Snečer Objavljeno Julij 20, 2019 Deli Objavljeno Julij 20, 2019 Izšel je nov zemljevid AdriaTOPO v4 PRO. https://buy.garmin.com/sl-SI/SI/p/675228 Če koga zanimajo kakšne podrobnosti, naj me kontaktira po ZS. avtomoto in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 21, 2019 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2019 svobodnaptica01 in Quest 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 21, 2019 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2019 Zgleda pa, da Atopo v4 ne dosega OSM zemljevidov, zgolj en primer. kot da je asfaltirana cesta okoli, pa seveda ni, ampak špičast makadam pustimo "izgled", OSM ima še dodaten layer izohipse še CN 2020.10 je bolj točen od Atopo maxxa, Joker in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Julij 21, 2019 Deli Objavljeno Julij 21, 2019 (popravljeno) Torej...na desni je otok ali polotok?? ? Katera naprava bi bila primerna za na kolo za "offroad"? Nekaj, da se lepo vidi v soncu. Popravljeno Julij 21, 2019. Popravil Rey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 21, 2019 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2019 pred 10 minutami, Rey pravi: Torej...na desni je otok ali polotok?? ? Katera naprava bi bila primerna za na kolo za "offroada"? Nekaj, da se lepo vidi v soncu. to se nisem niti zavzel polotok je.. kar žalostno, a ne, da si niti lastne države ne pokrijejo ok z namenskim zemljevidom... kakšen oregon bi bil v redu za kolo in še kaj ali namenski kolesarski edge, samo se boš izkašljal važno je da ima reflektiven zaslon, več kot je sonca, boljše se vidi, seveda pa ima tudi osvetlitev, a je podnevi nepotrebna Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sas Objavljeno Julij 26, 2019 Deli Objavljeno Julij 26, 2019 A je v4 sploh kaj izboljšana glede na v3 ? Če se jo sploh splača nadgradit me zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 26, 2019 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2019 pred 5 minutami, Sas pravi: A je v4 sploh kaj izboljšana glede na v3 ? Če se jo sploh splača nadgradit me zanima. seveda je, saj ima vrisane nove ceste itd. , ki jih v v3 pred štirimi leti še ni bilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Oktober 12, 2019 Deli Objavljeno Oktober 12, 2019 Ob 20. 7. 2019 ob 14:22, Snečer pravi: Izšel je nov zemljevid AdriaTOPO v4 PRO. https://buy.garmin.com/sl-SI/SI/p/675228 Če koga zanimajo kakšne podrobnosti, naj me kontaktira po ZS. Sem nabavil Garmin Edge Explore za kolo. Ker vozim MTB mi kolesarska mapa EU ne pomaga dosti. Sem si namestil OSM mapo in je precej boljše. Bi pa poizkusil še Adria Topo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 12, 2019 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2019 pred 8 urami, Rey pravi: Sem nabavil Garmin Edge Explore za kolo. Ker vozim MTB mi kolesarska mapa EU ne pomaga dosti. Sem si namestil OSM mapo in je precej boljše. Bi pa poizkusil še Adria Topo Adriatopo na najnovejših napravah, ki imajo novo zaščito, brez nakupa ne deluje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se