićne zadeve v z vezi z motorjem ali opremo lahko pribeležiš tudi v določeni temi, aja, podarim tema tudi obstaja Ko bi se le za kaj drugega tolk brigal. Mimogrede to ni moto oprema. Temo lahko zarad mene zakleneš zbrises . Se bom že znašla . Vsak dan sproti dokazuješ koliko veljaš. Eno figo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se