Magnolija Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Pa da malo udarimo po zakonskih "resnicah" ..... Janez nadre svojega soseda: "Le kaj hudiča ste si mislili, ko ste spali z mojo ženo?!" "Hotel sem samo občutiti razliko med vašo in mojo ženo!" "Neumnost. To bi vendar lahko kar mene uprašali!" :roll: Prijateljici se pogovarjata: "Moj mož je vsak dan bolj tečen." "To si lahko srečna ...." "Zakaj pa naj bi bila zaradi tega srečna?" "Ker je vsak dan bolj tečen. Moj pa hujši kot je sploh ne more biti ...." :oops: "Si slišala, da sta se Janez in Cvetka na svoja stara leta odločila za tečaj angleščine?" "A tako? Zakaj pa kar oba?" "ja, posvojila sta dojenčka ki je po rodu Anglež in bi ga rada razumela ko bo začel govoriti ...." :wink: Mož precej okajen pride domov in reče ženi: "Žena, ti sploh veš kako te alkohol spremeni?" "Ne lomi ga. Saj danes nisem še nič pila!" "Ti morda ne, sem pa jaz ...." :idea: "Žena mi očita da slabo skrbim za otroke ...." "Ja koliko jih pa imaš?" "Tri, štiri, pet, tu nekje ...." 8) Žena se navsezgodaj zjutraj začne dreti na moža: "Kdaj si prišel včeraj domav, ti pijandura?!" "Okrok desetih." "Lažnivec! Prav dobro sem slišala kako je ura odbila eno!" "Ja, jasno ženska neumna! Kako pa naj ura odbije ničlo?!" :x Žena se vrača s sindikalne zabave, kjer se je prav lepo zabavala. Ko jo ustavi policaj, se mu ženska zdi sumljiva in ji da alkotest. Po končanem postopku ji policaj očita: "Gospa vi ste se pa ta večer pregrešili kajne?" "Ojej, a to se tudi vidi na alkotestu? Samo možu tega ne povejte prosim vas ...." :o Ja, kaj je res je res .... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Magnolija Objavljeno Marec 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Vidim da je tema zlooooo zanimiva .... :roll: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Danes bo pa od moje žene mož najebal :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 " Janezek,je bila Micka nedolžna, preden sta stopila v zakon? " " Ne bi vedel....eni pravijo da ja, drugi spet da ne...." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 15, 2003 Deli Objavljeno Marec 15, 2003 Pride žena domov innajde moža kako ji pakira kovčke in reče: "Ja dragi kaj pa počneš?" "Veš žena ... se spominjaš ko si mi rekla da me boš enega lepega dne zapustila?" "Ja. In?" "No danes je čudovit dan!" :roll: :wink: :roll: :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 15, 2003 Deli Objavljeno Marec 15, 2003 Mož brez žene je kakor riba brez bicikla. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 15, 2003 Deli Objavljeno Marec 15, 2003 Mož brez žene je kakor riba brez bicikla. :twisted: AlterMann....naslov teme je Zakonske šale......in ne resnice.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 16, 2003 Deli Objavljeno Marec 16, 2003 :oops: sorry. Jast sploh ne vem kako to zgleda, k že tolk cajt kolesarm po strugi Kamniške bistrice. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 Mož brez žene je kakor riba brez bicikla. :twisted: AlterMann....naslov teme je Zakonske šale......in ne resnice.... :wink: kr povej mu :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se