Dada Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 Baje, da pošiljajo dohodnino v odvisnosti, kdaj jim tvoja firma pošlje podatke, vsaj tako je meni razložila delavka na DURSU. Da pa bi najprej pošiljali tistim, ki morajo plačati, pa vsaj po mojih izkušnjah ne drži, saj jaz vedno plačam cca 5.000 - 10.000, Matic pa dobi nazaj preko 200.000, pa dobi on vedno vsaj 2 meseca prej odločbo, kot pa jaz, ki moram plačati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 temu se reče sreča :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 brrr, tako je če si v državni službi, malo te nategujejo, pol ti pa tisto, kar so te nategnili, vrnejo skozi dohodnino :D ma bo boljš. letos se mi obeta še jubilejna 20 let bravo jaz :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2003 Tistega denarja za jubilejno nagrado bo ravno za eno dobro feštico. Kdaj lahko pridemo :?: :wink: :P :drinking: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno April 1, 2003 Deli Objavljeno April 1, 2003 temu se reče sreča :D Ali pa: " 1. APRIIIIL!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 2, 2003 Deli Objavljeno April 2, 2003 ja rekli so mi julija pa med tem se bo še znesek povečal, mogoče potrojil, početveril :D :D -ali pa bo kak butast zakon vse vzel :x :x :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se