jhribar1 Objavljeno Junij 28, 2019 Opozori Objavljeno Junij 28, 2019 Zdravo, se mi skuter pregreva, da mi po cca 20 kilometrih ugasne? Potem pa počakam 15min pa užge in dela par min pa spet ugasne, naslednji dan dela normalno na kratke proge, ce grem daleč pa vcasih nagaja.
sesir Objavljeno Junij 28, 2019 Opozori Objavljeno Junij 28, 2019 pred 26 minutami, jhribar1 pravi: Zdravo, se mi skuter pregreva, da mi po cca 20 kilometrih ugasne? Potem pa počakam 15min pa užge in dela par min pa spet ugasne, naslednji dan dela normalno na kratke proge, ce grem daleč pa vcasih nagaja. Hmm...odvisno...ce je pregret bat "cutis" kak ga zgrabi... Podobne simptome....razpokana cevka od rezervarja do uplinjaca... Nadomestni cilinder,bat in tesnila so cca 55eu...ampak,da se pregreje prisilno zracno hlajem mopi skoraj sigurno mora biti nekaj narobe z vetrnico!
jhribar1 Objavljeno Avgust 4, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2019 zdej imam drugo tezavo. skuter ne vlece tako kot prej. zvrti se vendar ne doseze koncne hitrosti kot prej. Sedaj gre okoli 45 na ravnini prej pa je sel okoli 60. bo treba menjati valjcke ker ze dolgo niso bili menjani a je kaj drugega? so 4.8g valjcki vredu za gianelli izpuh?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se