avro Objavljeno Maj 3, 2019 Deli Objavljeno Maj 3, 2019 A kdo pozna čelade MT Helmets?? Menda so Španske. Kakšne so izkušnje z njimi?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 4, 2019 Deli Objavljeno Maj 4, 2019 Sem jih opazil med iskanjem cenejših preklopnih čelad. Po prebranem testu Atoma me ni ravno prepričala...so pa lepih poslikav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slay Objavljeno Oktober 14, 2021 Deli Objavljeno Oktober 14, 2021 Ob 4. 5. 2019 ob 19:59, vandrovec pravi: Sem jih opazil med iskanjem cenejših preklopnih čelad. Po prebranem testu Atoma me ni ravno prepričala...so pa lepih poslikav. Kaj pa ti veš o tej celadi če je nis probal....celada je popolnoma ekvivalent dosti dražj8m kot npr.hjc..nolan..ipd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki_rider Objavljeno Oktober 14, 2021 Deli Objavljeno Oktober 14, 2021 Jo imam. Zelo zadovoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rok8 Objavljeno Junij 28, 2022 Deli Objavljeno Junij 28, 2022 Imam, sicer ne dolgo. Model KRE SV. Mogoče mi je vizir malo trd za odpiranje, saj ponavadi skoraj čelado prej obrnem preden se odpre. Lahko bi bilo mehkejše definitivno. Sicer pa v redu. Zračnost ok, za rošenje sem dodal pinLock. Je pa res mogoče glasna, ampak kolikor berem večina jamra tudi pri ostalih čeladah. Verjetno za kaj več cvenka delujejo kaj bolje tole je pa bilo v okolici 200€ tako da je kar je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
knedl Objavljeno Junij 5, 2023 Deli Objavljeno Junij 5, 2023 Kupil čelado pred dvema mesecema in lahko rečem verjetno nikoli več. Zelo nekvalitetna izdelava, zaščita jermena za pritrditev razpada po šivih, ko so se premaknejo zračniki pa je toliko škleptanja plastike kot da bi imel kilo lešnikov pod čelado. Tako da nikoli več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Junij 5, 2023 Deli Objavljeno Junij 5, 2023 Koliko si plačal za njo? 150€? Pa se čudiš in jeziš? Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
knedl Objavljeno Junij 9, 2023 Deli Objavljeno Junij 9, 2023 Ne plačal sem 250 ampak saj sem sam kriv. Sem kot osel šel na led Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se