Brrrm Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Tu: https://www.durs.gov.si/dohodnina/ si lahko na računalniku odprete obrazec za prijavo dohodnine za 2002, ga na računalniku izpolnite, natisnete in pošljete na vašo davkarijo. En droben korak k "elektronski" napovedi dohodnine. Ni treba kupovati obrazcev in jih na roke izpolnjevati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 HVALA! Ful fajn! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Že naredil,hvala za link ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Tu: https://www.durs.gov.si/dohodnina/ si lahko na računalniku odprete obrazec za prijavo dohodnine za 2002, ga na računalniku izpolnite, natisnete in pošljete na vašo davkarijo. En droben korak k "elektronski" napovedi dohodnine. Ni treba kupovati obrazcev in jih na roke izpolnjevati. joj, pa kaj nisi tega kak dan prej povedal. No, bomo za drugo leto vedeli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Saj sem tudi jaz šele danes zvedel, potem, ko sem včeraj klasično napisano na pošto dal. Zadeva velja od 8. 3. 2003 na podlagi objave v UR.l. RS 24/2003: "Zavezanci za dohodnino vložijo napoved za odmero dohodnine na obrazcu, ki je predpisan v 2. členu tega pravilnika, oziroma na obrazcu, ki je objavljen na spletni strani Davčne uprave Republike Slovenije." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Hvala Brrrm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Hvala, bomo uporabili. Nisem še med tistimi pridnimi, ki jim je obrazce že uspelo izpolniti. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Ima kdo kakšne račune iz lekarne odveč? :D Se priporočam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Ima kdo kakšne račune iz lekarne odveč? :D Se priporočam... Ja a nisi student :shock: ......studentje smo neobdavceni osebki :lol: ....( razen ce prevec delamo....) LP, Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Tudi jaz se priporocam za racune. Plis! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 a veljajo iz tujine tudi? (znebimosesmetipress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Ja a nisi student :shock: ......studentje smo neobdavceni osebki :lol: ....( razen ce prevec delamo....) Študent?? Uhh, kdaj že ne več ... :oops: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Ima kdo kakšne račune iz lekarne odveč? :D Se priporočam... Saj računov ne rabiš ob oddaji napovedi. Tiste rabiš samo v primeru, da te kdo pride čekirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otog Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Ima kdo kakšne račune iz lekarne odveč? :D Se priporočam... Saj računov ne rabiš ob oddaji napovedi. Tiste rabiš samo v primeru, da te kdo pride čekirat. ..ko te bodo pa pršli pregledat, ti jih bomo pa poslali za celo Ljubljano! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Tudi jaz se priporocam za racune. Plis! Tadej Me too! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Tu: https://www.durs.gov.si/dohodnina/ si lahko na računalniku odprete obrazec za prijavo dohodnine za 2002, ga na računalniku izpolnite, natisnete in pošljete na vašo davkarijo. En droben korak k "elektronski" napovedi dohodnine. Ni treba kupovati obrazcev in jih na roke izpolnjevati. In do gdaj jo je ze treba oddat :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 In do gdaj jo je ze treba oddat :oops: Letos sploh ni treba... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 13, 2003 31.03.2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 In do gdaj jo je ze treba oddat :oops: Letos sploh ni treba... Ne trosi neresnic symru :x Brrrm HVALA... 8) :lilangel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Ne trosi neresnic symru :x Če pa res ni treba... Saj veš tisto - v življenju je treba samo umret (domnevno)... Tisto "in davke plačat" pa je itak dodala DURS... Skratka - če ti ni, ne rabiš oddat napovedi.. pol plačaš kazen, pa je ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Je pa hecno ,kako so že zadnji dve leti napovedovali, da enkrat bo pa možno elektronsko dohodnino oddat. Jap - male vojne med CVI in DURS... Halcom in Hermes softlab... Gantar vs. financar... Hecno, ni kaj ... se zabavam vsako leto znova. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 In do gdaj jo je ze treba oddat :oops: Letos sploh ni treba... žlehtnoba.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Ima kdo kakšne račune iz lekarne odveč? :D Se priporočam... Saj računov ne rabiš ob oddaji napovedi. Tiste rabiš samo v primeru, da te kdo pride čekirat. ..ko te bodo pa pršli pregledat, ti jih bomo pa poslali za celo Ljubljano! :wink: Ni blema. Vse sprejmemo. Takrat bom pa odprla nov topic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Jaz sem vsako leto napisal maksimalne olajšave in to, pa še nikoli ni bilo inšpekcije... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Jaz sem vsako leto napisal maksimalne olajšave in to, pa še nikoli ni bilo inšpekcije... ..letos gotovo pridemo !!... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se