gamer 2002 Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 Prosim za pomoč!! Za svoj skuter piaggio zip sem kupil akumulator preko saplexa. Akumulator je 12v 8ah. Akumulator sem moral napolniti z neko kislino ko sem nalil kislino sem pustil odprtega 1uro potem sem ga zaprel z posebnim čepom, ki sem ga dobil zraven.Ravnal sem se po navodilih. Akumulator sem takoj dal v motor in se peljal.Po 1dnem sem hotel videti akumulator in sem opazil da se mi je akumulator zelo napihnil v akumulatorju se je slišal šumeč zvok. Zanima me ali se je varno peljati z takim akumulatorjem ? Lp hvala za pomoč.
Zok Objavljeno Julij 16, 2019 Opozori Objavljeno Julij 16, 2019 Preveri, ce ti ni umrl regulator polnjenja. Pri delujocem motorju mora biti napetost med 13,2 in 14,4 V, nikakor pa ne sme presegati 15 V. Kugelschreiber 1
bajkr88 Objavljeno Julij 21, 2019 Opozori Objavljeno Julij 21, 2019 drgac ko nov akumulator nalijes...ga pustis kot si napisu da se vse prepoji in umiri.... in nato ga z polnilcem napolnis! pol ga vgradis in upalis moped .. meni je 'vrelo' oz šumelo...in je bil hin regler, prevec polnilo....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se